Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Nemojmo se zajebavati. Pomaci u napadu NIKAKVI ne postoje. Ogavan je, statican, impotentan i predvidljiv. Ostaje nada da ce stvari poceti da klikcu u narednom periodu. Pored vec prezvakanih problema, evidentno je da Punter ne igra sa, nego pored saigraca na parketu. Jasno je da on nije tip igraca kao Bobo, ali ovoliku kolicinu izolacija nisam u ludilu ocekivao. To je opet jos jedno svedocanstvo o tome u kakvom golom penisu su nasi setovi jos uvek - ne dobijamo cak ni prostor sa njim na parketu, sto je apsolutno mindblowin'.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Potpisujem ovo sto kaze @SteveFrancis#3

Bez namere da umanjim doprinos i trud nasih igraca ali ovo je buducnost odigrala - sam pao sam se ubio

Mi igru u napadu nemamo, nesto individualno ako uspe ili sutiraj trice

Raduje igra pre svega trud i zelja kod nekih igraca a opet kod nekih zabrinjava

 

Rekao bi solidna poseta, jel bilo 10ak soma ?!

 

Link to comment
Share on other sites

Dva najskuplja igrača su nam u zadnje vreme u Kurucu.

Glas igra sa ovim nejebemzivusilu stavom od početka sezone I kad mu šut udje to je bez koske. Mnogo mi je Kecmanolik igrač i čini mi se u prilog tome da ima ukrsteni ulaz. Tako da Trifa aj zdravo ćao.

Jos da Kuruca dignemo😊 iiihh pa i Rade da  odmara

I Kopriva je dobro odigrao ali ga Smajli zajebao sa predstavom

Dobro je ovo

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jedna od prelomnih utakmica sezone.

Očekivanih 4-2 u novembru. Idemo po bar 5-2 u decembru, pa da januar liči na oktobar i da uhvatimo zalet za najvažniji period. 

 

Danas sam uživo gledao meč ženske prve lige Duga Šabac-Vršac, na celoj utakmici nije bilo toliko gluposti koliko ih je Rade kapiten sakupio u svojih nekoliko minuta na terenu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...evidentno je da Punter ne igra sa, nego pored saigraca na parketu. Jasno je da on nije tip igraca kao Bobo, ali ovoliku kolicinu izolacija nisam u ludilu ocekivao.

 Nisi očekivao ISO košarku od Pantera a Žoc mu dozvoljava tri izolacije u nizu u tesnoj završnici u EC. Ni Mesina se nije ubijao od crtanja akcija za njega. U onom monstruoznom rosteru koji je bio ubitačan sa svih pozicija, mogao je da hekla vazda i tako je odigrao sezonu karijere. Rekordi u svih 9 kategorija ,,all time stats'' su mu upravo u dresu Armanija. Teško da se te cifre mogu ponoviti samo uz copy-paste...očigledno čak i na spratu niže.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

na licu mesta nije izgledalo tako, ali sad kad gledam hajlajtse ne mogu da verujem kakvu je stepbek trojku dao Glas, što reče kolega Filam na lajvu, kad smo Dončića doveli? 😀

 

Inače, manje više sve očekivano, mi i dalje ne možemo da držimo nivo dugo vremena, dva dobra poteza pa katastrofa greška, napad i dalje povremeno štuca nedopustivo dugo. Nekako mi je utisak da smo ovu utakmicu dobili na čistu želju, na energiju, ili na to što su oni crkli pred kraj. 

 

Da je čini mi se Šehović (ili Sili) pogodio šut za tri kod 58:56 za nas mogli su da nas slome, nekako se odatle sve promenilo. 

 

Rodi igra dobru odbranu ali u napadu nula samopouzdanja. Rade, na žalost, takođe izgleda kao da u napadu ne može da da ikakav doprinos, što sve uz standardno napadački ne previše istaknutog Dangubu, čini da mi imamo problem, moraće neko da počne nešto da igra, treba nam još neko ko može da pogodi spolja, da ne dođe do situacije da mora Glas da nas vadi kad zatvore Pantera. 

 

P.S. Željko je par puta išao do one svoje cvekla boje lica

P.S. 2. Iznenađujuće dobra poseta, ali je izgleda došlo i dosta bolesnika, cenim da su likovi iznad mene jedno 5 minuta neprekidno psovali Micova i Kuridžu, strašan arsenal, pucalo se iz svih oružja

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U pioniru ce se retko ko od gostiju radovati kad je vec ovako tesko u areni. 

 

A sto se tice Zeljka, pa sto nije izjavio sta je onda istina i zasto su disciplinovani? Ta intima o cemu govori je poslastica za novinare a najvise za tabloide. Pa sto vise krijes vise ce biti 'kreativnih' vesti.

 

edit: hoce li Partizan sve igrati u Areni ili ce biti i Pionira? 

Edited by mmajstor
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...