Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

9 minutes ago, Losmi17 said:

Vise nije ni smesno to sa dovodjenjem igraca.

Kod nas se od toga pravi kvantna fizika.

 

Kod navijača možda, Radonjić očigledno ne razmatra dovođenje centra od kako nas je odbio Lessort a insajderi su namirisali krv i svako malo štancaju nove igrače.

 

Vjerovatno je zadovoljan učinkom trenutne centarske linije i čeka da proba Zirbesa bar u aba ligi. Meni ova centarska linija ne uliva povjerenje ali ako zadrže ovaj nivo igara Radonjiću svaka čast.

 

Trenutno je pozicija 4 neuporedivo veći problem i moraćemo da se krpimo dok ne zaigra White koji će biti najveće pojačanje u reketu.

Link to comment
Share on other sites

svakako stoji da trenutno izgledamo dobro, i da se ocekuje da povratkom povredjenih to bude jos bolje

medjutim, nijedan ozbiljan posao ili projekat na ovom svetu se ne radi tako sto uvek pretpostavis idealne uslove

i na to planiras maksimalno raubovanje dostupnih resursa

plasim se da radonja to ne shvati tamo kada vremena za korekciju vise ne bude

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, NikadProtivKaline said:

svakako stoji da trenutno izgledamo dobro, i da se ocekuje da povratkom povredjenih to bude jos bolje

medjutim, nijedan ozbiljan posao ili projekat na ovom svetu se ne radi tako sto uvek pretpostavis idealne uslove

i na to planiras maksimalno raubovanje dostupnih resursa

plasim se da radonja to ne shvati tamo kada vremena za korekciju vise ne bude

 

A dovodjenje igraca iz NBA prvi put u Evropu od pola miliona $$$ garantuje sve trofeje jel tako?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, n4l1m said:

to je bio partizanov pik, mi pikove nemamo, imamo samo tikove na centre..

Ma da kod nas niko ništa ne radi ili sve rade na štetu kluba,sve pogrešno, samo eto nekim čudom mi prvaci ovoliko godina. 

Nije ovo neki odgovor tebi već inače stalno nešto negativno. Ne valja Čović, treneri neznalice, Radonjić dovodi pogrešne igrače, stalno ima par igrača koji su tu zbog nekih veza a inače nemaju pojma... 

Šta bi bilo da smo 5-6 ili pred ispadanje, teško da bi bilo više loših komentara. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Šarac said:

A dovodjenje igraca iz NBA prvi put u Evropu od pola miliona $$$ garantuje sve trofeje jel tako?

niko nije pricao o garancijama, vec o stvaranju optimalnog okruzenja za uspeh

nisam spominjao ni igraca iz NBA, ni pola miliona USD

siguran sam da postoji nesto izmedju maika-placam-da-bi-igrao-cirbesa i centra iz NBA od milion evra

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, NikadProtivKaline said:

niko nije pricao o garancijama, vec o stvaranju optimalnog okruzenja za uspeh

nisam spominjao ni igraca iz NBA, ni pola miliona USDsiguran sam da postoji nesto izmedju maika-placam-da-bi-igrao-cirbesa i centra iz NBA od milion evra

Ostalo je jos 3100 karata da se proda za utakmicu protiv Albe. Kada bi prodali ovo sto je u ponudi prihodovali bi bruto negde oko 50.000 eur. 
Toliko je odprilike i neka procena koliko bi ta nova petica kostala na mesecnom nivou. 

Da li cemo doneti instant rezultat za tu platu, niko ne zna, tj znamo ovde svi da ce doneti, ali u klubu nisu bas toliko uvereni.

 

Ako do veceras neko ne potpise, eventualno do sutra , to bi bilo to i ostaje ono sto sam napisao pre dva ipo meseca , KUZMIC I LUKA na 5.

 

A sada ko ima problem sa probavom ima dve opcije,

 

Ja svako ne delim svoje zdravstvene tegobe kada citam vecinu ovde.

 

 

Lazic se vraca, a mozda ispada jedan igrac koji ima simptome Covida ali nije pozitivan, nadam se da ce klub hitno da reaguje na trzistu i nadje igraca da uskoci na dve nedelje ako bude pauzirao pa onda Shilbovanje.
 

 


 

 

Edited by Šarac
Link to comment
Share on other sites

    Ja sam misljenja da Radonja moze da izvuce 70-80 posto od Cirbesa iz njegovog prajma i da ce to biti sasvim dovoljno, uz povratak Vajta. Bolji centar od Cirbesa bi skrajnuo Luku ili Kuzmica koji daje znake zivota a to sigurno Radonjic mece dozvoliti. Uz to bi se narusila timska emija i hijerarhija.

      Kao sto vec rekoh, pojacanje treba dovesti samo ukoliko je ekstra kvalitet, nebitno koja pozicija. 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Devil In My Pants said:

Ako mislis na Radonjica sa to Ra, svidja mi se to Ra moram priznati.

 

To  jeste problem evropske kosarke jer je put Celave Prevare mnogo laksi, jednostavniji jer je bio jedan od najboljih evropskih PG svih vremena, dok je Radonjic bio neki solidan igrac u nasoj ligi i njihov pocetak je skroz drugaciji.

 

CP je dobio sansu u reprezentaciji koju je solidno iskoristio da bi na klupskom planu dobio poziciju koju nije iskoristio.Dobio je redom Milan, Beneton, repku, PAO, Bayern, Virtus i sad Fener. To je mahom zasluga igracke karijere, u principu nije trener stvaralac igraca, sistema( nigde se nije zadrzao duze od 1 ipo sezone) i nema neke epohalne rezultate a tu pre svega mislim na pecat.

 

Radonjic sa druge strane je krenuo od Buducnsti gde je stvorio temelje za buducnost, stvorio dosta igraca za NBA, EL, reprezentacije, u Zvezdi je nastavio na dosta visem nivou, dok Bayern nije imao strpljenja jer vole Amerikanizaciju i leprsavu kosarku i ako je i tamo uzeo dve titule, jednu cak i bez poraza u PO.

 

Radonjic je trener sistema i on je svuda poceo nesto da gradi sem sad u Zvezdi jer je situacija specificna i ugovor na godinu dana. On iz svakog igraca pokusava da izvuce maksimum za njega ali i tim, pa je i od nekih ABA prasinara napravio repezentativce pa i NBA igrace. Mogu za Zvezdu nabrojati igrace sa kojim je imao cak i pik karijere i ako neki nisu bili ni u naznakama za to kao Zirbesa, Jovica, Djenku, Bobija, Simonovica pa i Lazica..cak i Guduric je pomei trebao josda radi sa njim, Kaliniceva nezaboravna serija sa Mordorom itd.. uglavnom iz igraca izvlaci maksimum ali u svrhu tima i njegovi timovi se dizu kroz sezonu.

 

Upravo je to boldovano glavna razlika izmedju njega i Saloa koji jos u klupskoj kosarci nije uradio ono sto je uprava ocekivala od njega,vise se tim oslanja na kvalitet igraca nego na kvalitet samog trenera, on je dobar motivator, ali neki pecat na igri nema kad vidis njegove timove koje je vodio da sad mozes reci igrace u tom nekom prepoznatljivom stilu.

 

Salo jeste magnet za jake klubove zbog imena u EK i uspeha u repki koji su takodje relativni jer nemaju nikakve veze sa klupskom kosarkom. Da ne bude sve na njegovoj strani lose, Radonjic je radio u sredinama gde se osecao komforno, ali razlika je ocita. Radonjic dok mu se ne desi ne znam kakav uspeh nece imati kredu kao Djordjevic, trenirati sve te klubove iz Salove biografije retko ko moze, ali po meni nicim zasluzeno i sustinski problem jeste sto on nema svoju igru i debelo se jos trazi, a klubovi u Evropi su jos u upravljenju i viziji koje nose za neki long term projekti slabi. Za NBA je to cist amaterizam, cak znam i male klubove po Evropi koji imaju dosta bolje planove i dugorocno isplative nego sto je to kod evroligasa.

 

Trener bez svog indetiteta nije trener. Od EL trenera to ima Laso, Itudis...Sveropulos je pustio klub da upravlja sa njegovim tekovinama igre, a totalni underate ima Barcokas.

 

Mesina je isto trener koji ima snagu, polako ali sigurno gradi sistem u Milanu, ali tu se pojavljuje problem kao u Zalgirisu sta posle Sarasa i tu je najveca slabost klubova jer mnogo zavise od trenera, a treneri mahom od budzeta i ocekivanja navijaca. Budzeti su jako bitini jer nisu ravnopravni  onda ocenjivati trenere kroz prizmu rezultata je jako tesko.

 

Radonjic je imao najbolji def tim kad je bio u F8 sezoni i to je velik uspeh, kao i igranje Zalgirisa na F4 npr..to je sve doveo kontinuitet ali koji je vestacki proziveden skoro pa igrom slucaja a ne jakim menadzmentom.

 

Stvari su promenljive u kosarci, ali trener mora dati jasne planove kao i uprava sta se od trenera ocekuje da bi m te trenere mogli da ocenjujemo a to se retko radi. Salou kad bih zeleo nesto dobro jeste da ima kontinuitet, da stvori svoju igru, ali i da zna da bude promenljiv, Deju zelim da posle Zvezde uzme jedan tim koji ce imati ime, budzet koji jaratuje u power rankingsu pre sezone top8, pa da vidimo sta on moze da uradi u takvom okruzenju uz neki kontinuiran rad.

 

Besmislica je prica oko jezika sto su mu zamerali i Nemci jer mahom tj dosta trenera u EL ne zna qrca od engleskog i mislim da to nije presudno pa cak ni malo u nekim rezultatima kluba u Evropi.

 

Salo mora pre svega na golo oko da popravi dizanje forme i ostvarenje ciljeva kluba, jako lose tempira formu i nema neki svoj trenerski indetitet, dok to Radonjic ima, ali ni izbliza nije dobio sansu i kredibilitet od EL timova koji zasluzuje. Da dodam da dobar i pametan trener ce dobro birati gde ce raditi i u kakav klub dolazi jer klub mora i njega da razume, besmisleno je dolaziti negde jer je mesto prazno, ali to pravilo ne vazi bas u Evropi.

Hvala ti na odgovoru. Manje više se slažem.

Meni je kod Saše problem što je hteo da ispoštuje neke igrače i u repki i timski i onda mu se to obijalo o grbaču. Raduljica, Marković itd. Nije radio u klubovima duži period i zato je imao problema sa tempiranjem forme, to se stiče iskustvom, već prošle godine je to bilo bolje. Njega je malo arogancija koštala i generalno bio je u lošim sredinama( Bajern i PAO gde se nije zadržao ni Ćavi Paskval koji je trener po mom ukusu, obožavao sam njegovu Barsi).

Kod Radonja mi je upitno samo kako bi se sistem krvavih kolena uklopio u timu punom zvezda, on je što kažeš stvaralac , teško bi to išlo sa elitnim timovima. Coach Ra mi je trener za Oly ili Baskoniju, mislim da bi u tim ekipama dobro funkcionisao.

Đorđević sa druge strane bolje šljaka sa elitnim timovima, samo da malo stekne rutine...

Jebem li ga, videćemo, cenim obojicu

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Šarac said:

Ostalo je jos 3100 karata da se proda za utakmicu protiv Albe. Kada bi prodali ovo sto je u ponudi prihodovali bi bruto negde oko 50.000 eur. 
Toliko je odprilike i neka procena koliko bi ta nova petica kostala na mesecnom nivou. 

Da li cemo doneti instant rezultat za tu platu, niko ne zna, tj znamo ovde svi da ce doneti, ali u klubu nisu bas toliko uvereni.

 

Ako do veceras neko ne potpise, eventualno do sutra , to bi bilo to i ostaje ono sto sam napisao pre dva ipo meseca , KUZMIC I LUKA na 5.

 

A sada ko ima problem sa probavom ima dve opcije,

 

Ja svako ne delim svoje zdravstvene tegobe kada citam vecinu ovde.

 

 

Lazic se vraca, a mozda ispada jedan igrac koji ima simptome Covida ali nije pozitivan, nadam se da ce klub hitno da reaguje na trzistu i nadje igraca da uskoci na dve nedelje ako bude pauzirao pa onda Shilbovanje.
 

 


 

 

Jesi racunao da je pusten u prodaju ceo Pionir? Danas od kako su karte ubacene u prodaju bilo ih je oko 3600. Ne znam tacan broj sezonaca ali mi nesto govori da ih nema 4000+.

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Cavani said:

    Ja sam misljenja da Radonja moze da izvuce 70-80 posto od Cirbesa iz njegovog prajma i da ce to biti sasvim dovoljno, uz povratak Vajta. Bolji centar od Cirbesa bi skrajnuo Luku ili Kuzmica koji daje znake zivota a to sigurno Radonjic mece dozvoliti. Uz to bi se narusila timska emija i hijerarhija.

      Kao sto vec rekoh, pojacanje treba dovesti samo ukoliko je ekstra kvalitet, nebitno koja pozicija. 

 

 

Naravno da uvek postoji opasnost od narušavanja postojeće hijerarhije i hemije kad se dovodi novi igrač (imho, to je između ostalih i jedan od razloga neuspeha projekta O'Bryant od prošle sezone), posebno kad je hemija ovako dobra kao što mi imamo. Ne trebaju mi izlizane floskule u izjavama sportista, prosto se vidi i oseća da je u ekipi trenutno vrhunska atmosfera i da na parketu igraju svi jedni za druge, počev od liderskog primera Kalinića pa ostalih. Jedino mi malo Davidovac tu štrči jer mislim da kod njega taj trud nije na vrhunskom nivou kao kod ostalih, a uzimam u obzir njegove kilave fizikalije. 

 

Opet, Luka - Kuzmić - Zirbes apsolutno nisu kompetentna centarska linija za EL, pri čemu je za mene Kuzmić tu najveća konstanta, on je u odbrani uvek dobar, u napadu uvek drven ali je igrač njegovog profila baš neophodan za Radonjizam košarku i tu za mene nema nikakve dileme. Luka je pokidao na 2 utakmice od 4, na druge 2 je bio vrlo nemoćan. Pošto van reketa ni ne pomišlja da šutne, jasno je da on danas igra isključivo na 5, iako je on snagom i gabaritima više četvorka (jeste ojačao i dosta je čvrst ali ipak premlitav naspram pravih petica pa i ovih jakih skraćenih ala Nebo, Poythress, Booker, Hines itd.) Kad ga još malo provale protivnici da je opasan samo pod košem i to nakon finti (jer on nema tu moć da se odmah diže na kucanje uz kontakt) bićemo u velikom problemu. Zirbesa nismo videli u akciji (na žalost ili na sreću) ali ja zaista mislim da je on davno gotov za ozbiljnom košarkom već je tu pre svega kao neki osigurač, čovek za atmosferu, poznat karakter. Gledajući Zirbesa u Olimpiji (UAE ligu stvarno ne pratim) primetno je koliko je izgubio na eksplozivnosti i skočnosti, a od tad se još dodatno udebljao i usporio. Ja ne verujem u magiju, verujem u naporan rad, a za resurrection Zirbesa je potrebna magija. Da ne pričam koliko bi prisustvo takvog teretnjaka u petorci loše uticalo na igrače koji vole da trče poput Ivanovića, Dobrića itd. 

 

Dakle, dovođenje jednog centra je za mene ne samo poželjno, nego i nužno za naše EL ambicije, a da pri tome Kuzmić i Mitrović budu svedeni na adekvatnije uloge, a ne da budu istisnuti iz rotacije.

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Mitrović igra najbolju košarku još od 2015. i od početka sezone nam je u top 3 igrača uz Kalinića i Voltersa. Kuzmić nam je možda i ključni igrač za odbranu, a i napadački se polako diže i mnogo je produktivniji nego u prethodne dve sezone. Nijedan problem koji imamo u igri nema veze sa pozicijom centra, već pre svega sa lošom šuterskom formom bekova (Ivanović 23.1% za tri, Dobrić 19.0%, Holins 29.6%), kao i slabim/nikakvim doprinosom sa pozicije 4 gde nam je startna opcija povređena. Tako da drama oko pozicije 5 postoji valjda samo na forumu, u realnosti tu imamo dva dobra i kompatibilna igrača + olinjalog veterana koji se uskoro vraća i za koga ćemo tek vidimo da li i koliko može da doprinese... A nije da mora nešto puno da doprinosi kao treća opcija, dovoljno je da na nekim utakmicama rastereti ovu dvojicu 10-ak minuta i to je sasvim ok.

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Guru said:

Mitrović igra najbolju košarku još od 2015. i od početka sezone nam je u top 3 igrača uz Kalinića i Voltersa. Kuzmić nam je možda i ključni igrač za odbranu, a i napadački se polako diže i mnogo je produktivniji nego u prethodne dve sezone. Nijedan problem koji imamo u igri nema veze sa pozicijom centra, već pre svega sa lošom šuterskom formom bekova (Ivanović 23.1% za tri, Dobrić 19.0%, Holins 29.6%), kao i slabim/nikakvim doprinosom sa pozicije 4 gde nam je startna opcija povređena. Tako da drama oko pozicije 5 postoji valjda samo na forumu, u realnosti tu imamo dva dobra i kompatibilna igrača + olinjalog veterana koji se uskoro vraća i za koga ćemo tek vidimo da li i koliko može da doprinese... A nije da mora nešto puno da doprinosi kao treća opcija, dovoljno je da na nekim utakmicama rastereti ovu dvojicu 10-ak minuta i to je sasvim ok.

Kad kazes olinjalog veterana mislis na Cirbesa ili Kuzmica?

🧐

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

@Guru, van diskusije (bar za mene) je glavni problem šut. međutim, ne vidim kao neku kritiku mitrovića ovo što je kaos napisao, već kao fakat, koji ne umanjuje još jednu činjenicu - da igra fantastično u odnosu na, makar moja očekivanja a neke tekme i na nivou el takmičenja.

 

ipak, teško mi je da poverujem da će te odlične partije biti njegov standard a kao što je rečeno, mitrović nema plan b u vidu šuta, koji bi pomogao njegovoj izuzetno pametnoj igri. i meni se čini da je trenutna njegova uloga pregolema za fizičke mogućnosti, pogotovo u kontinuitetu

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Šuterska forma je promenljiva kategorija, ali od babe ne biva devojka. Ja verujem da će šuteri pronaći svoju formu, ali ne verujem da će Lukin standard biti utakmica protiv Makabija. Protiv Žalgirisa je imao tu sreću da oni u rotaciji imaju jednog centra (koji nas je btw urnisao u prvom poluvrmenu) i jednog klinca. Protiv Fenera i CSKA je bio potpuno nemoćan, nivo tuge. Ja bih voleo da se mi ravnamo prema ovim mid tier evroligašima barem, a da borba za top 8 bude uvek imperativ pa šta bude. Luka - Kuzmić - Zirbes za mene jednostavno nije evroligaška rotacija kojom napadaš top 8 i ne može me niko ubediti u suprotno. Ako hoćemo da igramo EL rekreativno (borba od 15 do 18 mesta) onda ok, a za ABA ligu smo ionako beton. 

 

Produkcija na 4 jeste bedna ali tu čekamo igrača i krpićemo se nekako, znamo da se krpimo i da će tu White zauzeti svoje mesto kad se oporavi.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, Guru said:

Mitrović igra najbolju košarku još od 2015. i od početka sezone nam je u top 3 igrača uz Kalinića i Voltersa. Kuzmić nam je možda i ključni igrač za odbranu, a i napadački se polako diže i mnogo je produktivniji nego u prethodne dve sezone. Nijedan problem koji imamo u igri nema veze sa pozicijom centra, već pre svega sa lošom šuterskom formom bekova (Ivanović 23.1% za tri, Dobrić 19.0%, Holins 29.6%), kao i slabim/nikakvim doprinosom sa pozicije 4 gde nam je startna opcija povređena. Tako da drama oko pozicije 5 postoji valjda samo na forumu, u realnosti tu imamo dva dobra i kompatibilna igrača + olinjalog veterana koji se uskoro vraća i za koga ćemo tek vidimo da li i koliko može da doprinese... A nije da mora nešto puno da doprinosi kao treća opcija, dovoljno je da na nekim utakmicama rastereti ovu dvojicu 10-ak minuta i to je sasvim ok.

 

Jesi li gledao Luku protiv CSKA (usput, igrali bez Milutinova)?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Avodžobi said:

Jesi racunao da je pusten u prodaju ceo Pionir? Danas od kako su karte ubacene u prodaju bilo ih je oko 3600. Ne znam tacan broj sezonaca ali mi nesto govori da ih nema 4000+.

sigurno je smanjen kapacitet za par hiljada.

 

8500 je Vesic kapacitet 
 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Šuterska forma je promenljiva kategorija, ali od babe ne biva devojka. Ja verujem da će šuteri pronaći svoju formu, ali ne verujem da će Lukin standard biti utakmica protiv Makabija. Protiv Žalgirisa je imao tu sreću da oni u rotaciji imaju jednog centra (koji nas je btw urnisao u prvom poluvrmenu) i jednog klinca. Protiv Fenera i CSKA je bio potpuno nemoćan, nivo tuge. Ja bih voleo da se mi ravnamo prema ovim mid tier evroligašima barem, a da borba za top 8 bude uvek imperativ pa šta bude. Luka - Kuzmić - Zirbes za mene jednostavno nije evroligaška rotacija kojom napadaš top 8 i ne može me niko ubediti u suprotno. Ako hoćemo da igramo EL rekreativno (borba od 15 do 18 mesta) onda ok, a za ABA ligu smo ionako beton. 

 

Produkcija na 4 jeste bedna ali tu čekamo igrača i krpićemo se nekako, znamo da se krpimo i da će tu White zauzeti svoje mesto kad se oporavi.

 

Luka Mitrovic lagano moze da bude rotacija na 5, size El petica se smanjio i generalno on moze da se nosi sa dobrim delom EL rostera, ali prilicno sam siguran da ne moze dugo na ovim velikim obrtajima. Po meni bio bi pucanj u sopstvenu nogu ako ne bi pokusali da dovedemo kvalitetnog igraca na 4-5. Cak je i nebitno koja je pozicija u pitanju, samo da je to kvalitetan igrac koji moze ozbiljno da doprinese u napadu i defanzivnom skoku. Nama treba jednostavno jos jedan kvalitetan napadac koji moze u kontinuitetu da isporuci to na EL novou. White mozemo da cekamo, cak i kada se vrati on mora lagano da se vrati u ritam tako da minutaza nije problem.

 

Samo treba pogledati utakmicu protiv Zalgirisa i kolike nam je probleme pravio onaj Nebo i sve je jasno, mi moramo da imamo igraca slicnih karakteristika koji moze to da brani, meni je potpuno nebitno da li je to pozicija 4-5, polivalentnost Mitrovica nam otvara razne mogucnosti za kombinovanje. Iskren da budem, od ova dva sto su pominjana ja bih pre onog Cam-a, cini mi se da se tako zvase. Pelle mi deluje Tery 2.0, poprilicno limitiran u napadu dok je u odbrani svakako bolji. Cini mi se da imamo dovoljno ratnika, daj malo i umetnika :57:

 

Inace i dalje se nadam Jovicu, da malo oporavimo mi njega , a i on nas, mislim da imamo luksuz da ga cekamo, a on moze da odigra za male pare jednu sezonu i da se naplati u narednoj. Stvarno bi imali brutalnu spoljnu liniju sa njim u petorci.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...