Jump to content

Košarka - Tokio 2020


Recommended Posts

Tesko, zbog skracenog olimpijskog ciklusa i zato sto EP nije povezano sa SP, bice vise otkaza evropskih igraca iz NBA lige. Mnogi ce da propuste EP kako bi mogli da igraju SP pod uslovom da se njihova reprezentacija nadje tamo. Jedno leto ipak treba da posvete sebi. EP je postalo samo stvar prestiza, nista drugo ne donosi.

 

Kao i u proslom ciklusu, plasman na SP ce se izboriti putem kvalifikacija koje ce se igrati tokom sezone. Znaci, to ce biti drugopozivci i trecepozivci.

 

 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Del Piero said:

Ne secam se da je to birano u Riju.

 

Iskreno, ni ja, malo me iznenadilo ovo. Mislim nemam sećanje a znam da bi trebalo da se odabere kao i na svakom takmičenju. xD Sad pokušavam da nađem info za Rio da li je birana najbolja petorka i ne nalazim ništa.

Edited by DameTIme
Link to comment
Share on other sites

Uživanje je gledati žensku selekciju Amerike. Gledao sam sinoć finale protiv Japana. Definitivno su drugi univerzum u odnosu na sve ostale selekcije. Ima tu stvarno svega da se vidi, sjajnih defanzivnih reakcija, finih šuteva, čiste fizičke dominacije. Griner je nemoguće braniti, lagano se pozicionira u srce reketa, ima dobre ruke, kupi generalno sve lopte kojoj je bace. Japankama isto svaka čast, zasluženo su se našle u finalu. Brze su dosta, šutiraju precizno sa distance.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...