Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Upisao klinca na košarku pre neki dan 9 godina ima.

Treba da uzme dres i pitam ga ja koji broj želi da ima na dresu, kaže hocu broj 3.

-Zašto broj 3?

- Zato što Wolters nosi 3 i mnogo je dobar.

 

Jbt kad klinac provali ko je lider i ko vodi ekipu o čemu onda mi pričamo 🙂

  • Like 11
  • Love 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Fitkivno ovo bolje Dejanu da kazes nego nama simpatizerima.On je taj koji je pojeo Holinsove minute zarad Dobricevih a momak ni u jednom aspektu igre trenutno nije bolji od crnog mu brata.Kao sto sam kazes ne moze suter bez 3 meseca treninga da krene treci mec sa 6 ispaljenih trojki,ulazi u totalni kontra ritam.Juce tih sest da su Lazarevic ili Lazic sutnuli dali bi isto makar jednu a verovatno vise.
 
Dakle Dobrica previse i prerano bacamo u vatru a Holinsa nekako premalo,duplo golo za nama ispostavice se gorecu poziciju.
 
Za nase stabilne rezultate i igre pogotovo u aba su potrebni bas Dobric i Ivanovic koji za sada nisu ni na pola onoga sto mogu i trebaju da igraju.Aba boraniju bas oni trebaju da "odradjuju" kvalitetom, u El je svakako sta uradimo i to igramo na neke druge resurse i nacine.
 
 
Moguće je da bi sa nekim minutom više za Holinsa to bolje izgledalo ali mislim da bi ishod bio isti. Nedostaje konstantnosti. Mi nemamo luksuz da uđemo laganije u bilo koji deo utakmice, naročito u EL i naročito kad smo nekompletni. Protiv Igokee je od starta celo prvo poluvreme tako bilo. Cedevita i Budućnost na momente. Sinoć, imam utisak da nismo bili konstantno u fokusu osim prvih 4,5 minuta. Ok, ima i do protivnika, koji se nije raspao.. Ali nismo smeli da odustanemo iako nismo stekli neku prednost, uostalom ne lomi se utakmica u prvih pet minuta.
Lazarević neće uzeti nikada tih 6 šuteva, ako uzme nekada tri biće dobro, svestan je svojih limita i koliko god je navežbao plaši se i nema samopouzdanja. Lazić se isto vraća posle duže pauze tako da se svede na isto. Kad već nema ko neka cepa Dobrić pa makar "na silu" da se vraća u neki ritam. Saglasan sam za Holinsa i sa drugim delom posta..
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Upisao klinca na košarku pre neki dan 9 godina ima.
Treba da uzme dres i pitam ga ja koji broj želi da ima na dresu, kaže hocu broj 3.
-Zašto broj 3?
- Zato što Wolters nosi 3 i mnogo je dobar.
 
Jbt kad klinac provali ko je lider i ko vodi ekipu o čemu onda mi pričamo [emoji846]
Onda nemoj da propustiš da mu pustiš AI3 highlights reel. Gratest no.3 to play [emoji459], bar za mene. Neka je njemu lepo i da uživa u igri.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, propolis said:

Upisao klinca na košarku pre neki dan 9 godina ima.

Treba da uzme dres i pitam ga ja koji broj želi da ima na dresu, kaže hocu broj 3.

-Zašto broj 3?

- Zato što Wolters nosi 3 i mnogo je dobar.

 

Jbt kad klinac provali ko je lider i ko vodi ekipu o čemu onda mi pričamo 🙂

Ma gledao MWilla garant 😁

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Laki21 said:

Ceterum censeo..

 

1/2, 2/1 skorer

 

centar

 

 

 

Zašto centar prije četvorke?

 

Mi smo do sada najviše dobili od pozicije 5 a najviše kukamo da se tu dovede pojačanje... Sa druge strane na 4 imamo olupine Davidovca i Simonovića i tako će biti još dugo vremena. Ako se bude dovodio igrač u reketu, logičnije bi bilo da to bude na 4/5 opcija jer sve i da Kuzmić/Mitrović padnu u formi, teško će dostići nivo beskorisnosti naših četvorki.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Markoss said:

Previse zakljucujemo od tekme do tekme. Mi smo i protiv Igokee ovako choekovali, pa i od Cedevite smo mogli da izgubimo i od Future, ali smo pokazali cojones, stisli odbranu i dobili. Nekad za EL nivo to nije dovoljno, pogotovo kad bude prckanja kao sinoc od strane sudija.

 

Bice da je ogromna razlika u pristupu jucerasnjeg protivnika i Cedevite i Buducnosti koji su usli u mec "ako moze moze, ako ne moze bice neki drugi put".

 

Alba je dosla skoro bez kompletne centarske linije (Lammer, Schneider, Koumadje, Thiemann), fakticki su igrali sa 4 niska beka, 2 krila i dvojicom PF i opet su uspeli da nas uvuku u svoj ritam i razbijali od pocetka do kraja. Jednostavno, mnogo je veliki izazov pobedjivati takve ekipe, veci nego neke jace koje dodju da se sto manje oznoje pa ih nabijemo 10+ razlike, a najmanji izazov je u ABA ligi gde je em kvalitet manji, em ekipe same sebi pucaju u nogu sa nebuloznim resenjima trenera na mecevima sa nama.

 

4 hours ago, Markoss said:

Ono sto je zakljucak je da smo nekonstantna ekipa i da mozemo da pobedimo CSKA i da izgubimo od Crnokose onda za tri dana. Mnogo fali Vajt, sa njim u ekipi sam siguran da bi imali bar jednu pobedu u EL vise, jer je nama produkcija sa pozicije PF prebedna. Meni je tu cak Davidovac problematicniji od Simona, s tim da on po mom misljenju ne moze to da igra, a opet na nizim pozicijama je ubedljivo najgori defanzivac, a u napadu sporadicno isporucuje. Jos se i ugojio ove sezone, bukvalno izgleda kao da ima 35 godina. Lazarevic treba da igra po 25 minuta, ostalo neka pokrpi Simon, ne moramo dati 5 poena s te pozicije, ali je lakse i tako nego da Davidovac da 5 poena, a preko njega primimo 20.

 

Jebe nas i ta SG pozicija, s tim da ja mislim da ce to okej da bude kako vreme bude odmicalo, ali daleko od one produkcije koja se ocekivala. Dobric je finis prosle sezone odigrao iznad ocekivanja i svojih realnih mogucnosti, a Holins opet donosi slicne stvari kao on. Ali siguran sam da ce podici procente suta obojica, jer je ovo bas lose.

 

Nisam vise siguran ni sta nam treba, ni gde nam treba, ali sam siguran da guramo ovako do nove godine i da ce onda da se vidi sta i kako. 

 

Sto se tice pojacanja, mi trenutno imamo 2 pleja, jednog beka, 5 krila, 2 krilna centra i 2 centra u sastavu bez Aarona koji je povredjen. Dakle, kad se i on vrati umesto Zirbesa to ce biti 12 igraca i jedino moze doci centar pa da se Mitrovic pomeri malo na 4. Jos jedan bek moze da dodje samo ako otpustimo neko krilo jer minuta bukvalno nema.

 

Sto se tice EL sezone, postaje bolno standardna sa vise nego dobrim pocetkom i 2-2 u prva cetiri kola, pa onda dolazi nekih 2-7 u narednih 9, pa se cupamo i guramo na skoro 50% samo da bi u januaru digli ruke i posvetili se mekuscima iz ABA lige (i sprecavanju KKP i KKB da promole nos u EL).

 

Sezona 2020/21 - pocinjemo sa 2-2, pada CSKA, pa zatim dolazimo do 4-10, sledi trzaj i 7-12 i onda potop i 7-21.

Sezona 2019/20 - dobijamo Fenerbahce, zatim sledi crna serija i 2-7, pa se vracamo na 9-9 i onda nas Luke "Einstein" Sikma i Zalgiris vracaju na fabricka podesavanja i skor 11-17

Sezona 2017/18 - dobijamo Barcelonu i Maccabi sa 2-2. idemo na standardnih 2-7, pa se vracamo na 7-9 i onda dizemo ruke tako sto Antic igra u "bitnom" mecu protiv Cedevite, a sedi na klupi u EL.

Sezona 2016/17 - Zapravo ista prica, dobijamo Barcu i idemo na 2-1, pa na 5-8 i onda velicanstvenom serijom dolazimo do 12-8. Kazem ista prica jer mi ova kola od 5. pa do 15. igramo baz uzasno, a novembar nam je ubedljivo najlosiji mesec.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Laki21 said:

Ceterum censeo..

 

1/2, 2/1 skorer

 

centar

 

I ja pocinjem da mislim da novi centar ne bi nista doneo.

Utisak je da je Holins suvisan, narocito kad se Segi vrati u formu.

Definitivno nam treba skorer sa pristojnim ballhandlingom.

Izgleda da Vajtov oporavak ide brzo, to ce nam resiti neke probleme.

 

Suma sumarum, sve ce se to, kao i uvek, izdesavati kasno. Ukljucujuci povratak Dzonija. Za koga klub btw jos nista nije objavio, da li je pozitivan ili ne.

 

Dok eventualno dovedemo nekoga i vratimo povredjene/korona, imacemo uvek neugodnih 3-7.

Putuj igumane.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, srlepajce said:

Ivanovic izgleda juce negativan ali sa simptomima

 

 

 

 

 

Pa može čovek i da se prehladi... Evo i ja imam sve simptome (temperatura, kašalj, malaksalost) vakcinisan, testiran (negativan) i preležao ovo sranje prošle godine... Al sam se zato kupao u moru pre par dana na Pagu 😁

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Desava se to sto se desava da uloge u timu nisu rasporedjene po onome sto igraci mogu da isporuce nego po tome sta nama treba, pa polako ova bonbona od ekipe navlaci na sebe hejt, sve to zbog potencijalno dva igraca koji bi brdo toga resili.

Ne kazem da bi bili kaznema ekspedicija ali bi cela ekipa prodisala.

I stvarno mi nije jasno da forsiras hard difens i ostavljas na klupi Lazarevica a forsiras Davidovca, razumem ja da Lazarevic ne gleda kos ali je to malo i do trenera i do njegovih instrukcija, sva sreca da je u ostalih igraca procenat trojki 70+

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nama bi pre resio problem igrac 2/1 nego centar. Skorer, cist hladnokrvni skorer, koji se ne libi da sutne. Odbrana? Pa ne mora da bude prejak u odbrani ali bar pristojan. Ni QM ni Kinzi se nisu uklapali u porodicni sistem, obojica su bili "mangupi" i ludi na svoj nacin, kao Kanga u fudbalu, pa su nam bili "taman".

Edited by Predragdjape
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne mora da bude prva napadačka opcija da bi bio lider. Kalina treba da igra svoju igru, da naravno ima više napadačkog protagonizma nego do sada , ali u okviru svojih mogućnosti.

 

Njemu je i Sale Đorđević kenjao zbog te priče sa sudijama jer tako uvodi celu ekipu u nervozu, pogotovo kad je percipiran kao jedan od lidera, a on je to bio gde god je igrao bez obzira na ulogu na terenu.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Misterija Organizma said:

Gledam drugu četvrtinu Partizan Krka, tamo samo Koprivica nema šut, svako može da ubaci trojku, opet su na preko 40 posto suta. Koliko nama to fali oni ne manjkaju,  a odbrana će doći kakva takva bitno da das kos više od protivnika. 

Gledaj, drugo je kad ti krka igra odbranu, a nesto sasvim drugo kad mi ili bilo koji evroligas. Nije to merilo. 

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Profaarmor said:

I stvarno mi nije jasno da forsiras hard difens i ostavljas na klupi Lazarevica a forsiras Davidovca, razumem ja da Lazarevic ne gleda kos ali je to malo i do trenera i do njegovih instrukcija, sva sreca da je u ostalih igraca procenat trojki 70+

 

povredio se Lazarevic.

Link to comment
Share on other sites

Gledam drugu četvrtinu Partizan Krka, tamo samo Koprivica nema šut, svako može da ubaci trojku, opet su na preko 40 posto suta. Koliko nama to fali oni ne manjkaju,  a odbrana će doći kakva takva bitno da das kos više od protivnika. 
A jesi dosadio sa tim Partizanom.. Mislim Zadar, Hamburger športferajn, Krka.. Rutiniraćemo ih, šta si se ukenjao.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Predragdjape said:

Nama bi pre resio problem igrac 2/1 nego centar. Skorer, cist hladnokrvni skorer, koji se ne libi da sutne. Odbrana? Pa ne mora da bude prejak u odbrani ali bar pristojan. Ni QM ni Kinzi se nisu uklapali u porodicni sistem, obojica su bili "mangupi" i ludi na svoj nacin, kao Kanga u fudbalu, pa su nam bili "taman".

 

Steta, Majk Dzejms bio slobodan...

(odrobijao bi ga Radonja zbog one nonsalantne odbrane posle izgubljene lopte kad bi to uradio pod njegovim vodjstvom)

 

QM i Kinzi su itekako peglali odbranu. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Steta, Majk Dzejms bio slobodan...

(odrobijao bi ga Radonja zbog one nonsalantne odbrane posle izgubljene lopte kad bi to uradio pod njegovim vodjstvom)

 

QM i Kinzi su itekako peglali odbranu. 

Bi sigurno, nek mu ponude Džejmsa pa da vidimo dal će da se buni ...

zaboravio si da napišeš da je na toj utakmici ubacio 24p (6/10 za tri) +10 as.

Kiselo grožđe ... :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...