Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

1 hour ago, Ljubitelj baklave said:

Ma koji zvizduci, da je ovo normalan klub nakom ovih izmena bi ga sacekao otkaz, jer tesko mi je da poverujem da bi trener Barse ili Ajaksa sebi dozvolio da kuci pred 100k ljudi protiv Alavesa ili Twentea, sebi dozvolio da izbaci spica i da ubaci stopera i da napravi autobus ispred golmana. Bruka nevidjena, da je 88 min, pa i da shvatim, ali ovo je nerazumno totalno. 

I naravno, taj stoper samo minut kasnije pocetnicki reaguje i namesta gol Vozdovcu, eto , toliko je ta izmena bila dobra, da je bar stabilizovala nesto, nego kurton, smanjili na 2 1, izgubila se igra i unela nervoza i panika, VAN SVAKE PAMETI I LOGIKE!

 

I ne, nemam nista protiv Dejana, nisam jedan od njegov antifanova, vec samo kritikujem nesto sto uzasno bode oci, vec dve sezone, a posebno sezonu unazad sa ovim katastrofalnim momentum sjebanitiz izmenama. 

Naravno, sve ovo ce proci neopazeno, titula, dominacija, bla bla, ali ce zato publike biti sve manje i manje na malim utakmicama. Isto kao i kod Milojevica koji je naposletku i otisao jer je oterao skoro sve sa stadiona svojim hrkljus fudbalom. 

 

Naravno, ovde treba razdovojiti Milojeviceve zasluge koje su enormne za dizanje Zvezde, on ce zlatnim slovim ostati upisan u istoriju kluba, ali isto tako necu da robujemo imenima, Milojevic je za taj posao zaradio ogroman novac i od Zvezde i u Aziji i obezbedio sebe i svoje potomstvo za 100 godina, tako da cist racun sto se toga tice, on je digao Zvezdu i naplatio, Zvezdasi su mu zahvalni, vecno ce se pamtiti, ali to ne znaci da cu da cutim na neke toliko ocigledne lose stvari koje bodu oci, pa nisam debil jebote.  

Posebno sto mi navijaci od Zvezde ne dobijamo materijalno nista, samo nervozu, a oni od Zvezde uzmu stanove, placeve, vozila, evre , vikendice, lep zivot. I naravno da imam svo pravo ovog sveta da kritikujem nesto sto mi smeta i sto bode oci uzasno i potpuno van svake logike se radi. I to nema veze ni sa dominacijom ni sa rezultatima, sa nista, evo, to radimo mi navijaci i u trenucim kad vezujemo 5 titula u nizu, da ne bude posle da se kritikuje samo kad nema uspeha. 

A uopste ne volim da kritikujem niti sam od tih ljudi, ali kad nesto tako ocito bode oci i bukvalno se daje samar navijacima, sta drugo da radim????

Ovo potpuno ispravno razmisljanje ,i slazem se sa svim sto si napisao. Da je bilo milion greska i losih poteza- bilo je. Al dal treba da nazivamo nekog debilom budaletinom narkomacinom itd(ne mislim na tebe) naravno da ne treba. Opet je covjek napravio uspjeh kad sve saberes i oduzmes i makar neko postovanje treba da se ima, zar nisu bili cigani gospoda al vidim od toga nema nista

 

3 hours ago, Redstar0356 said:

Senke Rsba setace po netu, lutati po Voxu, plasiti forumase

 

 

 

 

 

Nas prvi zadatak mora biti smena uprave pa tek onda Bakojoko i ostali. 

Ako ostalu Mrkela i Zvezdan, dzabe ide Bakajoko kad ce dodji opey neki Bakajoko

Kao sto je napokon sklonjen Gobeljic a na mala vrata dosli Srnic i Krsticic.

Tako je,najebi im se svima majke izvredjaj sve majstore. Zato nam je i zemlja tu dje jeste,samo napred.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Don Juan said:

Pa što se tiče odlazaka ako dobiju dobre ponude za Ivanića i Erakovića, verovatno će ih pustiti da idu (prodati).

 

Od ostatka ekipe Dioni se vraća sa pozajmice, mislim da je izvestan i odlazak Bakajoka, a vrlo verovatno i Pankova, Pavkova, Gobeljića.

 

Jedimo je situacija oko Kange nejasna, mislim da i on ukoliko bude dobio ponudu će biti pušten.

 

Pojačanja su u magli, ali možda je i bolje tako. 

 

Kanga je doslovno alfa i omega tima, samo lud čovek ili potpuni diletant bi ga prodao.

 

No, samo lud čovek ili potpuni diletant bi na više od pola sata do kraja izveo centarfora i uveo petog štopera...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Steve Gerrard said:

, zar nisu bili cigani gospoda al vidim od toga nema nista 

Ovo kad se prica, da se uzme u obzir da je zvezda u vreme kad je ovo bilo bila gospodski klub sa manirima i renomeom. Za nju su igrali fini i vaspitani mladici koji nisu skidali sorts pred protivnikom i gestikulirali na seks, nisu im se izoperisane zele svadjale po drustvenim mrezama, nisu snimali pesme.. 

 

A pre svega, na celu kluba nije obitavalo lice sa interpolove poternice koje i dalje ceka sudjenje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ono sinoc zaista jedna od najbednijih izmena koje sam video. Inace sve slabije gledam domaci sampionat, ali svakako mislim da Stankovica pre svega treba komentarisati na osnovu utakmica u Evropi. Tu je i ove sezone uradio sasvim dobar posao, i rezultatski i po igri. Cetiri utakmice protiv Milana i Rangersa su bile stvarno dobre, ali onda shvatis da smo mi sve vreme u tim dvomecima bili u zaostatku i zapitas se koliko bi se ta igra promenila da smo imali prolaz u nekom trenutku. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Drug Crni said:

E,a zasto svi utakmice protiv Milana svrstavate u tekucu sezonu koja zavrsava?

 

Zato što su oni naši večni dužnici. 😀 

A i da se podsetimo somine koja ono sa peterca nije stavila iza leđa Donarumi. 

Valjda je on branio? Ali, u međuvremenu je i otišao.

A ove naše štetočine nikad da odu više u pizdu materinu.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ok,ok..ali to su utakmice iz prosle sezone. Revans na San Siru je nasa najbolje odigrana utakmica pod Dekijem. To je moje misljenje. Sto kaze Barakuda - da je stetocina metnula zicer,verovatno bi smo i prosli dalje. Umesto toga on nas pocasti drugim zutim kartonom.

Ovoj ekipi treba osvezavanje. Treba joj sveze krvi. Ostao Stankovic na klupi ili ne.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Don Juan said:

Pa što se tiče odlazaka ako dobiju dobre ponude za Ivanića i Erakovića, verovatno će ih pustiti da idu (prodati).

 

Od ostatka ekipe Dioni se vraća sa pozajmice, mislim da je izvestan i odlazak Bakajoka, a vrlo verovatno i Pankova, Pavkova, Gobeljića.

 

Jedimo je situacija oko Kange nejasna, mislim da i on ukoliko bude dobio ponudu će biti pušten.

 

Pojačanja su u magli, ali možda je i bolje tako. 

Mislim da je krajnje vreme da se presece i da se oslobodimo promasaja koji guse tim ma koliko da kosta. Ovo mora da se presece, nadam se da ce Marin da bude zaduzen za pojacanja, iskreno ne znam na koju je on funkciju postavljen?

Jedini razuman korak je da se tim podmladi sa ovim igracima koje imamo, Stanic, Stankovic, Radulovic, Erakovic, Motika. Da se ti momci isforsiraju i da im se ostave mentori u vidu Kataija, Bena, Dragovica. Nisam protiv prodaja, ali ne nerezonskih. Ove i naredne sezone imamo livadu ka LS, ako treba da se malo klub zaduzi to je sada, da se dovedu dva tri jaka pojacanja, tipa Radonjic, neki dobar bek, mora se osvojiti titula u Srbiji, imamo mnogo bolju osnovu od Partizana i to mora da se iskoristi. Ja nisam neki fan ovog Ohija, ako moze da se proda i on i Pavkov ja sam za. Ako mora moze i Ivanic, ali da se da sansa Stanicu i Stankovicu i da se dovedu kvalitetna pojacanja bas na pozicijama koja nam trebaju, neplansko nabacivanje igraca mi je ubilo volju za gledanjem Zvezde. 

 

E sada dolazimo do po meni glavnog problema a to je trener, Stankovic je jedan obican populista koji veze nema sa trenerskim poslom, to je jedan uvlakac koji jedva ceka da pomene huligane sa Severa i da im se malo uvuce u guzu,a to sto je on trener kojem je u stvari pomocnik odradjivao posao se videlo ove sezone. On je klasican izdanak nakaradne Batadjorine skole kojem je prva misao da parkira autobus ispred gola pa ako nesto uradimo napred uradimo, ja bih iskreno voleo da mu urucimo plaketu na kraju sezone i da probamo sa nekim drugim, mozda ce on i osvojiti opet titulu, ali to nece biti previse njegova zasluga vec zasluga slabe konkurencije. Nema sta da se mnogo analizira, igrali smo mnogo bolje prosle sezone, ja bih iskreno voleo da damo sansu tom Milojevicu ako je slobodan, ovo sto smo mi igrali ove sezone mi se ne svidja i po meni dosta je to tanje od prosle sezone. opet imamo jako dobru sansu da se stabilizujemo i da napravimo mocan tim koji ce da osvaja titulu sa pola snage i da u Evropi bude u stanju da odigra nesto, na tom putu nam stoje Terzic i Mrkela zajedno sa svojim pulenom Stankovicem kojem je Srnic glavni igrac u ekipi i tu se za mene svaka prica zavrsava sto se Stankovicevih trenerskih kvaliteta tice.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Malo sam bačio pogled na transfermarket i to otprilike izgleda ovako ...

 

Kraj ugovora :

 

1. Radovan Pankov - da se ne ljubimo ...

2.Milan Gajić - kakav nam je skauting,bolje da ga produžimo, ruku na srce nije loš bio u drugom delu sezone ...

3.Marko Gobeljić - da li je moguće da je došao i taj dan... valjda neće nekome da padne na pamet "da mu učini" kao Srnaldu ...

4.Axel Bakayoko - ko je taj?

5.Lois Diony - kraj pozajmice ...

 

U cugu skidamo sa vrata barem 4 balvana....

 

Produžetci ugovora :

 

1.Sekou Sanogo - ima ugovor do kraja godine,valjalo bi ga produžiti na barem +1 godinu ...

 

Problematični ugovori i kako ih se otarasiti :

 

1.Richairo Živković - Jedan zaista fantastičan ugovor do kraja sezone 2024 zahvaljujući Drkelinom filingu za osećaj,milina jedna ...

2.Srnaldo - Cela sledeća sezona,osim ako ne dobije dobru ponudu iz inostranstva, što će se desiti,otprilike kad takvu ponudu dobijem i ja ...znači džoker i ljubimac ostaje..

3.Filippo Falcco - On 'oće d'ide i mi 'oćemo  d'ide ... naravno žutu banku nećemo dobiti za obeštećenje mada ima ugovor sa nama još godinu...

4.Nenad Krstičić - Još će godinicu primati penziju iz klupske kase... ako ga opet ne produže...

 

Što se tiče ostalih : Sva tri golmana imaju ugovor još sezonu, ne bih tu ništa menjao ...

Kanga još sezonu, treba produžiti, sad na koliko,nisam pametan ...

Ben još sezonu, posle da mu se oslobodi stolica pored Milijaša ...

Velja nevolja ,još sezonu ugovor,pakuj dok možeš ...

 

To bi bilo to ...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Gajic produzuje osim ako se nesto bas ne izjalovi, mada me cudi sto to vec nije ucinjeno, a ova petorica idu - Popovic, Pankov, Gobeljic, Bakajoko, Dioni, njima isticu ugovori sad. A ne racuna se ni na Risaira i Falka.

 

Elem, Marin je vec stigao u klub, na funkciji je glavnog skauta. 

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Drug Crni said:

Ovoj ekipi treba osvezavanje. Treba joj sveze krvi. Ostao Stankovic na klupi ili ne.

 

Imamo mi čak i svežu krv, ali bi trener pre seo golom guzicom na ringlu nego da pusti Stankovića, Stanića, Radulovića da igraju. Klincima se igra, vidi se iz aviona, a ovi bi najpre da tapnu Erakovića. Onda će da vrate klince na krtičnjake, na kaljenjetm. Na kraju stiže još po' tuceta matoraca u junu, od kojih pola invalidi za pola miliona godišnje. :ajme:

 

I opet će da zabodemo proleće. Ingeniozno, takoreći. :roflmao:

 

33 minutes ago, Markoss said:

Elem, Marin je vec stigao u klub, na funkciji je glavnog skauta. 

 

Gotivio sam ga, i pored toga što je mogao da bude Maradona u odnosu na sve što nije napravio u karijeri. Moglo bi biti zanimljivo; makar će neko da diskvalifikuje onolike panjeve, za promenu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dobro bre, ajde je l vi stvarno Mislite da ce Marin da ima nekog uticaja kao glavni skaut? 

U Zvezdi se za sve pita Terzic. 

 

Taj razgovor ce izgledati otp ovako

 

 Marin: Dobar dan, evo ga izvestaj igraca, ja smatram da ima veliki plafon i da moze da ispuni svoj potencijal. Odgovara svojim karakteristikama nasoj igri i dobar je decko 

 

Mrkela: Ok ok predlozicu Terzicu

 

Terzic: Bezi jado, kakav Nemac, on nece da se tali a i ovaj  menadzer njegov nije lopov. Daj vracaj naseg Krstovica

 

Stankovic: ooo Krsto druze stari *cmok* *cmok* e falio sam ni nam, ortak mooojj a a aa aa, ajde ajde brzo  da vidis Srnu i Gobelju, legenee ovamo, vodi Gobelja na pesuu aloe

 

 

Kamga: zove vrača u gabonu da baci magije da mu stigne saigrac koji ima bar jednu fudbalski funkcionalnu nogu

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...