Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

@mmajstor znaš kako, ja se trudim da budem realan. Dakle , za rad u nečemu što je društveno niko ne traži odgovornost, pa samim tim niko je ni preuzima. Načini finansiranja, zavisnost od države itd. to su prežvakane stvari koje su osnovni razlog što nijedan naš tim nema A licencu. 

Ja kao navijač mogu da se nadam nekom vrhunskom rezultatu što top 8 jeste tek nakon tri četri godine kontinuteta u radu jednog trenera. To jest 2-3 prelazna roka. Prema tome ovu godinu sam u tom smislu otpisao.

Sledeća je već nešto drugo .

 

Takođe kad pogledam tabelu EL vidim 7-8 timova koji imaju i veće budžete i bolje igrače i bolju igru i bolje prolazno vreme na trećini sezone.

 

Ne volim da fantaziram i gajim lažne iluzije. Do ove godine su 1-2 mesta u prvih osam bila otvorena jer se redovno raspadne ili Makabi ili Armani. Armani od prošle, a ove godine i Makabi ( za sada ) igraju prema očekivanjima, Zenit je postao ozbiljan kontender sa trenerom i budžetom koje ima.

Oly živi Zvezdin i Partizanov san ( domaća osnova+ 5-6 Milki veći budžet nego naš).

A to je samo prvih 8, gde su Baskonije, Asveli, Uniksi, Monako, Bajern

Link to comment
Share on other sites

Sve si u pravu, samo mi se ponasamo kao da smo prvi put usli u EL, a ne da je kontinuiramo igramo 8 godina. Za 8 godina da mi ne mozemo da postavimo kao cilj plasman u top8 i da neko stane iza toga, nego kao treba da se zadovoljavamo mrvicama je stvarno sramotno.

A to sto je u pitanju drustveno preduzece ne znaci da mi koji smo nezavisni individualci i stejkholderi treba da se pravimo blesavi. 

Edited by mmajstor
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Problem su novci.

To je kao da kažeš da se Everton ponaša kao da je prvi put u EL i ne može da izbori bar LŠ. Pri čemu sam nas prilično hajpovao ovim pređenjem.

 

Neko je govorio da postoji mogućnost da rukovođenje preuzmu Stojak , Sedlaček i Zepter. I da hipotetički zamislimo da bi Zepter dao u narednih 5 godina njegovih 25-30 miliona što njemu finansijski ne bi bio problem za očekivati je da bi na postojeći budžet ovih 5-6 miliona napravilo razliku, a u stvari bi država ukinula njen deo kako bi stvari iznivelisala i verovatno bi došli na isto ili slično.

 

U sumornom okruženju živimo

6 minutes ago, Don Radonja said:

A postoji li nesto izmedju TOP 8 i zadnja 4 mesta?

Kad god ubodemo nešto između ja smatram da nam je ta EL sezona uspešna

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Don Radonja said:

A postoji li nesto izmedju TOP 8 i zadnja 4 mesta?

Postoji,to je rezervisano za ekipe koje su blizu da udju u top 8 ,mi to realno nismo i ne treba puno pameti da se to vidi

1 minute ago, Darko Pancev said:

Postoji,to je rezervisano za ekipe koje su blizu da udju u top 8 ,mi to realno nismo i ne treba puno pameti da se to vidi

Fener,Monako,Uniks,Asvel,Bajern . .. recimo

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Milos 3.14 said:

U sumornom okruženju živimo

Kad god ubodemo nešto između ja smatram da nam je ta EL sezona uspešna

 

Za mene je to nakon 8 godina minimum, iznad toga uspeh a ispod neuspeh. 

 

A njihove plate nisu sumorne nego trzisne sto svako od nas moze da sanja.  

Link to comment
Share on other sites

za markovica trenutno stoji ona- cemu ovo sluzi, a uz to i ne radi?!

no, svakako da je realno da ce mu trebati bar jos min mesec dana, da uhvati kakav takav ritam, no i kada ga uhvata, bice tu velikih problema..

lm, fakat je da je markovic bio prva opcija za jos jednog pleja, nakon dolaska ivanovica, ima i ona slika sa radonjom, i bilo je prakticno gotovo, ali je onda to iz sada da ne nagadjamo kakvih razloga propalo..

pa je onda nakon 10 dana od te ispale markovica, doveden nejt..

no, sta je poanta, izgleda mi ni ne trazimo centra, kao sto ni sada nismo trazili markovica, vec ga je ra ocigledno pokupio samo iz razloga sto ga je hteo pre starta sezone, i sto se se ovaj sad sam nudio..

a ako markovic ima vecu platu od ivanovic i woltersa, onda smo de fakto i zasluzili da nista ne osvojimo ove sezone.

naci nisi doveo startnog centra, nisi ga doveo ni kada si nedelju dana pre starta sezone, uvideo da ces i bez startne cetvorka igrati min 2 meseca, a dovodis nespremnog igraca koji nije hteo da potpise pre pocetka sezone, na mesto pleja, gde vec dvojica prisutna igraju solidno...

ne ide brate, ne ide nikako, pogotovo ako je markovic prleplacen.

Edited by n4l1m
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, threepwood said:

Izvinjavam se ako zloupotrebljavam ovaj prostor, ali naš kolega forumaš i moj veliki prijatelj Majak se bori za život i svaka pomoć je više nego dobrodošla. Više inormacija je u linku ispod. Unapred vam zahvaljujem za svaki SMS i donaciju.

1158-1.png

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/1158/luka-kurjacki?fbclid=IwAR1SIbmlwhf--LTM-ltqUX9musRip957TSHHnRjrYQ6c_SNl-o46gajsKTc

 

 

  • Like 4
  • Tuzno 14
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Sto se tiče Markovica moj utisak je da se potvrdilo, iz Radonjicevog ugla takodje, da u EL Ivanovic ipak ima problema zbog svojih fizikalije u igri protiv elitnih odbrana i defanzivaca, te da se dodatno mnogo troši kod prenosa lopte. Sto je zaista šteta, a i nepotrebno, kad je već sa loptom u rukama odličan i veoma opasan. Mislim da Markovic moze tu da odradi potreban posao, da ga odmeni u prenosu, postavljanju primarnih napada i organizaciji a da se Džonijeva upotreba mnogo više svede na ono sto nam fali od Holinsa i Dobrica sa pozicije beka a to je igra 1 na 1, pa i 2 na 2, i naročito kreiranje viska za druge nakon tih prodora. Uz to verujem da bi Ivanovic u takvoj ulozi mogao da podigne i procente šuta 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ergo sta uopste traze dobric i davidovac na onom sirem spisku za repku, ok za uskoka, al najbolje da ce pustuti dobric i davidovac da igraju za repku dan pred uniks..

da odma dopunim, na sta mislim..

"Razgovarao sam sa trenerom Dejanom Radonjićem i videli smo koga možemo da uzmemo, a da ne remetimo važan meč koji igraju 26. novembra."

sto implicira da je to done deal ili kari mrsi mooda?!

Edited by n4l1m
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...