Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

S vecinom stvari koje sam procitao se uglavnom i ne slazem. Nismo ih zgromili, ali objektivno smo bili bolja ekipa u ovom dvomecu, ali smo i sami na primeru Krasnodara i Salcburga naucili da uvek ne prolazi bolji, vec da je i faktor srece tu preozbiljan. Mi smo i Milan prosle godine nadigrali, nismo imali toliko sansi, ali su nam manje pretili nego Rendzers, a epilog je bio isti. Ima i do toga sto mi utakmice ovakvog intenziteta igramo dva puta godisnje, i prosto nemamo kad ni da naucimo, ni da steknemo rutinu, ali vala ima i do toga sto redovno na terenu imamo nekog igraca, koji tu prosto ne zasluzuje da bude i koji bude koban po ekipu i sve. I to otprilike svi sem nekog Milojevica i Stankovica vide.

 

E danas to nije bio slucaj i licno sam izuzetno srecan sto su danas za Zvezdu igrali igraci koji imaju kvalitet, kakav takav, ali za nas nivo optimalan kvalitet. Stankovic je izveo sasvim logicnu postavu, manje vise su i izmene bile logicne, taktika na mestu, sve zapravo ok, ali jebiga.

 

Borjan je odradio ono sto je do njega. Kod gola realno nije mogao nista, nije Dragovic trebao da klize, jer se u vecini slucajeva to desi kao epilog u tim situacijama. Trebao je da napada i ostane na nogama po svaku cenu.

 

Picini je bio dobar u prvom poluvremenu, ali ja cekam dan kad ce Zvezda da dovede spremnog igraca. Ne mora da bude komandos, ali da moze da odigra 90 minuta, a Picini nijednu tekmu ne da nije mogao da igra, vec se u prvom hvatao za zadnju lozu. U derbiju nije mogao da stoji na nogama u drugom, itd itd. Na kraju kod gola, ovaj ga pretrcao, on se uhvatio za nogu (dal stvarno il nije, manje je vazno) i kraj.

 

Dragovica samo budala moze da kritikuje, jer covek igra sezonu bez greske bukvalno. Pismen stoper, moze da iznese loptu, ne gubi duele, pametan i ok kiksnuo je kod gola danas. Zamislite, zasrao jedan gol. Sracunajte kolko golova su ove sezone prodali svi ostali iz odbrane. Covek cak i nije bio los, dobro je cuvao Morelosa koji je vrv najbolji napadacac kog je ovaj cuvao od SP, jer u ovoj budjavoj ligi u koju je dosao da igra iz ciste ljubavi, cuva Siladije, Mrkaice i ostale balvane.

 

Erakovic je bio odlican, ali opet procitati pasus pod Dragovicem. Pored Dragovica i Pankov deluje kao dobar igrac. Nek stave onog Djurica malog iz omladinaca, i on ce da deluje pismeno. Ne zelim da umanjim Erakovicev talenat, ali je cinjenica da on ima samopouzdanje jer igra pored nekog ko u vecini utakmica cuva i njega. To je jedan veliki luksuz za Zvezdu za koji je odgovoran Dragovic.

 

Rodic je imao i boljih partija, ali i on je jedan od konstantnijih i neko ko vuce ekipu u vecini utakmica i to napadacki, sto je paradoksalno, jer je bek. Danas nije ni imao s kim da igra po strani, jer ja nisam primetio da je iko igrao to levo krilo, sem Ivanica povremeno, ali on je mnogo vise bio u sredini. Odradio je sto je do njega, cuvao Tavernije i to je to.

 

Sanogo je u bas bas dobroj formi. Nadam se da ce ovo da potraje, i super je sto ga godine ne gaze, bar se tako cini. 

 

Ne znam sta vam je problem s Kangom koji je danas odlicno odigrao, kao i vecinu evropskih utakmica. Kurcirao se Stankovic sa klupiranjem Kange na pocetku, pa kad je gubio bodove od Vojvodine shvatio je da je ovaj ubedljivo najbitniji igrac za ekipu. Bez njega, mi ne delujemo ni blizu kompaktno, organizovano i dobro. Boljeg igraca od njega isto necemo dovesti, jer je user sto on uopste igra u CZ, jer da ima glavu mogao bi da igra u nekom Lionu iz sprdnje. 

 

Ivanic je meni takodje danas bio dobar, iako vidim da mu je Darjan dao 6.5. Njegov problem je samo sto nije alav za loptom i kad se Katai izivljava kao danas, on stoji sa strane i ceka svojih pet minuta i onda deluje pasivno, a uopste nije takav. Pritom je i on igrao polulevo nesto, a utisak je da bi imao vise prostora da je skroz bocno bio, jer je Tavernije konstantno na nasoj polovini bio.

 

Katai je danas bio najgori, ali i on ima kredit kod mene, a trebao bi da ima i kod vas, jer su on, Borjan, Dragovic, Rodic, Kanga i Ivanic za klasu kvalitetniji od svih ostalih u ekipi i zamene za njih necemo dovesti sve i da imamo 10 miliona budzeta. Jer ne znamo, a ovakvi igraci otprilike i vrede tolko, a pukom srecom su u CZ, a ne negde preko. Ali da je bio los bio je, vidi se da mu je tesko palo ono u Glazgovu, nije realno navikao da ga ne slusa lopta.

 

Ohi danas mlak, a bas mora da bude suprotno od toga. Samo samc ekao da neko napise da je Falcineli bolji napadac od njega, pa da se samoubijem. Vidi se da zna, ima njuh, ali ocigledno nije navikao da bude agresivan, da stalno mora da napada, da bude hunter i da igra u ekipi gde je dovoljno samo da se dobro postavi da bi postizao golove. Ipak, ona reakcija za dodavanje Pavkovu je bila bas kriminalna.

 

Pavkov danas mozda i najgori, i stvarno mi je neverovatno da je promasio ono iz prvog poluvremena. Golman izleteo, vec savladan, samo da udaris loptu po inerciji, i to ne moras jako, nek se klocka po zemlji i to je gol. Covek sutira loptu kao da je prvi put u zivotu video.

 

Gajic je delovao bolje od Picinija (ponovo). Motika ima stofa, trebao je ranije da udje. Falka bih voleo nijedan minut vise da ne vidim u Zvezdi, jer se njemu toliko ne igra fudbal, nit mu se biva ovde, da ja ne znam sta treba da se desi da se on motivise. Super, bio je penal nad njim, ali deluje brat da nema pojma koji je rezultat bio veceras. Ben je u downu, stizu ga godine polako, uzasno je reagovao kod onog zicera, ali je opet majstorski izbacio Kataija. Ne znam vise sta da mislim za njega. U jednom trenutku mi deluje kao penzioner, al onda uradi nesto bas dobro. Motika ima stofa, treba mu dati vise prostora.

 

Iskreno, nemam sta da zamerim igracima, ni Dejanu. Ovakve utakmice se desavaju i to je to. Meni drago da mi konacno imamo neku ulogu u Evropi i da mogu da gledam Zvezdu i posle avgusta ili decembra. Bili smo bolji, kao i protiv MIlana i za sledeci evropski put samo zelim da gledam fudbalere, bez Dionija, bez Krstovica, bez Srnica, bez Gobeljica, bez Pankova. Dakle, da se sad napadne titula, bitno je da je osvojimo i pamet u glavu na leto.

  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Čekao sam sat vremena da mi se prsti otkoče da bih nešto napisao, smrzao sam se iako odavno nisam ovoliko skakao. Dobra atmosfera na stadionu, od prvog minuta navijanje usmereno da podigne tim i tim je uzvratio. Svaka čast na trudu i želji.

 

Prvi utisak mi je sudija. Ne videh od Koline fudbalskog sudiju koji toliko ističe sebe u prvi plan na nekoj utakmicu. S tim što je Kolina sudio na vrhunskom nivou a ovaj pacer nije ni za Srpsku ligu. Čovek je uspeo da ukrade više vremena od igrača Fejnorda koji su krali vreme od prvog minuta. Dođe lik do golmana da ga opomene i priča sa njim minut jbt...

 

Neverovatan je broj neiskorišćen šansi. Mislio sam da će Ben i penal promašiti. Ono što je promašio je mašio i ranije. Mnogo je dao Zvezdi ali za svaki dat gol je imao po nekoliko mrtvih šansi promašenih.

 

O Pavkovu je sve rečeno, ili je džoker ili težak promašaj, večeras je bio ovo drugo.

 

Što se Ohija tiče, pa i pre nego što je došao smo znali da nije igrač koji će sam sebe da dovede u šansu, odnosno sam sebi da iskreira. Za njega mora ekipa da radi, vezni red i krila, a toga nije bilo. I pored toga je za mene ostavio solidan utisak. Da je ono kljuse Pavkov pratio akciju mogao je da šutne na prazan gol, ali Pavkov bi i onda, verovatno, pogodio golmana ili stativu...

 

Katai, ehh magiko, večeras previše kombinovanja i premalo konkretnih poteza. Baš je mnogo petljao. 

 

Ivanić, za razliku od utakmice u Glazgovu, mnogo aktivniji i konkretniji. I dalje je tu problem fizičke inferiornosti, što je uz veliki trud smanjio koliko je mogao. Odlična reakcija kod gola. Šteta što onaj centaršut u drugom poluvremenu nije išao 30-40cm dalje od golmana, mada bi Pavkov našao način i to da promaši.

 

Kanga je riljao celu utakmicu, svuda ga je bilo. Borio se kao lav. Mnogo nam znači u igri.

 

Sanogo... Prilično nesiguran danas. Ne znam šta mu bi ali je baš bio nesiguran na prijemu lopte. Imao je par ozbiljnih kikseva. Ipak, jak je kao bik i jedan od retkih koji je bez problema rešavao duele sa igračima Rendžersa.

 

Dragović. Hmm, baš i nisam očekivao da dve utakmice za redom odigra ovako loše. Da li je izgoreo u želji, šta li. Videlo se i po reakciji kad je dobio žuti da je na ivici da pukne koliko je bio nervozan.

 

Eraković je odigrao jednu od najboljih utakmica do sada u Zvezdinom dresu. Jeste da se kod gola Rendžersa nije proslavio ali je ostatak utakmice odigrao bez greške.

 

Rodić. Nit smrdi nit miriše. Pretpostavljam da je umor i fizička istrošenost posle dve utakmice u gostima, Rendžers i Metalac, gde je odigrao više nego dobro i bio jedan od najboljih, razlog za to.

 

Pićini je bio sasvim solidan dok se nije požalio na povredu. Jasno je da je Stanković napravio grešku što ga nije zamenio na poluvremenu. Šteta što ne uđe onaj šut, bio bi lep gol.

 

Gajić, da li se to malo trgao zbog konkurencije? Mnogo je probojniji i brži od Pićinija. Uneo je svežinu u naše redove svojim ulaskom i napravio par lepih prodora. Da je ušao na poluvremenu možda bi i više napravio.

 

Falko je premalo igrao da bih ga komentarisao.

 

Borjan se opet seljačio. To je jače od njega. I šta mu znači ono izvođenje slobodnog udarca na pola terena. Umislio da je Pirlo. Tačno sam znao da neće ništa napravizi iz toga jer nikad ne napravi. I dok se on jurio sa igračima Rendžersa na kraju utakmice, da bi dohvatio onog papana što je krenuo prema severu da provocira Eraković je za to vreme obišao celu gostujuću ekipu, stegao ruku i čestitao.

 

Edit:

Da dodam za Motiku. Očekivao sam mnogo više. Bukvalno je sve i jednu loptu koju je dobio vratio unazad. Uticaj na igru nula.

Edited by Knipex
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Steve Gerrard said:

Srecom pa nismo uopste pristrasni tokom ocjenjivanja pojedinaca. Mora da je Erak kriv i sto rastu cene ulja i brasna jbg,nije se na vreme orgabizovao da se pozabavi poljoprivtedom 👏👏

samo nađi odgovor na pitanje gde je naš desni štoper bio dok primamo gol? pusti ulje, brašno i šećer to ce AV da sredi

Edited by Perkos2
Link to comment
Share on other sites

Nas desni stoper je igrao presing na igraca Rendzersa i igraca kojeg je pratio Picini je pobjegao jer je momka uhvatio grc, pardon zadnja loza.https://hotfooth.elhighlights.com/embed/LlgagHPNW2wMf evo i snimka, decko je odigrao visoko presing kao sto dosta puta radi dragovic,a nisu imali polupriliku jer ih je otresao u minimum 5 6 situacija

Edited by Steve Gerrard
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Venger said:

Gledao sam sad utiske nekog fana rendzersa na YT, decko se odusevio Kataijem. Tj mislim da je Kataijem, on ga zove Kaito.😄

Pa i ja bih da sam na njegovom mestu, dodao bih Srnica i Pavkova.

Link to comment
Share on other sites

Moze li mi, molim vas, neko ovo prevesti, posto uopste ne razumem sta su hteli da kazu:

 

šampion Srbije će ići u grupnu fazu Lige šampiona ako to takmičenje u sezoni 2022/23 osvoji ekipa koja se za Ligu šampiona 2023/24 kvalifikuje kroz svoje domaće prvenstvo, što se najčešće i dešava (u suprotnom, šampion će morati u kvalifikacije).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Publika je bas bila na nivou, na severu u gornjem delu smo jedva stajali koliko je krcato biilo. Zasto nije bilo publike u onom kvadratu? Ne znam da l je istok ili zapad. 

 

Sto se tice srece, ne zanosimo se, nije u pitanju sreca ili nesreca. Nesreca je Kangin sut iz prve utakmice kad je pogodio precku. Sve ostalo je neznanje, da li je neznanje jer nemamo teske utakmice cesto pa nismo navikli, jedini nacin da saznamo je da konacno zaigramo regionalnu ligu kao Aba. 

 

Dakle, kad promasis onoliko sansi, to je neznanje. Pavkov se od Liverpula raspada i igra malo iznad Dionijevog levela, osim sto ponekad ima user golove. Nama bi top bilo da smo uparili Falcinelija i Ohija, obojica poluigraci,  lepo bi se upotpunili. Ovaj pismen igrac al ne zna da ga da a ovaj zna da ga da al je posvadjan sa loptom van 16 metara. 

 

Ne znam sto krivite Dragovica za gol, instikt igraca je da ukliza na sut, e i to je faktoe srece, mogla je lopta drugacije da se odbije al nije, nesreca jbg. Al nije faktor srece to sto se Picini u prvom poluvremenu zali na povredu a trener ga ne menja ili sto Erakovic pravi ,,visok presing'' i ispada iz voza na dupli pas.  

 

Svaka cast upravi na levom beku, pa smo sad gledali umornog Rodica jer opet nema zamenu pa mora stalno da guli.

 

I svaka cast upravi na izuzetnom dvomilionskom transferu Motike, izradio nas je Bajern posteno. Ne vidim sta to on ima sto Gavric nema, jebem ti krilo kad mu ne pada na pamet da probija vec se vrti i vraca loptu nazad. Gavric je duplo bolji igrac a i mali Radulovic je bolji. Losi menadzeri jbg, nece da se tale. 

 

Mi smo ovo dobili na impuls sa tribina i na neigranje Srnica ili nekog igraca manje, iako je sad taj igrac manje bio Pankov. Nadam se odlascima kompletne uprave, trenera i igraca koji su kvalitetom nedovoljno dobri kao i  igraca koji su vec u fudbalskoj penziji 

 

Risairo, Ben, Pavkov, Krsticic...

 

Da smo umesto Risaira, Motike i Krsticica doveli kvalitetnog igraca, sad bi slavili prolaz, ovako cemo da kunemo losu srecu i gorku sudbinu

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, BojanaCZV said:

Moze li mi, molim vas, neko ovo prevesti, posto uopste ne razumem sta su hteli da kazu:

 

šampion Srbije će ići u grupnu fazu Lige šampiona ako to takmičenje u sezoni 2022/23 osvoji ekipa koja se za Ligu šampiona 2023/24 kvalifikuje kroz svoje domaće prvenstvo, što se najčešće i dešava (u suprotnom, šampion će morati u kvalifikacije).

 

 

 

Nas sampion ce ici u kvalifikacije samo ukoliko Ligu sampiona osvoji ekipa koja te sezone ne izbori plasman u istu kroz prvenstvo. Npr Celzi uzme LS, a zavrsi u Premijer Ligi kao peti.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, BojanaCZV said:

Moze li mi, molim vas, neko ovo prevesti, posto uopste ne razumem sta su hteli da kazu:

 

šampion Srbije će ići u grupnu fazu Lige šampiona ako to takmičenje u sezoni 2022/23 osvoji ekipa koja se za Ligu šampiona 2023/24 kvalifikuje kroz svoje domaće prvenstvo, što se najčešće i dešava (u suprotnom, šampion će morati u kvalifikacije).

 

 

Necemo ici direktno ako npr Real osvoji ligu sampiona a u Primeri zavrse kao sedmi. U sustini, treba da se desi  ogromno iznenadjenje da neko osvoji Ls a u domacem sampionatu ne zavrsi na poziciji koja vodi u Ls. 

 

 

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

merilo su jedino evropske utakmice

 

ohi u 180 minuta jedna velika 0. boaci je jedini kvalitetan napadac u poslednjih 6 godina koji je mogao kolko-toliko da igra na evropskom nivou

 

motika ima talenat ali da vredi, ne bi ga se odrekao bajern. to je valjda i budali jasno

 

picini starac. toliko buke oko beka koji je beskoristan u napadu, definicija antimodernog beka. da je bar stabilan u odbrani neko rupa

 

opet smo ispali zbog losih pojacanja, ne moze svaki put da se ubode ali da se u 6 sezona dovede 20 igraca na par pozicija i da svi budi promasaji, e to treba znati

 

p.s. katai isto igrac manje, moze da se zajebava po nasim livadama ali za evropu treba da dobije samaranje za onakav blejacki stav na terenu

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Константин said:

Нама прво треба тренер који ће направити систем гдје ће и поједини играчи изгледати боље. Фудбал је колективни спорт а не игрица на компу гдје појединци који више вриједе на тржишту више и дају.

И наравно приколико нормална управа која не скупља редовно гомилу скупих балвана због талова.

Довољно за дугорочну Европу на озбиљном нивоу. Тако близу а тако далеко…

 

Meni je ovo alfa i omega, uslov svih uslova ako zelimo Zvezdu iznad nivoa Lige konferencije. A koja je, uzgred receno, takmicenje kao stvoreno za nas. S ovakvom upravom, za bolje nismo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

utisak sa stadiona, uz ogradu da snimak i usporene snimke nisam gledao(pa mozda za neku situaciju nemam najbolju procenu):

- generalno solidan dvomec, rendzers nije bolja ekipa, ili bar ne znacajno. nismo imali srece u mnogim situacijama, a neki bi rekli i da nam se vratilo za krasnodar i ostalo

- sinoc, pogresna taktika sa 2 ista igraca napred. pavkov ubedljivo najgori na terenu, nijedan dobar potez nije napravio. vukao se kao mrcina, i za ono sto mu je ohi servirao nema opravdanja. tog trenutka je bio kraj dvomeca

- u ovoj postavci ohi je prakticno igrao neko desno krilo, posto na toj strani nije bilo nikoga. on nije igrac koji ce sa krila da dribla i probija u sredinu. da je bio na mestu pavkova, verujem da bi nesto vec umuljao

- stankovic iz nekog razloga duplirao levu stranu, gde su vecinu vremena provodili i katai i ivanic. skoti su to naravno videli i konstantno je bila guzva na toj strani. nisam siguran sta je tacno bila misterova ideja ovde

- drugi najgori kod nas picini. bezopasan naprad, sem onog jednog suta. krivica i njega i stankovica sto nije zamenjen na poluvremenu

- erakovic generalno solidan, ali opet njegov kiks koji nas kosta gola. ponovicu ono sto sam rekao pre 10-ak dana, da je prerano gurnut kao startni stoper ekipe koja igra PO evropskog takmicenja

- ivanic dobar 1p, i neobicno dekoncentrisan i indisponiran u 2p, pre nego sto ga je mister zamenio

- katai ko katai, pokusavao svasta i trudio se, veceras nije proslo. moj utisak je da mu je smetala ta pomenuta guzva na levoj strani. popio i solidno batina

- benu hvala za sve sto je uradio za fkcz, ali vreme je da se razilazimo. nije vise to to. za onaj sut sa 5m kao baba nema opravdanja

- ostali igraci svi negde u granicama mogucnosti/ocekivanja

- mister solidan, ali utisak je da je moglo bolje. u glazgovu greska sa srnicem, sinoc sa 2 ista igraca u spicu i ostavljanjem povredjenog igraca za 2p

- ovom timu i dalje fale 1 bek, 1 stoper i jedno prodorno krilo ili brzi i sa loptom vest napadac

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne razumem baš ovoliko kritika prema Ohiju. Da, u završnici nije bio pravi. Ok, jeste mu to primarni posao, ali je uprkos tome bio itekako koristan, jer je ginuo za svaku loptu i više puta upošljavao saigrače.  Pored onoga kad je Pavkovu spustio loptu na tacni u provm poluvremenu za 1 na 1, zaboravljeno je kako fantastično pronašao Kataija onim felšom, pa onda utrčao sam u sredinu, ali je Sale na žalost gađao Pavkova na drugoj, koji je bio bolje pokrit.

 

Tako da Pavkov i Ohi definitivno nemogu u istu rečenicu ako pričamo o jučerašnjoj utakmici. Nijedan nije bio dobar u završnici, ali je samo jedan od njih dvojice uprkos tome pokazao želju da timu pomogne i doprinese na drugi način.

 

Što se tiče sporne situacije u drugom poluvremenu, tamo nije Pavkov kriv. Premala je distanca bila između njih dvojice, i tako manje vremena za reakciju da Pavkov popravi svoju pozuciju i recimo ukliže na onu loptu. Morao ga je Ohi pogoditi tamo, ili se ranije rešavati lopte, ili šutirati levom nogom.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Redstar0356 said:

Publika je bas bila na nivou, na severu u gornjem delu smo jedva stajali koliko je krcato biilo. Zasto nije bilo publike u onom kvadratu? Ne znam da l je istok ili zapad. 

 

Sto se tice srece, ne zanosimo se, nije u pitanju sreca ili nesreca. Nesreca je Kangin sut iz prve utakmice kad je pogodio precku. Sve ostalo je neznanje, da li je neznanje jer nemamo teske utakmice cesto pa nismo navikli, jedini nacin da saznamo je da konacno zaigramo regionalnu ligu kao Aba. 

 

Dakle, kad promasis onoliko sansi, to je neznanje. Pavkov se od Liverpula raspada i igra malo iznad Dionijevog levela, osim sto ponekad ima user golove. Nama bi top bilo da smo uparili Falcinelija i Ohija, obojica poluigraci,  lepo bi se upotpunili. Ovaj pismen igrac al ne zna da ga da a ovaj zna da ga da al je posvadjan sa loptom van 16 metara. 

 

Ne znam sto krivite Dragovica za gol, instikt igraca je da ukliza na sut, e i to je faktoe srece, mogla je lopta drugacije da se odbije al nije, nesreca jbg. Al nije faktor srece to sto se Picini u prvom poluvremenu zali na povredu a trener ga ne menja ili sto Erakovic pravi ,,visok presing'' i ispada iz voza na dupli pas.  

 

Svaka cast upravi na levom beku, pa smo sad gledali umornog Rodica jer opet nema zamenu pa mora stalno da guli.

 

I svaka cast upravi na izuzetnom dvomilionskom transferu Motike, izradio nas je Bajern posteno. Ne vidim sta to on ima sto Gavric nema, jebem ti krilo kad mu ne pada na pamet da probija vec se vrti i vraca loptu nazad. Gavric je duplo bolji igrac a i mali Radulovic je bolji. Losi menadzeri jbg, nece da se tale. 

 

Mi smo ovo dobili na impuls sa tribina i na neigranje Srnica ili nekog igraca manje, iako je sad taj igrac manje bio Pankov. Nadam se odlascima kompletne uprave, trenera i igraca koji su kvalitetom nedovoljno dobri kao i  igraca koji su vec u fudbalskoj penziji 

 

Risairo, Ben, Pavkov, Krsticic...

 

Da smo umesto Risaira, Motike i Krsticica doveli kvalitetnog igraca, sad bi slavili prolaz, ovako cemo da kunemo losu srecu i gorku sudbinu

Uh, uh Gavric bolji. Gavric ne igra ni u Ferencvarosu, verovatno i tamo trazili da se tale.

 

Zapravo su Gavric i Motika po ovome sto sam do sad video od Motike slicni igraci. Traze loptu u noge, a ne u prostor sto mi se ne svidja, jer vec imamo igraca koji traze loptu u noge. Treba nam neko ko napada prazan prostor, poput Radonjica. To nam bas fali.

 

Takodje, obojica su skloni da soliraju i nepotrebno driblaju, poput Filipa Stevanovica, koji je najishajpovaniji igrac ikad i nece preko nista napraviti. Slicno kao i Adzic, jezim se od igraca koji driblaju sami sebe.

 

Treba nam brzo krilo, koje napada prostor. Za Radonjica ne treba zaliti para ako je ikako moguce da ga dovedemo na leto. Ako treba 3-4 milliona, vredi dati za njega.

 

Motiku treba jos da vidimo, sigurno cemo ga prodati za vece pare nego sto smo ga kupili, ali da li ce ostvariti sva ocekivanja, nisam siguran.

Link to comment
Share on other sites

To sa promašenim šansama je čista posledica našeg jajarnja u domaćoj ligi, Mi kad povedemo protiv Metalca umesto da nastavimo sa napadima i postignemo još koji gol čuvamo loptu kod korner zastavice pet minuta. I to se ponavlja vrlo često. Pretvaranje šanse u gol može da bude i rutina i zato se to treba sprovoditi u praksi na svakoj utakmici a ne čekati da istekne vreme. I Bajern da igra jajarski ne bi bio mašina za postizanje golova nego bi kad  se nađu u šansi bili zbunjeni šta da urade. Ove utakmci sa Rendžersom najbolje su otkrile sve naše i vrline i mane pa ako ima pameti u klubu treba da urade sve da se ekipa pojača i bude još konkurentnija za Evropu.    

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Ne znam sto ste toliko negativni prema Kataiju. Mogao je i bolje, ali bas daleko od toga da je bio najgori. Bukvalno se i u losijoj partiji videlo da je majstor. Onaj pas za Ivanica u drugom poluvremenu, kad je Ivanic primio na grudi i za malo promasio je majstorija obojice.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Константин said:

Нека си ти нама напредовао бро.

 

Елем, добра утакмица овога пута нисмо имали играча мање али се види како немамо никакав систем за који смо имали све вријеме свијета да га успоставимо у домаћици. Ово је била чиста жеља у Европи пред пуном Мараканом и било би првокласно изненађење да до краја сезоне не гледамо јајарење. Пошто су комшије јадне титула би требала лећи, да се барем крене са трајним склањањем балвана али можемо само сањати јер се талови тешко раскидају.

 

Džonatane Edvardse, sporcki pozdrav.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...