Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

17 hours ago, Volter said:

Hvala na dobrodošlici.

 

Pročitao sam pravila foruma, a i bez njih, pretpostavio sam šta je za ban a šta nije. Jesam napravio višegodišnju pauzu što se foruma tiče, ali i ono malo što sam bio aktivan na jednom drugom forumu bilo mi je dovoljno da ukapiram kako sve ovo funkcioniše.

 

Inače, što se tiče naše sutrašnje utakmice sa Uniksom očekujem tešku utakmicu. Pogledao sam poslednje dve utakmice Uniksa i shvatio da su fizički izuzetno spremni i da ogroman broj poena postižu iz kontri na šta ćemo morati obratiti posebnu pažnju.

Vidis, ovo ti je vec za ban. 🍻

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Poprilicno bitan mec za nas. Uniks je u bas dobroj formi i sem poraza od Fenera 80-41, oni u principu  nisu imali neki los mec u toku sezone. Imaju devet stranaca, po meni i bar 3-4 solidna Rusa koje Perasovic i ne koristi u EL.

 

Popravili su napad, ali i dalje su to sve manje vise  neka iznudjena resenja bez neke velike kreacije, i po meni nisu bas sigurni na lopti i mogu izgubiti dosta lopti na jako ajde da kazem glup nacin. Ako ih krene sut spolja mislim da nemamo bas velike sanse, aliisto tako i ako njih ne krene sut, oni ulaze u depresiju i tesko se vade iz tih problema. Svakako nisu ni losa defanzivna ekipa, ali u sustini svega ka i uvek nasa odbrana treba da bude na kvalitetnom nivou da bi ovu utakmicu dobili.

 

U sustini, pritisak na lopti treba biti velik da se teraju sto vise na oslobadjanje od lopte, nepredvidljiva ekipa, ali porazom klizimo ka drugom delu tabele, mislim da smo poprilicno svesni toga, odmarali su igraci ovih dana pa tako intezitet odbrane sigurno moze biti visok.

 

Mislim da ce ovo sto se tice taktike Deja, sigurno biti najzanimljiviji mec i mozda najvece iskusenje do sada jer je jako tesko podesiti odbranu i napad za ekipu Uniksa, svakako energija mora biti na jako visokom nivou. Nas Dejo je svakako bolji trener od Perasovica i to bi veceras morao dokazati.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Edward Louis Severson III said:

 

Kako mu se ne svidja?

 

Pa jel objavljivao čovek storije kako cepa ćevape. Misliš da su mljevenici bili u pitanju?

Pa čim je objavio kako krka ćevape očigledno su mu bili ukusni. A i oni izgleda donose najviše lajkova. Ja stalno objavljujem kako krkam ajvar, ljutiku, domaći sir i niko me ne jebe dva posto. Ni dva lajka ne mogu skupiti, ne znaju ljudi šta je dobro jelo.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Šarac said:

To je NOKO,

 

Lessort nema problem sa Srbijom.

Na njega sam i mislio. A što se Lesora tiče ono što je sigurno jeste da je veliki profesionalac, borac, dobrog karaktera, lako će se uklopiti u ovu družinu. Igrački videćemo kako će biti ako dođe.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...