Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Mazic je na Kipru, zaduzen za razvoj tamosnjih sudija ili sta vec, slican posao radi i Mark Klathenburg poznati engleski sudija svojevremeno ( sudio nepostojeci penal Bordou protiv nas u 93 min ) , napustio Englesku i otisao u Saudijsku Arabiju za masne pare da regulise sudjenje u toj ligi. 

Mazic kao i Jovanovic su odlicne sudije, ali samo kad zele posteno da sude. 

 

Mazic ima uzasno puno repova iza sebe, jednostavno nijedan zvezdasa ne moze da kaze nesto lepo o njemu, morao je da sudi jer je slusao Robijasa iz Spuza da bi isao po tim sudijskim stepenicama, zauzvrat je dobio i posao u Zlatiborcu. 
Secamo se ranih radova Mazica, bilo je svega i svacega. 

I Jovanovic je krenuo tim stopama, pocev od ponistenog gola Milunovica u derbiju, preko naredjivanja Lukicu iz VAR sobe da sudi penal protiv Spartaka za Partizan. 

 

Ne verujem njemu uopste, ako ce on da sudi derby, moze perfidno da secka igru, da izmislja faulove i sve nesto slicno sto ne podleze VAR sobi. 

Ali ipak ocekujem tj nadam se postenom sudjenju, bez nekih kompenzacija i slicnih stvari i da meri na vagi koliko je kome dosudio faulova pa da istom merom vraca. 

 

Sto se tice derbija, ovo je vec peti derby za titulu koji igramo unazad 12 sezona, 2010,2011.2013 smo gostovali , znate kako je sve bilo, 2017 smo izgubili 1 3, mada to nije bio direktan derby za titulu, izgubili smo je protiv Vozdovca, ali je bio bitan taj derby, naravno i evo sada.

Sansa da ova generacija ispise nove strane klupske istorije za petu u nizu. 

Nece biti lako, ali ovaj tim je battle tested , prosao sve i svja, tesko mi je da poverujem da mogu da se raspadnu pred 50k ljudi u svojoj kuci, nakon svega vidjenog ove sezone. 

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Opet se pise o stvarima koje ne trebaju da nas zanimaju obzirom na kvalitativnu razliku u odnosu na Pfk i to da na terenu, kako je pokazao prethodni derbi, mora da se iskaze ta prednost.

Prosto je, ovo blato u koje nasa uprava uvlaci celokupnu sezonu (komsije me ne zanimaju, kao i njihova igranka) i stvara ozbiljan pritisak i na sam tim, kao i razularenog mister Dekija  - samo moze da donese probleme i los rezultat na kraju.

Neka se ekipa skupi, ne obracati paznju na sudiju, navijace, koncentracija na derbi i ono sto su izvukli kao pouke sa proslog meca kada smo ih nadigrali i pobedili.

Problem je upravo u tome sto navijaci i ocekuju - drugaciji pristup u odnosu na derbi kad je bilo -5. Sad je +2, ali niti je Pfk drugi tim u odnosu na tad, forma ime je u slobodnom padu jos sa kraja prosle polusezone, niti smo mi slabiji i oslabljeni neigranjem nekog od nosilaca igre... E to je i do Dekija i toga da ovaj derbi mora da dobije radi mirnog sna, niko od rivala u plejofu tokom sezone nije spustio gace pred Zvezdom, ocekujem teske meceve i sad iako smo najbolji tim lige svakako.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Samo je u Srbiji problem da derbi sudija najbolji sudija koji inače sudi vrhunske evropske utakmice a biće sudija i na SP. Da nam je stalno neki čokanica iu novog sada valjda bi terzic bio miran pred derbi. Poruka Dejanu Stankoviću je "izađi majstore sa najboljim timom i zgazi ih kao nikad pre"

Edited by Perkos2
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Crni said:

Ja sanjam da ode Vucic, al se bojim da ce za njim i klub da se ugasi.

Dug koji je nakalemio Terzic, pod blagoslovom prvorodjenog mi ne znamo, al su nagadjanja jeziva.

Osnovacemo novi pod nazivom FKCZ 1945 i šta nas briga koliko je terza napravio manjak

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mocart prenosi da Matic napusta Mancester na leto. Jasno je da mu karijera ide silaznom putanjom sto je logicno s obzirom da ima 33 godine, ali uprkos tome mi ne deluje realno da dodje kod nas. Ipak, ljudski i navijacki je nadati se.

 

E sad, Matic ili neko drugi, ali mnogo bi nam znacio veznjak koji je miran na lopti i precizan kada dodaje unapred. 

Edited by СтелаРоса
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja imam toliko loš osećaj pred ovaj derbi, da bih istog trenutka potpisao 1:1. 

 

Prvo, jako je teško dobiti nekog dva puta za mesec dana na isti način (a najavljena je identična postava, čini mi se). 

Drugo, komšije deluju daleko nabrijanije za ovaj derbi, bar u javnosti, a svakako ovog puta i nemaju šta da izgube.

Treće, i najvažnije, mi tradicionalno ulazimo u derbi kao jajare kad imamo prednost na tabeli. Taj jajarski pristup potpuno anulira razliku u kvalitetu koja je izvesno na našoj strani. 

 

Priviđa mi se vođstvo Partizana i naše jurenje rezulata čiji će ishod zavisiti od toga koliko nam vremena ostane da Katai ili Ivanić izmisle nešto. Nadam se da grešim. 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Igor_ said:

Mene jedino plase ove plakate "ludi stanoje" i slicna sranja, da nam se ne obije to o glavu...

Mislim da je ovo neopisiva vrsta primitivizma i ne mogu naci dovoljno ruzan termin za ovakvu baljezgariju.

Ko god i kakav bio trener Partizana onakvi plakati su sramota posebnog soja, a nije da nismo navikli na slicna sranja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sanjao sam pre neki dan ovu tekmu, igrala se ne na stadionu već negde u nekoj vukojebini u planini na terenu koji je malo nagnut u stranu, a vetar piči toliko da čim malo jače šutnu loptu vetar je odnese u p materinu.

 

U 67. minutu smo vodili 1:0, onda sam se probudio.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Manoly said:

Mislim da je ovo neopisiva vrsta primitivizma i ne mogu naci dovoljno ruzan termin za ovakvu baljezgariju.

Ko god i kakav bio trener Partizana onakvi plakati su sramota posebnog soja, a nije da nismo navikli na slicna sranja.

Bukvalno, tezak primitivizam. 

Ocekujem da Katai danas metne 2 i izjednaci se sa Gomesom. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...