Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Just now, Alek The Great said:

Ja ne znam zasto ljudi misle da ako igrac malo teze dise da je crko. Vide jezik i lipsao. Ja sam skoro pa siguran da je Jojic jedan od najspremnijih u timu i lagano igra celu utakmicu. On i Zdjelar trenutno igraju na najzahtevnijoj poziciji.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 

 

Tacno, ali priznaces da je govor tela Sase Zdjelara i Milosa Jojica nebo i zemlja, iako se ne slazem generalno sa hajkom na Zekana..

Link to comment
Share on other sites

Došli smo do trenutka da više i nije mnogo bitno ko igra, osim Zdjelara, Natha i Rikarda. Stvarno ne pamtim kada je Partizan ovako izgledao. Prespremni smo i bukvalno igramo bez faula u tempu koji većina protivnika ne može da izdrži. Ostaje problem taj garbage time gde kad stanu da gaze, ne znaju da drže loptu bez Natha.

Čini mi se da Stanoje ne menja Rikarda jer nije prošao kompletne pripreme, pa mu ovako drži formu.

Link to comment
Share on other sites

Nek se to privelo kraju, ocigledno je problem u njemu, ako je za 4 sezone jednu godinu bio zadovoljan i krsteno igrao, sve van toga je bilo ponasanje koje je nedopustivo za jednog profesionalca. 

 

Samo gde je sada Ivica koji tako zdusno 'garantuje za ove momke', da opravda ovaj najveci trosak u istoriji kluba. 

 

Hvala za gol u derbiju i Mekgvajera na trtici, al dalji boravak u klubu bi mogao da donese vise stete nego koristi.

Edited by fillam
Link to comment
Share on other sites

Jbg, žao mi je. Zbog toga svega što se dešavalo i zbog toga što bi nam značio kada bi bio sastavljen (samo toliko) i što se mnogo energije potrošilo i što predugo traje španska serija i što jednostavno ne ide. A moglo je bolje... Bar izgleda da se sporazumeo sa klubom, mada naravno očekujem cirkus oko dugovanja u narednim mesecima/godinama.

 

A Stanoje je kompletirao tim - to nam je što nam je do kraja polusezone. Ostaje taj problem igre poslednjih 20-30 minuta, dugo sam se nadao da će se to popuniti sa Sumom i rotacijom njega i Natha ali ne ide, ne ide...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Jakob Aman said:

Izgubio je sina a i pre toga mi nije bio skroz ok tako da... sve mu je oprošteno. 

 

Nek mali pociva u miru, secam se kad su i Partizan i Zvezda apelovali za pomoci Isaiji, ali, covece, kakve to veze ima sa ovim sto Pantic prica? I kakav oprost zbog toga?

 

Ako ima psiho-mentalnih problema nakon tragicnog gubitka, postoje institucije za to, i ne zovu se Youtube. 

 

Covek svesno radi ovo sto radi, i tu nema dileme. Mene bas briga njegovo trabunjanje oko Zvezde (briga me sta prica i za Partizan, vise mi dodje kao zabava kad ga ponekad poslusam), ali kad smo se vec dotakli njega i FKP, moje misljenje je da on nanosi prilicnu stetu Partizanu.

 

Svakako da treba da se cuje i "drugi glas", nekoga ko nije u klubu (a bio je), nekoga ko je upucen u neke stvari, ali kod njega su sve neke teorije zavere, kako unutar samog kluba tako i van. Ja ne znam kako covek sa toliko mrznje, toliko zuci u sebi, uopste moze da spava. 

 

Ne znam kako vi vidite to, i da li vecina vas smatra da to sto prica je ok, a kad nije da mu treba oprostiti? 

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...