Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

7 hours ago, Abizolirni said:

Ne moze to dugorocno da opstane jer ce onda svaki igrac traziti 20 ili 30 % vecu platu. Ovako je 600 K zacementirano i gotovo. Prvi Dragovic bi onda rekao ja vrijedim 1,5 M. i das Dragovicu a onda kad se on povredi, ti ubacis juniora na njegovo mjesto jer ne mozes vise nikom dati normalnu platu a da je na toj poziciji.

 Pa kakva mi je razlika da igra Rale Pankov aka kiksiram svaku tekmu po 2-3 puta i Erakovic ili neki klinac iz skole??  Mi svakako imamo 2 krstena stopera, Babica koji ne znamo kakav je i Rasu  Pankov kog bolje da ne znamo kakav je. Tu je naravno i Erakovic al eto, uz Erakovica jos 1-2 omladinca i pici. Na livadama nasim ce se snaci sigurno a za evropu mu dodje ista stvar  kao Pankov.  

 

21 hours ago, Misterija Organizma said:

Gde je otišao Krsticic?

 Nigde, na Krstovica sam mislio, lapsus. 

 

9 hours ago, pavijan2 said:

Može on kao bonus sutra. Gori od Živkovića neće biti.

 Ne moze, nema odgovarajuceg menadzera. 

Link to comment
Share on other sites

Očekivao sam Lazetića ali ide se ipak na manji rizik. Koliko vidim komšije kreću bez Šćekića na sredini pa tu vidim šansu da Kanga i Krstičić preuzme kontrolu,naravno Sanogo da koriguje kad zatreba. Dioni je jači u duel igri od RŽ pa je ocekivano da on počinje. Očekujem remi a nadam se čudu da ih pregazimo.

Link to comment
Share on other sites

Deki izgleda hoce da igra igru koju  su ovi igrali prethodna par derbija, da ih prebije na sredini i na kontre preko krila koja su nam ionako 2 najbolja igrac by far.
Dioni je verovatno tu zbog bunarenje i preskakanja sredine, nasi ne znaju da bace loptu u prostor sto se videlo protiv Brage gde je Zivkovic za dz utrcavao 4/5 puta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...