Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Ovom Denveru od kada je otišao Karnišovas, skauting spao na Vox 92...eno i Black potpisao za njih...ccccc.
I konačno da počne sezona, pa neka je i bez pola ekipe, ali to uzbuđenje dok se iščekuje utakmica i da momci u crveno-belom istrče na teren...pa neka su i juniori, mene "radi" od ranog jutra. Srećno ekipi! Ovim zdravim i spremnim želim da ih sve loše zaobiđe, a ovim povređenim da se što pre oporave i vrate u ekipu. Imaginarnom centru što brži dolazak, a svima nama na forumu što manje nerviranja zbog igara Zvezde i uživanja u mađiji gospodina Radonjića. A

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dok su dolazili igraci tokom leta, jasno po Radonjinom ukusu i kako on to voli, jasno je bilo da pravi ratnicku ekipu, koja ce moci da se nosi sa gotovo svim rivalima u svim takmicenjima. Naravno, velika rupa ostaje na centru koji ce evidentno stici tokom jeseni, uz katastrofalno stanje sa povredama za inicijalni deo sezone...

Podrzati Radonju i momke svom snagom, nek ekipa pre svega prezdravi, a ocekivanja formiram na osnovu realnih okolnosti koje svakako nisu ruzicaste na vise polja kad je Zvezda u pitanju.

Samo hrabro, nema druge!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Losmi17 said:

Hocemo li mi dobiti predsednika do kraja kalendarske godine?

Mislim da Covicu ne lezi da dobije mandat od cetiri godine jer ocigledno on to ne zeli. Bic kao neki VD dok ne vidi situaciju i ne pobegne ili ostane, zavisno sta ce uraditi spasioci.

 

Veceras ocekujem ubedljivu pobedu, 15-20 razlike bi za pocetak bilo dobro. Split je vec imao neke takmicarske utakmice, ali realno su slabi ove sezone i verujem da nece biti problema kao sa Saloom27...

 

Ne znam sto se ovako narice i place, konacno se ima sansa da se isprobaju i mladji igraci i da se vidi koliko mogu pa to bilo i par minuta.

 

Najtezi duel ce sigurno biti protiv Igokee na strani, sve ostalo se metla u ABA. 

 

Sto se tice EL, gledao sam malo Fener,imaju na papiru jak tim, u praksi su uzasni, trener im je u nokdaunu i verujem da nece preziveti NG...mozemo da ga poguramo ka tome jer verujem da sem Vajta, svi ostali ce biti u stroju.

Link to comment
Share on other sites

Od ove sezone želim da igramo kvalitetnu, odgovornu i timsku košarku, da ekipa raste kako sezona odmiče i da na polovini sezone budemo "u igri" u svim takmičenjima, da smo zlu sreću sa povredama ispucali na početku sezone i da nas zaobiđu, pa makar nikog više ne dovodili. Želim ja i PO EL, Kalemegdan u junu i svašta nešto, ali primarno mi je da igramo dobru košarku, da navijači i ekipa ponovo dožive sinergiju, da se ponovo ložimo na KKCZ nenormalno i steknemo neke nove igračke ljubimce. Ako bih morao da stavim pare da li to možemo da ostvarimo sa Dejanom Radonjićem, stavio bih ih bez razmišljanja. Biće jako teško ali moramo biti strpljivi, očekujem da u decembru krenemo da rokamo jebački.

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

Idemoooooo!

 

Iako smo onim porazom od Mege izgubili titulu sampiona prelaznog roka (mada on za nas uvek traje), to ne treba da bude demotivisuce za nase momke, kao ni za nas navijace. Osvojili smo jedan turnirski trofej ipak u MinKenu.

 

image.png.743a4e9a308a629fa3f0a0c0f04b2532.png

 

Nije da nam je neka uteha ali bilo je i drugih koji su kretali po prvi trofej pa se sapleli na prvoj stepenici 🙂 

Po tom pitanju ipak smo ispred 🍻

 

Salu na stranu, nece biti lako ('de lako matori), ali ako vidim da se momci bore pa makar ih i 8 bilo samo u opticaju na terenu (ne. ne mislim 5+3 u pantalonama), ako ne odustaju, ja sam zadovoljan. Sto bi se reklo "okolnosti su takve". 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Napokon kosarka,srecno nasim momcima,nadam se da smo za ovu godinu ispunili kvotu za ozbiljnije povrede.

Mislim da imamo najjaci tim na jadranu,Kalinica ne bih mijenjao za Lideja a ni za Pantera,imamo vise ,za sada,igraca koji dugo igraju vrhunska takmicenja.Volters,Lazic,Dobric,Davidovac,Higins,pa i Kuzmic su ipak dokazani evroligaski igraci,sto ne bih rekao za vecinu komsijskih i futurinih npr.

U svakom slucaju podrska za momke i nadam se titulama i borbi u Evroligi

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...