Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Nakon jos jedne sezone bez trofeja, skoro od svih clanova kluba iz Humske 1 se mogu cuti najave da se titula sampiona drzave mora osvojiti. Sve u vezi prethodne sezone je bilo zaborav.

 

Pocevsi od nesrecne price u kvalifikacijama za Ligu Evropoe, gde smo eliminsani od belgiske ekipe Sarloa, u 3. kolu kvalifikacija. Da nije bilo nesrecnog sistema sa samo jednom utakmicom, mozda bi bilo drugacije, al o tome je sad bespredmetno razmisljati.

 

U domacem sampionatu, pocetne runde su bile odlucujuce. Tu smo izgubili gomilu bodova i povratka vise nije bilo. Ekipa je u drugom delu sezone uglavnom pobedjivala, ali je izgubila derbi, i zavrsila je prvenstvo na drugom mestu, daleko iza najveceg rivala.

 

U kupu smo bili najblizi trofeju. Stigli smo do finala, gde smo se opet susreli sa Zvezdom, ali smo izgubili nakon izvodjenja penala. Bila je to jedna tragicna utakmica, koja je lepo uokvirila celu sezonu.

 

Treba spomenuti i blamazu sa Asanom, koji je u sred sezone, samovoljno napustio ekipu zbog neplacenih plata.

 

Sta nas ceka ove sezone?

 

FK-PARTIZAN-05-2021-1-scaled.jpg

 

Ekipa se nije puno menjala. Imamo dva povratnika, Rikarda i Pantica, a doveli smo i Sanicanina iz Vojvodine. Pozajmica je istekla Sreti Markovicu, koji se vratio u Olimpijakos. Od mladih nada, ocekuje se proboj Jovica, Milovanovica, a mozda i najboljeg igraca kadetske lige Bazdara, ukoliko ne bude poslat na pozajmicu. Ako nista drugo, Stanojevic ne bi trebalo da ima problem oko uigravanja ekipe.

 

U domacem sampionatu bice opet trka u dvoje, gde objektivno nismo favoriti, ali sanse svakako postoje. Slicno se moze reci i za kup, s tim da su tu iznenadjenja cesca.

 

A ucesnici smo i novog evropskog takmicenja - Liga konferencija, koji je treci po jacini. U pitanju je modifikovana Liga Evrope, koja je sad rezervisana za klubove iz najjacih evropskih liga.

Startujemo od drugog kola kvalifikacija i igramo protiv Dunajske Strede iz Slovacke. U pitanju je klub u usponu, koji je proslu sezonu zavrsio na drugom mestu i uopste nam nece biti lako.

 

Napred Partizan!

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ovaj tim nema kvalitet da osvoji titulu, ne bi je osvojio u regularnoj ligi a ne u ovom svinjcu

Bukvalno to je svima jasno sem ljudima iz kluba (jasno je i njima, naravno) pa pricaju o nekoj tituli

Sa ovakvim govnima koja vode klub svaka sezona ce nam liciti na predhodne

Nema tu srece

Link to comment
Share on other sites

Stojkovic od starta pijan, a vrv i Stanojevic kad mu igra Jojic umesto Natha.

 

Skroz sam zaboravio da smo vratili Rikarda, opet sam se obradovao kao kad smo ga potpisali 😃 po meni bolji spic od Sadika, videcemo da li nije propao od proslog mandata.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...