Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

2 hours ago, Perkos2 said:

Da pojasnim, Dejan Stanković forsira mladog igrača za kojeg mu kažu da treba da igra, ostali mladi igrači nisu u ovom trenutku finansijski zanimljivi i zato idu na pozajmicu. Nije tačno da je to samo Dejanova odluka već čelnika kluba a on kao njihov saradnik ne pravi buku oko toga.

Ako je to tačno, pa kakav je to trener ako mu se drugi mešaju u posao?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 6/17/2022 at 7:14 AM, Drug Crni said:

@tsvajesi zainteresovan da ponovis istu stvar jos jednom?

 

 

Nisam

 

Jesam uzeo duplu krunu i prezimeo u evropi ali sam potpuno zakazao kad je roster u pitanju

 

Neka proba neko drugi

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Stankovic dok je igrao ubedljivo najbolji, meni se Motika ne sviđa jednostavno taj tip igrača ili pravi razliku ili ti ne treba. Leković- tragičar i junak. Kriv za oba gola koje smo primili zbog užasnog postavljanja. Dao je gol na kraju i izvukao i sebe i ekipu. Ima nešto fudbalsko ali veliko rad je pred njim da bude dobar štoper. To mesto je užaano teško i greške se ne praštaju. Lazić je daleko od fudbalera a Knežević nekako nedorečen ili nije igrao svoju poziciju. Ostali nisu igrali. 

Link to comment
Share on other sites

Meni se cini da kod Motike ima mnogo vise napornog rada, nego suvog talenta. Kad se gledaju ovako odvojeno elementi igre, on ima i tehniku i sut i solidnu brzinu, jak je u duelima, jak na lopti. Medjutim, nema neki osecaj za igru, nema sto bi se reklo kliker za fudbal, na nacin na koji ima Katai recimo, da na suvi talenat i osecaj resava neke situacije. Ne svidja mi se kakve odluke donosi ponekad, suvise usko gleda. 

 

Medjutim, kao sto sam rekao, deluje mi kao veliki radnik i da je uporan ko mazga, sto ipak jeste jedan kvalitet i mislim da ce uspeti da napravi solidnu karijeru.

Edited by Venger
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said:

Motiku i Stankovića sam gledao.  Može li neko da napiše nešto o ostalim momcima koji su na EP? Mislim na ove koji su kod nas(Lazić, Leković, Đurić, Knežević, Ćopić). Ima li tu potencijala za prvi tim?

 

Lazic borben, al nema neki kvalitet.

 

Djuric onako, u teoriji sve ima, u praksi cesto ume nonsalantan da bude na terenu, a to se kod stopera najvise kaznjava.

 

Lekovic slicno kao Djuric, s tim da vise zna fudbala i da bas lepo ume da iznese loptu. Ali evo danas, totalno pomracenje uma, kod oba gola je ispao, na kraju je izjednacio pa se malo izvukao.

 

Knezevic je solidan igrac, imace ok karijeru, ali nije to kvalitet za Zvezdu. Nekako sve zna pomalo, nista mu nije forte, a opet ima dobru statistiku, odgovoaran je. Meni kad je neko u omladincima spor, bas ne mogu da imam velika ocekivanja od njega.

 

Copic je prosek, daleko od kalibra za prvog golmana CZ ikad.

 

Iskomentarisacu i Stankovica i Motiku. Stankovic se i meni bas bas svidja, box to box igrac, diktira tempo, jako bitan igrac za svaku ekipu u kojoj igra, uz to ima nesto sto je postao raritet kod srpskih igraca - pluca i to na nivou lige petica. Da je u Partizanu recimo, potpisujem da bi bio u prvih 11 i igrao svaku. Meni se i Motika svidja, iako sam ocekivao vise, s obzirom da je dosao iz Bajerna i da je placeno bas bas veliko obestecenje za njega. Ima brzinu, snagu i pojava je, ali bih voleo da je malo vicniji s loptom u nogama i da mu se malo vise lepi.  Ali svidja mi se i on i mislim da ce biti dobar igrac.

 

Inace iz ove generacije su u Zvezdi bili i golman Lukic, i vezni Miletic i krilo Ajdar. Prvi je ispusten zbog Copica koji se forsirao, drugi jer nije hteo da potpise s Terzicem, a treci se potukao u pionirima sa saigracem pa su obojica oterani. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Dragan Mićić said:

Nemoj se brines Laki. Bice prenos finala lige sampiona na gerijatriji tih godina. 😁

 

Slavicemo usatog uz zeleni caj 😁

 

Jedino ako bude onostranog prenosa, onda podržavam :)

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

On 6/20/2022 at 3:09 AM, Laki21 said:

 

E jbg.

Uvek sam se bojao da umrem pred neku vaznu Zvezdinu utakmicu, sto je cudno, obzirom da sam posle nekih zeleo da umrem.

Edited by Crni
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 9
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...