Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Fokken Zadar... Dajte, ljudi stvarno...

 

Da, Zadar, koji je u stanju da dobije Cedevitu u gostima, a da ne idem dalje kud sam krenuo 😄Ko god da je, odigrana je najbolja utakmica u ABA ove sezone, a igrali smo i sa vecim buljasima.

Link to comment
Share on other sites

Koprivica sve bolje i bolje izgleda, prijatno sam iznenadjen s obzirom sta je ranije prikazivao. 

 

Moze se reci da je vec sada prestigao ostale srpske "povratnike sa studija u Americi" (a ima ih - Jankovic, Jovanovic, Ristic, Nastic...) 

 

p.s. ok nisu svi povratnici, ali kapirate sta hocu da kazem. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Rutinska pobeda na kvalitet

 

Ako procitam kako se zagorac vratio i ako ga ovo ne podigne i evo samo sto nije... znaci najljubaznije molim ban od pola godine i tri meseca da se doticnom ko god to bio oduzme pravo na net

 

24 minutes ago, Alex_Serbia said:

Jako sam prijatno iznenadjen posetom.

Ja sam ocekivao i vise tj da ce nivo200 biti pun mada opet sat vremena pred pocetak tekme nisu prodavane najjeftinije karte kao nema vise ?! Stvarno ne znam koji im je q

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Zagor je kvrcnuo jos pre tipa 4 utakmice i od tad konstantno igra korisno (korisnije?) za ekipu. Gine u odbrani, uvek je na skoku, vuce kontre, ubrzava protok (ili bar ne carini loptu), ne siluje u napadu. Super je za samopouzdanje da je takva promena pristupa nagradjena i jednom ovakvom poenterskom utakmicom, ali mislim da on pre svega treba da nastavi ovo sto radi i da se ne opterecuje poenima. Njih ima ko da izmisli, a svakako ce se desavati utakmice kao ova veceras, kad ce biti "vruc".

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Posebner pohvale idu na račun kapitena Radeta Zagorca...

"Odigrao je utakmicu bez promašaja, ali ono što je važnije je način na koji se borio za svaku loptu i kako je kreirao situacije za svoje saigrače. Nadam se da će mu ova utakmica pomoći da nastavi u istom ritmu. On ima kvalitet, nije zaboravio da igra. Još jedan igrač je odigrao izvanredno - Kuruks. Od njega očekujemo još mnogo, da pomogne timu. Znate da ja ne volim da pričam o pojedincima... Sada bi trebalo da pomenem i Koprivicu, ali ova dvojica su se posebno istakla", zaključio je Obradović.

 

🙂

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Nisam gledao mec, ali pisao sam na proslom vasem mecu da se vidi da covek igra racionalanije i blize kosu. Treba da vas raduje i Kuruc, mada samo vidim brojke, ali ipak i vidim Zadar preko puta. Ne bih poredio Koprivicu za  nasim JJ tandemom jer je njih trenira nesretni Alimpijevic a ovog ipak Zoc i koji ga gura na maks.

 

Lesort je izgleda dobar fit, dobar je covek Lesort i jako underate sa tim da igra svake sezone sve bolje i bolje. Ni njega ne racunam u promasaj jer je i njega trenirao Alimpije...a taj zicr sigurno nije odlucio sampiona kao sto neki iz mog tabora zele da predstave...

Link to comment
Share on other sites

Iako je to samo skromni Zadar, primetno je koliko je sa Lessortom KKP dobio deo slagalice koji je nedostajao. Možda to nije skroz idealan deo, ali je i kao takav veliki upgrade plus omogućava ostalim delovima da se prirodno rasporede. Lično smatram da za ultra-zajebanu ekipu koja može na megdan kompletnoj Zvezdi ovde fali još jedan ozbiljan plejmejker - pre svega neki fizički moćan pass first primerak, nešto poput zdravog Jovića ili tako neki profil. Ne znam koliko su realna ova nagađanja oko Wanamakera, on je fizički prejak za Evropu za svoju poziciju. I jedan fokusirani Cody Miller-McIntyre bi završio posao. KKP ima džebane i atletike ali mislim da je Zvezda i dalje čvršća, sa evroligaškim intenzitetom se teško nositi.

 

Btw, srećni praznici drugarima sa tamne strane brda.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

@Son_of_a_gun

Nema Realnog na lajvu, posle će se praviti kao da se ovo večeras nije ni desilo…

 

 

Tu sam, tu sam. Gledao sa društvom, pa nisam kuckao.

 

Nema šta, ne bih mogao očekivati puno više od ovakve tekme, ali kako god okreneš, Zadar u Areni nije merilo.

25 asistencija, 9 izgubljenih, 9 skokova više, dobar šut za tri, gomila kucanja kao rezultat tog pomenutog protoka lopte... sve je bilo tu.

 

Zaista mislim da će nam puno značiti Lesor, ipak je to sada mnogo normalnija rotacija na 4-5. A ta rotacija će dozvoliti Željku da nekoga zalepi na klupu ako zasluži, kao Smajli sinoć.

Deluje i da će se popraviti situacija sa skokom, Lesor 8 skokova za 19 minuta, fin podatak.

 

O Zagoru je rečeno dosta, a stvarno me je obradovao Kuruc sa ovom solidnom partijom.

 

Sve u svemu, čekamo Trento sledeće nedelje, to će biti prva ozbiljnija utakmica u ovom periodu.

 

Link to comment
Share on other sites

“Evroligu Partizan očekuje i radi se na tome i na terenu i van terena. Mislim da se polako sklapaju kockice. Partizan je klub koji zaslužuje da konstantno bude u Evroligi. Malo je nedostajalo rezultata poslednjih godina, ali ide u tom smeru i pozitivna su očekivanja i baš optimistična."

7f712cb9d0bec2b5b810c71f811047eb.jpg

  • Like 2
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...