Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

1 minute ago, oubrevo. said:

 

saša obradović.

 

ili je to, ili smo u samom evropskom vrhu po broju obolelih na milion stanovnika.

Pa nije Zvezda jedini klub iz Srbije, ne znam ni jedan drugi koji je ovoliko imao obolelih i povređenih i u fudbalu i u košarci,  dugo ovo pratim i ovo stvarno nije normalno više, nećemo nikad biti kompletni.

Link to comment
Share on other sites

Sto se tice korone ne treba tu proklinjati samo losu srecu, pitanje je koliko se igraci cuvaju i paze. Na primer za Cirbesa se zna da nije bas najodgovorniji lik i uopste nisam bio iznenadjen kad je objavljeno da je pozitivan.

 

Ako nista, dobro je da je i u ovom i u Cirbesovom slucaju samo jedan igrac zarazen i da se to nije prosirilo. Albu bi veceras morali da dobijemo i bez Dzonija.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, drakon1 said:

Koliko je on mesecnih plata morao da ostavi tamo?

Ne znam,nikada mi ove fore za stimca nisu bile smesne a tek sad nisu zbog situacije sa Ivanovicem pa necu nastavljati u tom smeru.

Kada sam apelovao na jos jednog dobrog sa loptom razni znalci i gurui su vikali ma gde ces ga,nema mesta itd,oni nisu ni vazni ali ne znam kako se struka ovako kocka.Verovatno su prevideli da i vakcinisani mogu biti pozitivni.Sada slovo spada na Uskoka na kojeg nisu racunali uopste i Nejta,od organizacije ostalih kvazi bekova Dobrica i Holinsa nema leba.

Ivanovic od Fenera nije odigrao nista bolje no sto bi Uskok ali svakako on nece dobiti prostor kao Nikola pa ce Nejt da siba Kalina minute.Jako opasna igra sa jedina dva napadacki raspolozena igraca u el,kalina je vec poceo da sutira 2/10 i sl.

Istu pricu pricam i za centra,zamislite da se umesto Cirbesa razboleo Luka ili Kuz.

 

Poenta je da je steta da lepo poslozenu ekipu unistavamo egzibicijama poput Dekija,Kaline ili ne znam koga sada na 1 i slicno.

Mozda ustvari nemamo ni finansije da  radimo preventivno protiv korona ruleta sta znam.

 

Edited by UDresuKvinsiMilera
Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Kankkunen said:

Mora se živeti u skladu sa tim, neki EL klubovi imaju po 18 igrača u rotaciji ... treba razmišljati malo drugačije.

 

Jbg drugim klubovima u EL se može, ostanu bez igrača na 2-3 nedjelje i odmah reaguju na tržoištu. Mi ćemo prije da krpimo Vajta kako god pola sezone nego da dovedemo igrača.

 

A da smo malerozni i to je tačno, povrede + virus a na sve to raspored nam je nehuman na startu sezone. U EL sve sama gostovanja dok u aba igramo sa timovima koji su gornji dom po kvalitetu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ako nam jedan od centara ispadne iz rotacije zbog korone na najmanje 3 nedelje...to je viša sila i šta smo mi tu mogli da uradimo preventivno...? Sumnjam da ima još neka odjavljena petica za 5K jura da se nadje...? Probaćemo nešto pametnije sledeće sezone...ili one tamo. Po samopouzdanju koje ovde preovladava, ABA plej of možemo da obezbedimo i sa Popovićem i Dedom pod košem. Euroliga ionako pršče po šavovima...Žordi najavio ,,strikes back''...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Po jedan slučaj, prvo Cirbes, sad Ivanović, zapravo znači da se u klubu ipak nešto radi, jer sve ostaje na tom jednom izolovanom slučaju koji nije nikoga u timu zarazio.

Inicijalna zaraza teško da se može spriječiti, s obzirom na ovo na šta je Uini skrenuo pažnju. Ne mogu se igrači držati u karantinu 24/7. 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Predragdjape said:

Vreme je da Uskokovic iskoristi sansu i pokaze da je legitiman clan rotacije. Ocekujem pobedu od 10 razlike. Za toliko smo bolji i bez Ivanovica. 

Pa ne moze da bude legitiman clan kad jednostavno nije ni za 3eg pleja,dobro u fmp moze da bude 2 plej,al ne razumem sta mi cekamo kod njega,da nije nas drzavljanin ne bi ni bio u ekipi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...