Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Igraci vidljivo umorni, bas je ostavila utakmica u Razgradu traga na sve. Falko je veceras bio sasvim korektan, Sanogo posle maestralne partije bas anemican, dobro ce mu doci odmor koji dolazi, kao i celoj ekipi. Mnogo fali dvojac u odbrani, Katai nekako moze da se nadoknadi ali Dragovicev izostanak je bas, bas vidljiv. 

 

Metalcu svaka cast, pokidali momci i ovako treba da se igra svaka protiv nas da bi ova krs liga i malo vredela. 

Link to comment
Share on other sites

Добро је ово с обзиром на бројна одсуства и поновно присуство мафијашких испрдака тј. незналица, врсте Гобељић и Срнић. Када се дода и Павков у некретнина моду, баш мали број играча је извојевао 3 бода.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Manoly said:

Ubili smo ih poslednjih pola cuke, ali do tada smo sa ovakvom odbranom mogli 3 da primimo.

Bez dvojca standardnih stopera teska prica, eksperimenti mogu lako da se obiju o glavu, s tim da je evidentno da Deki nema koga da metne pozadi pa isprobava.

Osvojena 3 boda, sad sledi pauza i da se vracaju odmah posle iste nosioci odbrane i Katai.

Nakon našeg drugog gola Sanogo je promenio kopačke i posle toga je do kraja utakmice napravio samo jednu grešku kada je hteo da izbaci loptu pa dodao njihovom igraču na sredini terena.

1 hour ago, Kooineeperk said:

Ruku na srce, jeste. Mada nije ni imao mnogo posla

Aj nemoj zajebavati, nekoliko puta je odlično izneo loptu i krenuo napred. Nijedan kiks, nijedno pogrešno dodavanje. Stvarno je bio dobar.

 

Ne znam da li ima neki podatak ali ako je Pavkov u prvom poluvremenu pretrčao više od kilometar da ga jbem. 

 

Krstičić je ulaskom uneo mir i staloženost u vezni red. Njegovim ulaskom se nedonošče Srnić pomerio sa mesta koje može da igra samo u snovima. Neverovatna izmena na poluvremenu kad je izašao Rodić a ušao Srnić...

 

Ivanić danas prilično loš i pored gola i one šanse. Vlalukin par puta napravi majmuna od njega, ali piše se gol baš kad je trebalo.

 

Pop odličan, čista desetka.

 

Ben spor kao kornjača. Pet dana mu treba da se okrene kada primi loptu. Opet je imao problema sa prijemom.

 

Falko sasvim dobar. Mislim da bi trebao malo manje da pipka loptu i da bude konkretniji.

 

Eraković, hmm, pa i on je bio solidan. Sve greške koje je napravio su bile kolektivne kada su par puta ispali kao petlići.

 

Kanga je apsolutni vladar terena.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Mile1 said:

Ne znam nesto mi se ne dojmi Lazetic a stvara se takav hajp kao da ne znam sta uradio do sada u zvezdi. Morao je pogoditi gol u 89 minutu bukvalno unosis igraca i loptu u gol

Znaš kako...dovoljno je da bude napadač i da je iz naših mlađih kategorija, pa da se stvori hajp. 

 

Po meni, ni Jović i Joveljić nisu u Zvezdi uradili ništa spektakularno, pa je bio hajp oko njih. Sigurno da je Lazetić iza njih po talentu i kvalitetu, ali treba mu pružiti šansu. Golovi u omladinskoj ligi postoje, ima dobro telo za seniorski fudbal...a sad je tek u fazi prelaska na viši nivo. Još uvek ima 17 godina i nema rutinu za davanje golova protiv odraslih i fizički jačih fudbalera. Neko se prebaci u seniorski fudbal brže, neko sporije.

 

Ono što sam video do sada je, da nije drvo kao Krstović ili Orlandić. Ne odbija se lopta od njega. Ume i neki dribling da napravi. Verujem da na treningu pokazuje zašto dobija šansu da igra...i da nije igrač koga guraju zbog menađera ili stričeva.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Martin Mystere said:

Ne znam čemu priča o Lazetiću kada se već pojavila vest da se Terza dogovorio sa Milanom da je mali za pet milki evrića već njihov...

 

Znači ista priča kao sa Jovićem, Joveljićem, braćom Ilić, Terzićem...

Kapiram da bi Lazetića za 5 miliona prodao i random forumaš. Ne znam kojim kvalitetima to Terza mađija zaslužuje svoje trenutno mesto, osim što liže bulju predsedniku, a to je valjda najbitnije. 

 

Lazetić je morao da bude projekat kluba, za neku zaradu i preko 10 miliona, ali užasnim poslovanjem i zato što nemamo koga da prodamo posle 5 godina igranja Evrope, opet ćemo da se vadimo na decu, jer je dogorelo do nokata i visi nam licenca. 

 

Još ova opcija sa pozajmicom, tj ostankom u klubu još 6 meseci ili godinu dana, bila bi tek velika budalaština. Šta imamo mi da razvijamo tuđeg igrača, koji i nema trenutni kvalitet da doprinese... 

 

Sve u svemu, ništa novo i neočekivano od kriminalaca na čelu kluba. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Dropkick Murphys said:


 

 

 

Ono što sam video do sada je, da nije drvo kao Krstović ili Orlandić. 


Крстовић, Орландић или Гобељић и Срнић не би смјели да буду репер ни за кога. Такви су некада отпадали у предселекцијама када се шкартирају сви  што нису за озбиљан фудбал.

 

п.с. Изгледа да продаше Лазетића у Милан, ал се изборише бојкотом свака им част😂

п.п.с. ево Терза демантује као имамо планове за Лазетића он много више вреди итд. Значи сами преко бурегџија пустили буву па сад као имају став и карактер😀 Управа која милионе скрши на играче који грију клупу мјесецима(немам снаге за списак задњих година), марш багро!

Edited by Константин
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa i bolje da ga prodaju sad za 5, jer kako rade i kako razmisljaju sa mladim igracima, ima da vredi milion za dve godine. 

 

A on i igra da mu se digne cena. Jeste talentovan, nije sporno, ali ubacen je tako brzo u prvi tim bas zato. Kao sto su svojevremeno i braca Ilic cim su ovi namirisali da ih traze iz Sitija. Pa i mali Radulovic je ubacenn u prvi tim, dat mu onaj penal da izvede i sve, iz jednog jedinog razloga jer je trebao da ide u Italiju to leto za 2.5 miliona, al je zbog korone to sve propalo, tacnije taj klub nije imao da plati toliko. 

Edited by Markoss
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ako ova dva bandita ostanu u Zvezdi nebitno je kad se i koliko prodaje neki igrač. Oni imaju sistem da te pare i ne stignu u klub. Ono malo što stigne ode na dugovanja koja su ti isti banditi napravili.

Edited by Perkos2
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, berti said:

Kao ni Šavija. Sve odluke donosi ekipa oko Pedje Panića. Ima tu razlicitih misljenja ali donesenu odluku sprovode svi. Najcudnije je sto taj Panic i nema veze sa kriminalom. 

Pa zna li se uopste koji su motivi protesta,i na koga se direktno cilja?Kapiram da ce se naci neko kompromisno resenje,citaj Mrkela leti,a madjija nastavlja da drma i dalje.

P.s Pedja i njegovi se vec par godina pitaju za stvari na severu.Neke iz stare garde su stigle godine,a neke privatni biznisi

Link to comment
Share on other sites

Jbg, protesti kod njih uglavnom imaju ponajmanje veze sa onim na sta bi valjalo da se odnose. Umesto da se usmere na unistavanje kluba, pljacku, oni se bune zbog nebitnih stvari. Evo, sada ce da se ostrve na Covica zbog Kaline. Doci ce na EL utakmicu, baljezgati, vredjati i toliko.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...