Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

8 minutes ago, Devil In My Pants said:

Nije nigde tresu ga kako stignu a ima dobar budzet. Covek je uzeo milionce a veze sa zivotom nema,steci ce on iskustvo, ali sto dalje od Zvezde jer je i posle svasta pricao po novosadskim kafanama...

 

Cak negde mislim da lik i navija za partizan,a ovi iz Burse ce mu uskoro dati otkaz...prosto mora jer jedan ex forumas je pisao kako su Salo2, Golemac, Saso Filipovski, Alimpijevic vrhunski treneri...i uklapaju se u modernu kosarku,od tad 3/4 su dobila otkaz,jedan dva puta i blizu mu je i treci a Golemac je rekreatvni trener...kad vidim kod trenera PG meni je sve  jasno o kakvom treneru se radi.

 

Trener mora da oseti pritisak kluba i navijaca da  bi se usavrsavao i pokazao sta zna..trenirati lelemudske klubove nije pokazatelj, a EL nije zajebancija.

 

Djordjije ima fetis ove sezone da mu PG igra bek, skorer opet...i onda mu nije jasno. Neke jednostavno i vreme pregazi. Zato moras imati strucnu upravu koja ce moci da pronadje trenera na duze staze....od setimo se gde smobili 2011g do sada, nasa sad vec VD uprava je pogodila jednom, doduse krupnu ribu.

 

Bokan nije ni jednom samo je imao srecu sa Alimpijem  onda sve sto je trebaoda uradi jeste da debelom Zabaru da platu 400k i jedno 5 stanova po PG ILI NA OBALI mora i da nas rutinira sa Tomicem..uprava mora da zna i momentum da vidi da neko kao Dzikic, Alimpijevic nisu dorasli nekim stvarima jdnostavno svako ima svoj limit...

Ne znam sta je pricao po kafanama nisam toliko upucen,sto se tice naseg celafuta ja mislim da je ipak bolji od navedenih ali da je zakopao sam sebe bas sa pozicijom pleja da je doveo pengosa tj da je on hteo skroz druga prica bi bila,a i tu neku modernu kosarku pa to sa nasim budzetom i ne ide bas.

Sto se tice kaludjera alimpija spomenut vise,jer se na jednom drugom forumu koji je nekad i kao kpj provlacilo kako je alimpije napredovao jako.

1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Je li toliko dosadno da se sad piše i o nasledniku Radonjića?

Nije pitano u nekom ruznom kontekstu i silbovanju,a s'obzirom da najverovatnije nece ni dolaziti pojacanje sad,da se ubije vreme malo.Izvinjavam se ipak

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ovo sam napisao u momentu kad su tnjiterom isle informacie kako satro jurimo peleta i cama..

On 10/16/2021 at 5:58 PM, n4l1m said:

averujem ja u te price da trazimo nekog..

kad je ra vec svesno bio usao u situaciju da odigramo 7 utakmica(i to kakvih) za 17 dana bez 40% tima, ne vidim sto bi sada menjao misljenje kad se vecina igraca polako vraca, pogotovo sto igraci koji se spominju nit imaju evropsko iskustvo, nit su to bog zna kaki igraci.. a da nam fali visoki fali, bar sam ja to spomenuo do sada milion puta..

daklem ko i u 99,9%  slucajeva, cista logika pobedjuje insajdere..

 

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Devil In My Pants said:

Pa kvalitet trenera i nije nesto..Sveropulos nabada engleski i nije bolji od DR, Salo je tek prica za sebe...iskren da budem mene jedino impresionira Laso, mahom zbog Doncica jer je i meni isao na zivce sa njim koliko ga je forsirao do iznemoglosti u prv dve sezone..sad Garuba, zna da uhvati svasta nesto i ako ga nesto ne vole van Madrida..

 

Ovaj Grk isto iz CSKA je dobar jer volim trenere koji na svakom mecu traze maksimum..jos se secam kad su Finci igrali VTB a ovaj im udari presing sa prvom postavom na 45+ ovi Ameri u fazonu, ok brate mrtvi smo...

 

Sam kvalitet trenera u EL nije bas velik...Perasovic, pa IVanovic sa godinama,znam bas dosta kvalitetih trenera koji nema trika da s probiju do EL pa i EC jacih timova jer nemaju vrv ledja...Sutra Pedro Kales debituje protiv zlog mordora u EC, nije bajno poceo sezonu ali se sad malo digao,promenio jednog igraca,forsira sistem i on je digao TJ Braya i Holinsa u Vehti,ne samo njih.

 

Cak i u manjim ligama tkz burke liga ima talenta..tek je jbs mi sve mislm Isalo dosao u Nemacku iz Finske..al ovde kad se rizikuje, to su uglavnom supljaci kao Alimpijevic,Pera Bozic koji su preskocili ne stepenicu vec zgradu...

 

Za  Jovanovica pa oba, mislim da treba dobro analzirati, svakako najbolju poziciju je imao Tomic jer smo igrali EC pa je dolazio iz drugog plana  akomislim da nije neki trener, kratak fitilj, ne zna da se osi sa pritiskom pa i onu finalnu seriju je mahom dobio na drugare iz prvog reda..ali svakako neki ispod radara moze samo u slucaju prelaska u EC pa da mu se da prostora, za EL nema eksperimentisanje, samo nase ucesce tu je eksperiment sam za sebe. Covic kad oseti slabo onda filozofira i ima uticaj za trenere,  koji mahom pobegnu od njega.

 

Po meni nije nuzno da bude domaci trener i mislim da ne treba traziti kopiju DR vec coveka koji ce uspostaviti neki svoj  sistem za koji cemu trebati vremena, ali za to treba imati odredjeni pedigre...licno bih uzeo Pedro Kalesa :)) i naravno navijacu sutra za njega, cak sam ga i uzeo +9 🙂 jer sumnjam da moze izgubiti tolikom razlikom kuci jer dizu formu polako...

Ko je po tebi bolji trener Ra ili Salo Đorđević/ ćelava prevara

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, oubrevo. said:

 

ja bih to podigao na novi nivo:

sta mislis, koji su realni kandidati da naslede radonjicevog naslednika? 


Sta mislite koji su naslednici nas na forumu, kad nas vise ne bude, i koliko ce pljuvati naslednika/e Radonjicevog naslednika?

  • Like 2
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Ridji said:


Sta mislite koji su naslednici nas na forumu, kad nas vise ne bude, i koliko ce pljuvati naslednika/e Radonjicevog naslednika?

Moj klinac na pocetku osnovne skole zna sta ne valja sa pozicionim napadom protiv nominalno slabijih rivala, dao bi savet nasem Deju da moze... Bice tu dosta materijala za neka buduca vremena reklo bi se.

Mada istini za volju, veca je njegova briga kako da dodje do Zvezdinog grba u fudbalskom albumu nego sto nema krstene petice na vidiku posle nba cut-a. 😃

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/10/18/prodaja-karata-za-mec-sa-albom-od-utorka/

 

br.KATEGORIJA KARTE A.Nikolić CENE

1TRIBINA A, B, C, D   1.300

2PARTER B, PARTER 4 1.800

3VIP LOŽA  3.500

4PLAVA LOŽA  2.600

5BELA LOŽA  2.200

6POČASNO MESTO BOČNO I RED  18.000

7POČASNO MESTO BOČNO II RED  10.000

8POČASNO MESTO I RED  20.000

9POČASNO MESTO II RED  12.000

Link to comment
Share on other sites

Izgleda da su se one pare koje smo ostavili za centra izvukle , naš narod ™

Ili su u šteku za čuvenu doselekciju?

Možda ih nismo ni imali , a pošto nismo potrošili ono što nemamo nama je dug u odnosu na bdp manji od planiranog što je izvanredan uspeh AV™?

 

A , možda je vreme za mačku u džaku na bilo kojoj poziciji sem trojke?

 

Mnogo pitanja, a premalo odgovara, insajderi u tihovanju ozbiljnom

 

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, NikadProtivKaline said:

deandre ajton ipak nije potpisao novi ugovor sa sunsima

eto prilike da za jos jednog pika, za koga cemo, spletom nesrecnih okolnosti, da izvisimo u poslednjem trenutku

 

Ejton nema poene u rukama,a to nama treba tako da nisam siguran da li je on pravo rešenje u ovom trenutku.😁

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Milos 3.14 said:

Izgleda da su se one pare koje smo ostavili za centra izvukle , naš narod ™

Ili su u šteku za čuvenu doselekciju?

Možda ih nismo ni imali , a pošto nismo potrošili ono što nemamo nama je dug u odnosu na bdp manji od planiranog što je izvanredan uspeh AV™?

 

A , možda je vreme za mačku u džaku na bilo kojoj poziciji sem trojke?

 

Mnogo pitanja, a premalo odgovara, insajderi u tihovanju ozbiljnom

 

Mislim da AV posle izbora sprema zamenu za Radonjica u vidu sebe.

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Ko je po tebi bolji trener Ra ili Salo Đorđević/ ćelava prevara

Ako mislis na Radonjica sa to Ra, svidja mi se to Ra moram priznati.

 

To  jeste problem evropske kosarke jer je put Celave Prevare mnogo laksi, jednostavniji jer je bio jedan od najboljih evropskih PG svih vremena, dok je Radonjic bio neki solidan igrac u nasoj ligi i njihov pocetak je skroz drugaciji.

 

CP je dobio sansu u reprezentaciji koju je solidno iskoristio da bi na klupskom planu dobio poziciju koju nije iskoristio.Dobio je redom Milan, Beneton, repku, PAO, Bayern, Virtus i sad Fener. To je mahom zasluga igracke karijere, u principu nije trener stvaralac igraca, sistema( nigde se nije zadrzao duze od 1 ipo sezone) i nema neke epohalne rezultate a tu pre svega mislim na pecat.

 

Radonjic sa druge strane je krenuo od Buducnsti gde je stvorio temelje za buducnost, stvorio dosta igraca za NBA, EL, reprezentacije, u Zvezdi je nastavio na dosta visem nivou, dok Bayern nije imao strpljenja jer vole Amerikanizaciju i leprsavu kosarku i ako je i tamo uzeo dve titule, jednu cak i bez poraza u PO.

 

Radonjic je trener sistema i on je svuda poceo nesto da gradi sem sad u Zvezdi jer je situacija specificna i ugovor na godinu dana. On iz svakog igraca pokusava da izvuce maksimum za njega ali i tim, pa je i od nekih ABA prasinara napravio repezentativce pa i NBA igrace. Mogu za Zvezdu nabrojati igrace sa kojim je imao cak i pik karijere i ako neki nisu bili ni u naznakama za to kao Zirbesa, Jovica, Djenku, Bobija, Simonovica pa i Lazica..cak i Guduric je pomei trebao josda radi sa njim, Kaliniceva nezaboravna serija sa Mordorom itd.. uglavnom iz igraca izvlaci maksimum ali u svrhu tima i njegovi timovi se dizu kroz sezonu.

 

Upravo je to boldovano glavna razlika izmedju njega i Saloa koji jos u klupskoj kosarci nije uradio ono sto je uprava ocekivala od njega,vise se tim oslanja na kvalitet igraca nego na kvalitet samog trenera, on je dobar motivator, ali neki pecat na igri nema kad vidis njegove timove koje je vodio da sad mozes reci igrace u tom nekom prepoznatljivom stilu.

 

Salo jeste magnet za jake klubove zbog imena u EK i uspeha u repki koji su takodje relativni jer nemaju nikakve veze sa klupskom kosarkom. Da ne bude sve na njegovoj strani lose, Radonjic je radio u sredinama gde se osecao komforno, ali razlika je ocita. Radonjic dok mu se ne desi ne znam kakav uspeh nece imati kredu kao Djordjevic, trenirati sve te klubove iz Salove biografije retko ko moze, ali po meni nicim zasluzeno i sustinski problem jeste sto on nema svoju igru i debelo se jos trazi, a klubovi u Evropi su jos u upravljenju i viziji koje nose za neki long term projekti slabi. Za NBA je to cist amaterizam, cak znam i male klubove po Evropi koji imaju dosta bolje planove i dugorocno isplative nego sto je to kod evroligasa.

 

Trener bez svog indetiteta nije trener. Od EL trenera to ima Laso, Itudis...Sveropulos je pustio klub da upravlja sa njegovim tekovinama igre, a totalni underate ima Barcokas.

 

Mesina je isto trener koji ima snagu, polako ali sigurno gradi sistem u Milanu, ali tu se pojavljuje problem kao u Zalgirisu sta posle Sarasa i tu je najveca slabost klubova jer mnogo zavise od trenera, a treneri mahom od budzeta i ocekivanja navijaca. Budzeti su jako bitini jer nisu ravnopravni  onda ocenjivati trenere kroz prizmu rezultata je jako tesko.

 

Radonjic je imao najbolji def tim kad je bio u F8 sezoni i to je velik uspeh, kao i igranje Zalgirisa na F4 npr..to je sve doveo kontinuitet ali koji je vestacki proziveden skoro pa igrom slucaja a ne jakim menadzmentom.

 

Stvari su promenljive u kosarci, ali trener mora dati jasne planove kao i uprava sta se od trenera ocekuje da bi m te trenere mogli da ocenjujemo a to se retko radi. Salou kad bih zeleo nesto dobro jeste da ima kontinuitet, da stvori svoju igru, ali i da zna da bude promenljiv, Deju zelim da posle Zvezde uzme jedan tim koji ce imati ime, budzet koji jaratuje u power rankingsu pre sezone top8, pa da vidimo sta on moze da uradi u takvom okruzenju uz neki kontinuiran rad.

 

Besmislica je prica oko jezika sto su mu zamerali i Nemci jer mahom tj dosta trenera u EL ne zna qrca od engleskog i mislim da to nije presudno pa cak ni malo u nekim rezultatima kluba u Evropi.

 

Salo mora pre svega na golo oko da popravi dizanje forme i ostvarenje ciljeva kluba, jako lose tempira formu i nema neki svoj trenerski indetitet, dok to Radonjic ima, ali ni izbliza nije dobio sansu i kredibilitet od EL timova koji zasluzuje. Da dodam da dobar i pametan trener ce dobro birati gde ce raditi i u kakav klub dolazi jer klub mora i njega da razume, besmisleno je dolaziti negde jer je mesto prazno, ali to pravilo ne vazi bas u Evropi.

Edited by Devil In My Pants
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Izgleda da su se one pare koje smo ostavili za centra izvukle , naš narod ™

Ili su u šteku za čuvenu doselekciju?

Možda ih nismo ni imali , a pošto nismo potrošili ono što nemamo nama je dug u odnosu na bdp manji od planiranog što je izvanredan uspeh AV™?

 

A , možda je vreme za mačku u džaku na bilo kojoj poziciji sem trojke?

 

Mnogo pitanja, a premalo odgovara, insajderi u tihovanju ozbiljnom

 

 

Ja mislim da bi "macka u dzaku" na unutrasnjim pozicijama bila mozda i dobra opcija s obzirom na trenutnu situaciju i igru Mitrovica i Kuzmica (koja je pozitivno iznenadjenje u odnosu na "ocekivanja") i ocekivani povratak White-a. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...