Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

25 minutes ago, Misterija Organizma said:

Ali zanimljive vesti nazovi novinara u ovoj zemlji, Zvezda je ušla protiv raspadnutog Kluza, ali i dalje je tu mrlja od Serifa, Partizan je ušao sa jednom pobedom u ova zadnja dva kola i to je sazrevanje Stanojević, Zdjelar dobija ocenu 7,5 a Ivanjica 6, nekako mnogo he Zvezda potcenjena u medijima. A da ne pričam kad su oni kreteni vređali Zlatana to se danima vrtelo, ne videh na Mocartu priču o navodnom rasizma i prekidu na 5 minuta, uglavnom mi treba da naše momke pohvalimo 5 godina učešća u dva najveća Uefina takmicenja i to je najveći uspeh u Evropi od srpskih klubova,  svidelo se to nekom ili ne.

Preteruješ. Mozzart je Zvezdin sponzor/partner. Ne vidim bilo koji razlog da oni rade protiv nas. 

 

Kluž se jeste delimično i sam raspao, mrlja od Šerifa i dalje stoji. Meni je to sve objektivno. 

 

Partizan je prošao ova dva kola protiv solidnih rivala. I mi smo ranije prolazili dvomeče bez pobede ili bez prednosti u gol razlici, osim gola u gostima, pa je bilo hvalospeva. 

 

Generalno, ne pišu se tekstovi sami od sebe, pa da ima neke tendencije. Različiti su novinari za nas i njih, tako da ima do subjektivnog doživljaja tih pisaca. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Tunji Awojobi said:


Šta je tu tačno lepo? Mnogo zajeban protivnik. 

 

Ne Danci kao Danci, sve zajedno super grupa. Iz prvog i treceg sesira ekipe koje apsolutno mogu da se pobede, a sa Mitjilandom moze da se igra. Izjednacena grupa, nema nekog Vest Hema da pokida grupu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...