Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Ja recimo evo jos ne verujem da se ovo zaista i desilo. U svetlu citave situacije oko politicke umesanosti u sport i Beogradske blizance, i metodologiju 'rada' i 'upravljanja preduzecem' velikog vodje Uci ci-ja, ovo deluje stvatno neverovatno. Naravno, protece sada Dunav i Sava u prepucavanju dve strane oko toga ko i koliko je ovo finansirao i omogucio i kakve su se sve zakulisne stvari izdogadjale pa da gledamo Zoca na klupi, no mene kao i uvek zanima samo ono sto vidim na parketu i na terenu. Narednih 45-60 dana, sve do zavrsetka OI ce nam verovatno reci koliko je zaista 'jaka' ova prica u smislu sklapanja rostera, jer ne ocekujem vise od 2, eventualno 3 igraca da ostanu u rosteru za narednu takmicarsku godinu. 

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, Cooper said:

Perkins, Belić,
Pejdž, Tifa, Jovanović,
Danga, Zagor, Radovanović,
Tomas, Tarlać, Stevanović,
Kamenyash, Miletić,

 

Perkins, Petrović

Pejdž, Trifunović, Jovanović

Dangubić, Zagorac, Vukčević

Tomas, Stepanović, Radovanović

Miletić, Kamenjaš

Link to comment
Share on other sites

Napisao vam Kosta jos prije nekoliko dana da su ozbiljni pregovori i da ce se raditi o ozbiljnim parama u klubu ako Zoc pristane. Njemu nije interes da uzme pare od Partizana, ali svakako ne radi za sicu. Sad cemo da vidimo pojacanja. Bit ce zanimljivo.

 

Plus, Zeljko nije od onih likova koji vole da vuku navijace za nos, cim je prica izasla u javnost, bio sam siguran da ce vam on biti novi kouc. Uprkos nekim forumasima koji su danima pisali da je to sve sharena laza. 

Edited by Kosta
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AgroLaki said:

Nakon sto smo se sjebali sa Pekovicem i kako su komsije prosle sa njihovom legendom Obradovicem, necu da padam u euforiju, tek negde do polusezone .


Ma da, zdravo razmišljanje, tako i ja isto.

giphy.gif

 

Sreća pa nije petak, pa se neću otkinuti

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Nikako ne naslućujem kako će se sklepati tim. Sem Jareta koji je izgleda otišao i Trife kao nekog prospekta koji je još uvek upitan, nema domaćeg igrača koji vredi za neku jaku ekipu.

Legija stranaca nam sigurno neće mnogo dobrog doneti.

Možda neki povratnik, ali opet ne znam ko.

 

Još mi nije vreme da menjam sličicu na avataru, proći će dosta vremena da prestanem da budem tužan.

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Po kuloarima vam se spominju Vanja Marinkovic, Radulja i Gagi Milosavljevic. Gadjace se solidna domaca osnova, i verovatno neki stranci koji bas prave razliku. Srecan vam novi pocetak, Zoc ce svakako biti najvece pojacanje, legendarni trener, Evropski Fil Dzekson. 

Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...