Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

Just now, Don Juan said:

Pa od igrača na klupi nema koga sem njega ili Stanića.

Drugi par rukava je što Krstović dobija šansu da bude među 20, a ne Lazetić recimo.

 

 

Ima Gordic

Falco i Kanga najbolji, Ivanic i Katai traze forum, Dioni nespreman, Sanogo beskoristan u ovakvim utakmicam Dragovic ne zna sta ga snaslo

 

Ovo ostalo se i ne bavi fudbalom realno

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, tsva said:

zasto?

 

bice besposlen kao i Borjan

Pa zato što niko ne ubacuje nezagrejanog golmana 10 minuta pre kraja meča, osim ako ne mora.

Imaš dovoljno godina i dovoljno si gledao fudbal da znaš to.

Naravno napisati nešto samo da bi se napisalo i da bi se malo trolobalo je talođe nešto što konstantno radiš.

Edited by Don Juan
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mislim da tsva smatra da Gordic treba da brani od pocetka, sa cime se slazem. Zaklace nas bonus protiv Partizana, njima bar Jovic moze da igra.

 

Jedino pozitivno sa utakmice je gol Ivanica i blaza povreda Pankova, zbog koje, nadam se, nece biti spreman za sredu. Mada ako mu zamena bude Babic, dzabe smo krecili.

 

Da, super su i ovacije za Degeneka. 

Link to comment
Share on other sites

Najvecas zivotna nepravda je sto je Proseniceki morao da sljaka sa veznim redom  

Piksi Kovacevic 

Kadu  
Cava Dimitrijevic   

 

i nije docekao vreme da ima Kangu, Sanoga i Ivanica a na krilima umesto Borhe jednog Kataia i Falka... 

Dekadancija fudbala zvana Milojevic i poltron fudbala zvani Stankovic imaju neuporedivo bolje igrace i neuporedivu losiju igru. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U sredu ce sigurno biti vise intenziteta i energije. Trebace malo i srece. Sve zavisi od Stankovića i njegove sposobnosti da napravi najboljih 11 i pravovremenim izmenama odrzava visok intenzitet pre svega na sredini terena. Nisam bas neki preveliki optimista povodom toga. 

 

Rodic deluje kao da je falsifikovao krstenicu i da je u stvari 79. godiste.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, tsva said:

zasto?

 

bice besposlen kao i Borjan

Наравно, то би у овој лиги било нормално да даш више голова него што можеш да их примиш из 2-3 контре након бункера, колико противници направе. 


Него западе ми за око вијест:

Quote

Navijači fudbalskog kluba Atalanta protestovali su protiv vlasnika kluba, zbog lošeg ekonomskog poslovanja.

 

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=07&dd=24&nav_id=1895527

 

Никада им боље резултатски није било у историји а имају навијачи да кажу шта власницима који управљају финансијама. И то баш власницима а не “представницима државе” или лажним представницима након лакрдија са изборима и скупштинама  клуба…

Edited by Константин
Link to comment
Share on other sites

Moracemo krv da propisamo da prodjemo Kairat. Ivanic i Katai totalno van forme, cak je i Kanga ubijen sa ovim sto nije igrao prve dve tekme. 

 

Dioni ostavio ok utisak u prvom poluvremenu, jak je, borben, igrao mu se fudbal. Protiv Kairata je katastrofa bio, ali ok, pustimo ga da upise prvenac, pa da onda procenjujemo kako i sta. 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, berti said:

Neki portali pominju da Falka hoce neki Turci. Uopste ne bi iznenadilo da dzukele prodaju Italijana.

 

Taman da ga vratimo za dve godine ....

Posle Terze i Mrkele ni dugmići neće ostati ....

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Zvezdinho said:

Neka ga prodaju, nije da je nesto doprinosio.

 

Ne slazem se. S obzirom na minutazu, doprineo je sasvim solidno.

 

Ja verujem da bi nasa govna htela da ga prodaju, posto za bonuse zvane Obrnuo igricu u fizickoj spremi (Nikolic) i Ne pustamo bez 5 miliona eur (Petrovic) nema nijedne ponude, a plate su astronomske. Moramo se nekako pokriti, osim para s Kosov... A, pardon, to je za nas KK.

Link to comment
Share on other sites

Kako deluje igra- vrlo, vrlo tesko ce biti u sredu, nema prave saradnje napred, ovde je po sredi i manjak samopouzdanja uz onaj fizicki aspekt starta sezone gde je protivnik spremniji.

Ovaj tim je dosta izgubio odlascima Milunovica i Falcinelija, te ledom na kom je Degenek, to su jako osetljive pozicije i o glavu se najpre obija upravo to.

Link to comment
Share on other sites

Koliko je igrao Falko da bi se sudilo o njemu? Ako ga prodaju bila bi to čista komedija, čovek dobijao šansu na kašičicu u finišu ling longa i za ono vremena što je proveo na terenu bio jedan od retkih koji odaje utisak profesionalnog fudbalera, kad već kupujemo igrače bar da ih pustimo da odigraju 2,3 meseca u kontinuitetu pa onda da sudimo, mada i polusezona i sezona u ozbiljnom fudbalu nisu reper da se sudi da li je neko dobar ili nije, i najboljima moze da se desi da budu par meseci u qrcu i van forme. 

Link to comment
Share on other sites

Ма какав црни Милуновић да фали када је дошао Драговић (као поклон са небеса) којег би у свакон нормалном клубу упарили са Дегенеком. Имали смо на крају сезоне познатих 11 играча за први тим уз потребу да се нађе лијеви бек очекујући да ће Родић (опет) килавити и бољи шпиц од Фалћинелија (а ако не може да остане Италијан јер добар играч). Годинама није био простији задатак за дочекати квалификације које живот значе, али ови би и гивикт покварили...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Falko zna fudbal( vec sam to spomenuo par puta) ali je pitanje gde ga ubaciti u prvih 11? umesto Bena na desnom krilu ili umesto Kataia na levom krilu. Takav tip igrača nam nije bio potreban kad vec imamo standardne igrače i Gavrića koji moze da igra na oba krila. Naravno krivica je kod kriminalnog tandema pa sad ako mogu da nesto obrnu i dođe do keša za plate verovatno će ga prodati. Samo je pitanje hoće li on pristati na takvu prodaju.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...