Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2021/2022


Magia

IR mesta  

25 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta:

  2. 2. Ratzenova ekipa:

    • Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:



Recommended Posts

1. KPJ, Monte;

2. Beal, Smart, Bane;

3.Okoro;

4. Zion, Mobley;

5. Beef Stew, Toma Masni, Looney, Dedmon.

 

Kao što rekoh tokom draft-a, verovatno najlošiji draft otkad igram, minus 1. sezona kad me usrana ESPN aplikacija izjebala i dala mi Aaron Gordon-a umesto Obrve.

Neverovatno da uvek dobijem najnezgodniju poziciju, gde moram da biram između borderline top10 koji nije savršena osnova ili da krenem u odabir panjeva.

Nije da sam nezadovoljan Beal-om, ali daleko bi drugačije birao da mi je dopao Vučević ili Tatum.

Zion-a nisam smeo da propustim sa te pozicije, i ostalo napunio panjevima + KPJ, koji može biti bomba, ali može i da sahranjuje pojedine kategorije.

Sad će morati da se odradi klasična magija sa FA, da preživim dok se Zion ne vrati. A kad se on i Bryant oporave, može to biti buka ekipa.

 

Ako ništa, imam 3 igrača sa verovatno najvećim glavama u ligi, minus možda Bobi i ne znam dal' sam još nekog zaboravio. :lol_2:

 

P.S. Šaljite trade ponude. Dostupno je sve sem ove dvojice na IR-, jer ne praktikujem da puštam povređene, sem ako ne moram. Pa ako bude kakva lepa prilika, da radimo pos'o. ;)

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Manu said:

Bice da sam se ozbiljno zajebao sto nisam nasao nekog O igraca, uvek ima sta da se probere sa FA na pocetku sezone

Jos imas 4 ira, to je razlog sto sam ove godine glasao za 4 😄 napunis Ir i pokupis solidne igrace sa Fa.
Prosle godine bili su Kyle Anderson, Josh Jackson i slicni free, zveki pre toga uzeo Grahama jedne sezone

Link to comment
Share on other sites

1. Mike Conley PG, T.J. McConnell PG

2. Shai Gilgeous-Alexander SG/PG , Bryn Forbes SG/PG, Klay Thompson SG (O)

3. Tobias Harris SF/PF, Bojan Bogdanovic SF/PF

4. Isaiah Roby PF,  Carmelo Anthony PF/SF

5. Nikola Vucevic C, Jakob Poeltl C, Tristan Thompson C/PF

 

 

Link to comment
Share on other sites

Evo sad već tradicionalno - hronologija jednog drafta, pa da učite od mene ili na mojim greškama 🙂 

 

runda 1 pik 18 - Rudy Gobert: neprijatno mesto na draftu, većina teškaša je već otišla, hteo sam AD koji ode na mestu 17 i onda šta i kako, jaoj mene, i uzeh verovatno najziheraškije francusku bukvu, sa njim znaš na čemu si, DD prosek, mnogo blokada, elitni FG%, loša bacanja i između 10 i 15 ppg, makar je uglavnom zdrav

 

runda 2 pik 23 - Jimmy Butler: hteo sam igrača komplementarnog Gobertu, dakle bek ili krilo, razmislio sam par sekundi o Westbricku, malo i o povređenom Zionu, i na kraju ipak uzeh starog ciglara Đimija, kapiram da ne može gore šutirati nego prošle sezone, Heat ima plitak roster i moraće Đimi da radi prekovremeno, dobar izvor ukradenih i generalno all round učinak, izvodi mnogo bacanja, jbga to je što je

 

runda 3 pik 58 - Chris Paul: Ispred nosa mi ode Makoluma (pik 57) koga sam planirao ali nisam nezadovoljan. Moj stari ljubimac pointgod će valjda odraditi još jednu poštenu sezonu i konkurisati opet za najboljeg asistenta lige. Uz to, mali broj izgubljenih lopti za PG i dobri procenti šuta, dobar pik, rekao bih.

 

runda 4 pik 63 - Malcolm Brogdon: Kad je pre mene lik pokupio PJ Washingtona bio sam u stanju šoka i brže bolje zgrabio najboljeg dostupnog igrača a to je Brogdon za koga očekujem da kao hi IQ plejer procveta kod Carlislea i da bude lider Pacersa. Mnogo toga će iči preko njega umesto preko posta za Sabonisa, post igru Rick prezire.

 

runda 5 pik 98 - Kemba Walker: Kembica teško da će opet biti igrač za prve dve runde ali nema šanse da postoji 97 boljih igrača za fantasy od njega. Očekujem da ga Thibs zajaše na preko 30 minuta po meču, a Kemba tada može da isporuči svoje itekako. 

 

runda 6 pik 103 - Jalen Suggs: Evo jednog rizičnog poteza ali mislim da Suggs u mrtvom Orlandu lagano može da konkuriše za rukija sezone i da će biti starter bez dileme. Em ga gotivim in real life, em kad će ako ne sad. 

 

runda 7 pik 138 - Joe Ingles: Klasičan panic pick jer nisam imao nijednog PF na rosteru. Inglesa sam već imao svojevremeno i bio je očajan, ali prošle sezone je bio korektan a nema razloga da prestane da igra svoju all round igru u kojoj donosi od svega po malo.

 

runda 8 pik 143 - Dwight Howard: Možda sam prerano povukao panjinu ali nisam mogao da čekam još 35 pikova da prođu, trebao mi je neki centar sa skokovima i blokadama. Imajući u vidu staklenost Davisa, možda Dwight ponovo odradi solidnu rolu u Lejkersima. 

 

runda 9 pik 178 - Kevin Huerter: Učinilo mi se da sam tanak sa trojkama pa mi se Riđavi svideo sa ove pozicije, možda bude i starter. Razmišljao sam se da li da dignem njega ili Warrena da čeka na IR ali odigrah ziceraški. 

 

runda 10 pik 183 - Dorrian Finney Smith: odličan izbor imho sa ove pozicije za nesumnjivog startera i 3D makinu. Valjda se Kidd neće nešto glupirati sa postavama, DFS je prilično napredovao i odlično mi popunio rupu na PF.

 

runda 11 pik 218 - Jamal Murray: Uze mi ispred nosa Ranjeni Vuk Gala kog sam pikirao dugo, i kad je to propalo, reših da uzmem čoveka kog ću parkirati na IR i čekati mesecima, možda se i vrati da me razgali. Hteo sam Kyriea i Warrena da dignem, čak i Klaya, al ajde kad već nisam uspeo daj bar jednog dobrog povređenog.

 

runda 12 pik 223 - Nicolas Batum: Batum je pokazao da nije još za sarkofag a pošto je Kawhi out Clippersima će trebati svaka 3D opcija, a Batum još tu i tamo može neki all round učinak da ostvari. Nebitan za širu sliku al eto čisto na sentiment ga pokupih.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Može se reći da obojica žele da se izvade ovim trejdom lošim draft izborima. Meni je u ovom trejdu svakako vredniji RoCO. Olinik do sada ni minuta nije proveo u paru sa Stjuartom u predsezoni, a neki minut će da i ukrade Garza, nisam siguran koliko će Olinik biti ovde koristan.

4 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said:

Mahanje tek naredne sezone, nema šanse da spucaju 70+ milki kad već nemaju nikakvih playoff aspiracija. :kece:

Napravili su dogovor da Vol ne igra do trejda. Videćemo da li će i ko uzeti, pa čak i da ga niko ne uzme ići će vejv. 

 

I da ostane samo još jedna ugovora sledeće leto, niko ga ne bi želeo sa samo jednom sezonom u klubu netakmičarskih motiva u poslednjih 4-5 sezona.

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Dracarys said:

Može se reći da obojica žele da se izvade ovim trejdom lošim draft izborima. Meni je u ovom trejdu svakako vredniji RoCO. Olinik do sada ni minuta nije proveo u paru sa Stjuartom u predsezoni, a neki minut će da i ukrade Garza, nisam siguran koliko će Olinik biti ovde koristan.

Napravili su dogovor da Vol ne igra do trejda. Videćemo da li će i ko uzeti, pa čak i da ga niko ne uzme ići će vejv. 

 

I da ostane samo još jedna ugovora sledeće leto, niko ga ne bi želeo sa samo jednom sezonom u klubu netakmičarskih motiva u poslednjih 4-5 sezona.

Kelly je dobar i koristan igrač. IRL i fantasy wise.

Tako da nema tu šta Garza da traži u 1. delu sezone, izuzev garbage time-a.

Problem je što Detroit izvesno nije playoff ekipa ni ove sezone, pa će verovatno želeti da razvijaju dodatno Cade-a, Beef Stew-a i ostatak mladih nakon AS pauze.

Što najverovatnije znači ili gašenje ili trade Olynyk-a (u zavisnosti od toga kakav mu je ugovor).

 

A za Wall-a sam rekao, plan za ovu sezonu je trade. Ako ne uspe, ostaje još offseason + prvi deo naredne da isprobaju, pa tek onda ide otpuštanje.

Link to comment
Share on other sites

Mogao bih sada baciti draft recenziju kroz nekoliko dana (ako, jer i to zahteva dosta vremena, plus paziti da se neke dušice ne uvrede), ali je jako teško prognozirati budućnost, tu su i povrede, loša forma, korona, neki čudesan proboj nekog do sad irelevantnog igrača itd.

 

Recimo, da me je neko pitao prošle sezone posle 7-8 kola za prognoze, ja bih Mađiju stavio u donju polovinu tabele što se tiče šampionskih ambicija, jer mu je pik prve runde bio Siakam, pik treće runde Brajant sa pokidanim ACL-om, a četvrte, Markanen koji je odigrao užasnu sezonu za tu poziciju na draftu. Mađija je kasnije dobro hendlovao nekim trejdovima i odabirom na FA uz moćnog vođu Vestbruka i došao do titule, gde se sećam u finalu postavio neke neverovatne cifre u pojedinim kategorijama, tipa 250+ dreb.

Link to comment
Share on other sites

Ma udri samo, zabole te za nežne dušice i njihova tanana osećanjca. :s_d:

 

A što se Mađije tiče, jeste on imao dobru ekipu na kraju, ali ne bi se on tu ništa pitao, da najjače 3 ekipe nisu bile osakaćene povredama. Pre svega moja.

Ali tako je kako je, uvek je neophodno i da imaš sreće, naročito u ovakvoj igri.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

izbrojao sam 11 mađijinih igrača na trejd bloku, uključujući i đanu nimani. izgleda da je zadovoljan draftom.

 

trade-everyone.jpg

 

potpuno legit pristup ekipe sa šampionskim pedigreom, jedino je uvek dilema kako će to uticati na raspoloženje u ekipi.

ja sam recimo juče pročitao long-read o drejmondu na ringeru i odgledao njegov intervju sa derozanom jutros  : i

Link to comment
Share on other sites

Razmišljao da uzmem Gordona, on će puniti dobro poene i PPM, ali sam napunio ekipu skorerima, tako da sam uzeo rukija Vagnera koji puni stl/blk i zna da skače, jer je visok.

 

Ja samo ne mogu da verujem i da je Geri Heris sada uzet sa FA, a ne preko vejvera, on mi je bio treća želja nakon Vagnera i Gordona. Peglaće startera, bar do ol stara i novog trejda.

Edited by Dracarys
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...