Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Delovalo je u samom finisu da se aktivno vezbalo da Glas zavrsava.

 

Kao, doduse, skoro svaki put kada je imao loptu. Ne bi on toliko sutirao da nije dobio direktivu od Zoca.

 

P.s. mi imamo najboljeg evro trenera ikada, a svaka ekipa izgleda kao da ima smislene i do rutine uvezbane akcije. Svaka osim Zeljkove. Zona sumraka.

Edited by Alex_Serbia
Link to comment
Share on other sites

Trife se treba rešiti. Imamo Smajlija, imamo Balšu, dovoljno naših za forsiranje.

Kuruc je dobar igrač ali ga Željko vidi kao nekog ko će da kida u odbrani, ćoškari u napadu i ide uvek na skok. Ovaj sebe ne vidi tako. Došao dečko da odigra sezonu samopromocije i vrati se u NBA, Barsu, Real...biće problem kako će se ova situacija završiti.

Avramović večeras:
12p, 4s, 7as, 4ul

Ne preterujte.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ok. Od centra mamojeba nema ništa. Kada se,ako se ukaže prilika, uzećemo nekog jeftinog, a "perspektivnog". Jer keša nema,ako sam dobro pročitao izmedju redova. Uzećemo i igrača na bilo kojoj drugoj poziciji,ako se ukaže prilika.

U medjuvremenu, gledaćemo kako se Aleksa celu utakmicu namešta na levi ulaz, i u iznudici baca koske Ledeju,Koprivi ili bilo kom igraču koji mu je u vidokrugu. Sinoć su Pantera zatvarali na isti način kao i CZV, i ponovo nismo imali odgovor. U odbrani, na prvom ispadanju,po tri igrača idu u pomoć,protiv jebenog Lietkabelisa. Pola ekipe ide u prozore, pa eto prilike da za vreme pauze ne uradimo ništa, po bilo kom pitanju. I tako...žIvio Partizan.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Uglavnom cu se sloziti. Bas dosta neshvatljivo pacerskih poteza od pocetka ove 'nove ere'. Sprcane pare na 2 igraca, ostale 2 pozicije suplje, ekipa napunjena igracima upitne kosarkaske inteligencije (a na seminaru glavni hajlajt bila prica o sposobnosti igraca da ukapiraju stvari i brzini tog procesa), vrlo cesti izleti igraca izvan pozicija i kampovanje van zone komfora kao direktna posledica pomenute selekcije. Da li iko zna sta zapravo igra Moore npr? Kako se to tacno zove?

 

Ono sto mene ipak najvise nervira, a sto sam vec isticao, jeste ova neka konstantna misterija i gibanja iza zavese - ili se ne zna je li Mosley povredjen ili ne, pa se onda ne zna ostaje li, pa se odjednom pojavi vest niodakle, igraju se tekme bez legit startnog centra evo vec 2 meseca skoro i niko nema problem s tim, ili Kurucs nikako ne igra, pa onda ne dobija minute, pa sad i Rade bundzija sklonjen, neki igraci nece da treniraju, mozda su se sukobili, mozda nisu... Sve je ovo ultra bezvezno i ne obecava

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...