Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

6 minutes ago, Crni said:

Ko kaze da je duzan?

Pownta je da mi ga prosto nije zao🤷‍♂️

Sto ga drugi Evroligas nije potpisao tada? 

Mi smo bili profesionalni, tek kad je dobio zeleno svetlo da moze da se bavi kosarkom, potpisali smo ga... po tebi nije usluga da das nekome sansu u sred sezone, koji nije pipnuo mesecima loptu, i koji se logicno raspadao do tog finala sa Bud.?

 

Pa i on je profesionalno odradio svoj posao,  bio nam je potreban, ne samo mi njemu ... čist poslovni odnos.

Našao bi on klub bez problema ... da se ne lažemo bez potrebe.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

 

he he

Mesas babe i zabe. Mi smo igrali sa prvakom Evrope na njihovom terenu i sa Zenitom koji smo vec dobili u Rusiji,ali su oba realno po rosteru u TOP8 EL. 

 

Komsije nisu igrali ni sa kim tog kvaliteta, najtezi protivnik smo im mi i pocistili smo ih. Ne kazem,morali smo dobiti pre svega u Istanbulu, ali treba biti realan i reci da igramo iznad nasih ocekivanja. Ova dva poslednja meca, posebno u Istanbulu su nasa mozda i dva najbolja u EL..SVAKAKO najlepse utakmice za gledanje.

 

izgubio je Dejo,naravno da trener snosi odredjeni deo krivice, ali jbs mi sve ako ja znam sta ste vi ocekivali od nas...kad se pobedi 10 komentara,kad se izgubi 150 za 10minuta. 

 

Svi vidimo sta nam fali,ali to sto bi dobili negde,mozda bi izgubili na drugoj strani. Rezultatom smo nezadovoljni,ali igrom ne mozemo biti.

 

Progonice vas Istanbul ceo zivot...mora dosta toga da se slozi da bi uopste dosli do F8...u ocima stranih posmatraca mi smo verovatno najgori tim...mozda i sa najruznijom igrom..mesarski tim pa sta sad.

 

Svi ste bili srecni kad smo prodavali igrace, drago vam je kad igraci odu u top timove,ali ne zelite da razmisljate zasto ne mozemo zadrzati nosioce godinama...i da imamo tim koji ce imati osnovu za nesto vise.

 

Ako dobro pogledas kako igramo mi a kako partizan, uocices odredjenu razliku u kvalitetu i iskoriscavanju igraca u sluzbi tima.

 

BUKVALNO DVE PRELEPE UTAKMICE za gledanje. Pune inteziteta, promene vodjstva, clutch momentima..igrali smo dve utakmice na coin flip..sa timovima koji mogu lagano do F4 doci...

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, fradler said:

spacer.png

 

Cist faul u napadu Pojtresa ovde. Ali jbg, pre toga su svirali onu nesportsku, pa malo govnarske kompenzacije.

Pa to nije kompenzacija, jer je odluka bila dobra za nesportsku.

Ovaj detalj i faul nad kalinicem u skoku u produzetku su 2 ozbiljne kradje.

Ovaj prvi verovatno i odlucio mec.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Daaa, daaa, recimo Biliju je svejedno da li ga cuva Volters ili recimo neko duzih ruku (Holins, Lazarevic) preko koga ne moze da sutne tek tako... 

 

Da zavrsim pricu: naravno da ekipe imaju uigrane akcije. Naravno da ih treniraju. Ali isto tako, naravno da ce trener uzeti tajmaut i crtati im tu istu akciju makar za svaki slucaj (da se neko nesto ne istripuje jer je u momentu zaboravio) ili da je modifikuje u momentu u skladu sa situacijom.

 

Ali ti "nikada to nisi razumeo". 

 

---

 

Sledece sto ocekujemo od tebe je i da nam kazes kako je Kalinic trebao da sutira bacanja, jer ti verovatno i to znas bolje, nesto tu u mehanici suta ne valja, jel da? Posto si pokazao da znas bolje da vodis klub i bolji statut da sastavis, da znas da budes bolji trener od svih trenera ovog sveta i da tvojoj ekipi ne treba tajmaut da im na tabli nacrtas sta ce igrati u bitnim momentima. Ostalo je jos samo da budes bolji igrac od eto, recimo, Kaline. 

 

Dob'o b'e Koini ili kako da te vec oslovim - jel ti stvarno mislis da je poenta mog pisanija da bi se macovao sa nekim, posto vidim da svaki post docekujes na 'noz'? 

 

Da sam najpametniji naravno da ne tvrdim, pisem samo ono sto mislim i kako mislim i uglavnom iz licnog iskustva. Ja nikad nisam voleo kad me neko zbrza u 30 sekundi i pokusa da koordinira sa drugim ljudima. Na to se odnosio moj post, da mi nije jasno osmisljavanje i crtanje akcije na poslednjem tajmautu, i da mi je logicnije da to budu vec uigrane akcije i sve obrazlozio zasto tako mislim. A ti svaki put skaces ko pit bul, zasto? 

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

@Devil In My Pants

Obradović aka Ćelava prevara

 

Post je od prošle sezone 

Aha, pa dobro on nas je kostao 700k evra, JOB, Rocesti..Obelix..27 sekundi..los odnos sa domacim igracima. Sam sebi je presudio.

 

Pisao sam i posle toga, kamen na kamenu, ali je iz kamena niko cvet...srecom.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, realno *w said:

 

Stoji da igraš sa ekipom koja ima bolje finišere, al kada kao protiv Efesa imaš prednost i treba ti u proseku jedan koš na tri poseda da dobiješ tekmu, a protivniku treba u svakom posedu, onda si ipak u prednosti. 

 

Drugo, 16 skokova manje je baš užasan podatak, čak i kada protivnik ima relativno mali % realizacije drugih napada. Činjenica je da Zenit nije tu napravio preveliku prednost, ali i mala prednost u nekom segmentu može biti ključna kada pričamo o tekmi na produžetke.

Takođe, tu je i teško zanemarljiv i psihički aspekt, jer to ubija ekipu, a vrlo često i publiku, taj ceo neki nalet koji nastane. Odigraš vrhunsku odbranu, pročitaš akciju, ispreuzimaš, šut na isteku preko ruke i kreće novi napad za protivnika...

 

Imali su samo 3 ofanzivna skoka vise.

 

To je ono na sta @medobrundo pokusava da ukaze u svojim postovima, ali je ovde izgleda opsti utisak da su nam svaki drugi napad skakali u napadu. Nisu.

 

14 hours ago, realno *w said:

Ali ok, skok ste ove sezone i imali i niste, ali ove situacije u završnicama se ponavljaju i tu mi potpuno nije jasno šta je ideja. Ok, nemaš nekog finišera, ali probaj bilo šta drugo, samo ne da ti konstantno ključne šuteve i bacanja uzima čovek koji 30+ minuta po tekmi gine na obe strane terena, pri tome i inače ima i 30% šuta za tri. 

Ivanović za vikend 18 poena bez promašaja, onda dolazi i uskače u ulogu Uskokovića. Kao i mnogi drugi, ne može on da funkcioniše na 3-4 šuta po tekmi. Što dalje implicira pitanje logičnosti dovođenja Stefana, taman da podele minute koji ostaju iza Voltersa i da ne urade ništa ni jedan ni drugi. Ako se već dovodio iko, jedina logika je bila da se dovede neki kombo, da se rizikuje sa nekim Amerom, a ne da se ide na "sigurno" sa Pefijem.

 

Mislis 18 poena u prijateljskom mecu i to bi da poredis sa Zenitom? Tako bi i Tarolis trebalo da igra 30 minuta svaki mec, covek imao 26 indeks protiv SC Derbija.

 

Dok god je Radonjic trener "ici ce se na sigurno". Igrace bivsi igraci uz one za koje on proceni da mogu da odgovore zadacima u napadu i odbrani. Prosto, za nas sistem su igraci tipa nekog prosecnog americkog komba beskorisni. To se vidi i po strancima koji su dovodjeni ili su bili u pitanju igraci zadatka ili vrhunski majstori (Kinsey, Marcus, Quincey).

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dl91 said:

@L' Imperatore Markovic stari rutiner? Ivanovic se ne bi snasao na njihovu jaku odbranu ali Markovic stari rutiner bi se snasao 😀😀.  Dada, to je nas zadnji vezni ulazi da "zatvara" utakmice a ne da damo kos vise. Zato nam se i dese ovakve zavrsnice, daj brani kos, dati ga necemo. Kao fudbal da igramo bogte. 

 

Marković je samo još jedan kurac na biciklu koji nam je bio potreban koliko i čir na dupetu. Besmislen igrač, mlađani Dijamantidis bi imao isti ako ne i bolji učinak. I da podsetim, potpisan je na 2 godine.

  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Inace, utisak meca je - Zenit je dosao da dobije utakmicu, kao sto sam i predvideo. I zato smo i gledali odlican mec za razliku od onog nerealnog u St.Petersburgu.

 

Bez Dobrica i Davidovca, Radonjic se opredelio da mu igraju samo oni koji mogu trenutno da doprinesu u napadu i u odbrani - Nate, Hollins, Kalinic, Mitrovic, Kuzmic petorka uz Lazica, Lazarevica i nesto malo Ivanovica sa klupe. To je doprinelo da imamo strasno agresivnu odbranu i brdo lakih poena, ali je samo bilo pitanje kada ce intezitet igre pasti i gosti se vratiti u egal. Jer su i oni dosli da igraju, a ne da se predaju nakon 10 ili 15 minuta igre i 10:18 ili 50:58.

 

Sad, sto smo tako izgledali u napadu - previse je bilo potrosnje kod igraca i insistiralo se uglavnom na odbrani. Mislim da Radonjic nije toliko ljut zbog promasenih trojki koliko zbog koseva koje je postigao Loyd, narocito onog nakon ofanzivnog skoka.

 

E sad, oko pojacanja - malo je neshvatljivo da isti oni koji zameraju sto je doveden plej koji je nepotreban insistiraju na centru. Centar za par minuta nam ne treba, za 15 ili vise bi znacilo odlazak na klupu Mitrovica ili Kuzmica. Pri cemu su obojica bili odlicni i u ovom meci, bili vazni deo odbrane koja je uzrokovala tolikom broju osvojenih lopti, ucestvovali u skoku, u datim poenima. Nisu oni centri tipa Balsa Koprivica da ih samo metnes na klupu. I jedan i drugi su nezamenljiv deo masinerije koja je do sada igrala odlicno (iako i nije imala tako dobre rezultate u EL - sto zbog povreda, sto zbog nedostatka srece).

Link to comment
Share on other sites

Meni su sad najjaci i forumasi koji kazu da sad i  od Ivanovica nema nista(izuzev protiv Sc derbija), znaci mi u stvari imamo jednog pleja i jednog centra dok ne lipse(Kuzmic). Mitar, sada je vec svime nama jasno, nije centar. Cirbes nije kosarkas vise. Sho ce reci, sjajan posao su uradili ljudi u klubu, od Covica pa sve do Radonjica. Ovo je jos i cudo da imamo sedam pobeda, cudo.

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, mmajstor said:

 

Dob'o b'e Koini ili kako da te vec oslovim - jel ti stvarno mislis da je poenta mog pisanija da bi se macovao sa nekim, posto vidim da svaki post docekujes na 'noz'? 

Kojneperk, Kojne, Kole... 🙂 Ne znam sta je poenta tvog kontriranja 😄 na stvari koje su prilicno jasne, ne treba cak ni da budes neki ekspert, pravnik, trener (ajde ono za statut, ali ovo za crtanje akcija - mislim stvarno...).

 

22 minutes ago, mmajstor said:

 

Da sam najpametniji naravno da ne tvrdim, pisem samo ono sto mislim i kako mislim i uglavnom iz licnog iskustva. Ja nikad nisam voleo kad me neko zbrza u 30 sekundi i pokusa da koordinira sa drugim ljudima. Na to se odnosio moj post, da mi nije jasno osmisljavanje i crtanje akcije na poslednjem tajmautu, i da mi je logicnije da to budu vec uigrane akcije i sve obrazlozio zasto tako mislim. A ti svaki put skaces ko pit bul, zasto? 

To sto ti nesto ne volis, a ocigledno nisi profesionalni kosarkas, ne znaci da tako to ide u kosarci. 

 

Poslednji put: logicno je da su to u velikom broju slucajeva uigrane akcije, ali isto tako dao sam ti sasvim logicne i realne scenarije zasto se crtaju - da se ponove, da se modifikuju u odnosu na situaciju ili cak izmisle potpuno nove. Ako ima neki trener ovde, neka kaze da nije tako, ako nije. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jel mogao Radonja da trazi celendz, za poslednji koš Zenita u regularnom delu, faul u napadu?

Jel to ulazi pravo celendza?

 

 

Edit, i ona nebuloza da Holins ide na podbacivanje u produžetku WTF. Mogao je Kuza da ubaci samo za to podbacivanje.

Edited by propolis
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Kooineeperk said:

Kojneperk, Kojne, Kole... 🙂 Ne znam sta je poenta tvog kontriranja 😄 na stvari koje su prilicno jasne, ne treba cak ni da budes neki ekspert, pravnik, trener (ajde ono za statut, ali ovo za crtanje akcija - mislim stvarno...).

 

Koje bolan kontriranje - ja sam izneo svoj stav kako su nasi klubovi uzasno organizaciono postavljeni i da je to uglavnom one man show a ne bi trebalo da bude, a tvoj glavni i uporni kontrargument (kontriranje) je kako je to u skladu sa statutom, i onda izbacis neki omalovazavajuci deo na koji uglavnom ne reagujem. Pa jel sam ja rekao da nije u skladu sa statutom i negde se bavio uskladjenoscu sa statutom? 

 

Quote

To sto ti nesto ne volis, a ocigledno nisi profesionalni kosarkas, ne znaci da tako to ide u kosarci. 

 

Ne znaci da ide ali ne znaci ni da ne ide, svakako je legitimno da se iznese na kosarkaskom forumu gde ne pisu profesionalni kosarkasi niti je prvenstveno namenjen za takve clanove. 

 

Quote

Poslednji put: logicno je da su to u velikom broju slucajeva uigrane akcije, ali isto tako dao sam ti sasvim logicne i realne scenarije zasto se crtaju - da se ponove, da se modifikuju u odnosu na situaciju ili cak izmisle potpuno nove

 

Pa nije logicno, u masi situacija igraci blenu u njih kao da ih prvi put vide, i vec su drugi forumasi potvrdili da je tako i stavili Zocov primer kako to ume i dobro da ispadne... mada se nakcesce desi nesto sasvim levo na terenu. Ako sve ono sto se crta je u isto vreme uigrano, to znaci da se desava upravo onako kako i ja mislim da treba. Za modifikaciju uigranih akcija je opravdano i da se crta, ali tvoje prvo kontriranje jeste bilo da sasavim prirodno i normalno da se crtaju i neuigrane akcije. Nemoj sada izvrtati, i nema potrebe da kontriras na sve izreceno a na kraju ispade da se slazes sa najmanje 50 posto izrecenim a predstavljas moje postove kao totalni bullshit. Nije mi jasno zasto te sve to toliko pogadja i zasto ti je stalo i da pljucnes malo na licnom nivou, a u sustini diskutujemo o potpuno normalnim stvarima. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...