Jump to content

Finalni par će biti  

38 members have voted

  1. 1. Finalni par će biti

    • Italija - Engleska
    • Italija - Danska
    • Španjolska - Engleska
    • Španjolska - Danska
      0
  2. 2. Titulu osvaja

  3. 3. Volio bih da osvoji



Recommended Posts

Po pravilu sudija ne mora da prekine meč ukoliko je druga lopta na suprotnom delu terena i ne utiče na igru, u ovom slučaju direktno utiče na igru i istu je obavezno prekinuti.

Što se tiče KU to se ni u ludilu ne svira, eventualno neki prekršaj na pola terena uz blagi kontakt butinom, a Sterling je više išao da iscenira, po meni ne mora ni indirektan udarac i žuti karton jer je blagi kontakt postojao, ali očigledna mu je namera da se "baci u bazen" i iscenira kazneni udarac, imam utisak da bi ovo samo Englezima na Vembliju dosudili kao što jesu, Makeli je vrhunski sudija i ne znam što sebi ovo dozvoljava. 

Edited by Oi!
Link to comment
Share on other sites

Da ne grešimo dušu juče sam pogledao par analiza na engleskim medijima i većina njihovih analitičara i bivših fudbalera u tim emisijama smatra penal greškom sudije. Ima nešto onih koji nastupaju u stilu "Pa i nas su oštetili pre ...." , neki apostrofiraju da je Danski gol neregularan, ali stvarno retko ko od ozibljnih sagovornika tvrdi da je penal ok.

Link to comment
Share on other sites

Da se ne lažemo, da su naše reprezentacije u pitanju ne bi se bunili, jbg. To je navijački. Ali kao neutralnom promatraču mi se zgadilo. Kao i zabrana gostujućim navijačima da se pojave, širenje kapaciteta Wembleya isl. Ostao bi užasno gorak okus da oni uzmu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...