Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Kakve veze imaju Petrusev i status Embiida. Ne postoji NBA type ko misli da Petrusev ima potencijal za pravljenje razlike, u evropi kako da ne, tamo gde igraju odrasli sigurno ne. Pa za njega nije ni Las Vegas, fg 36,8%, 0-3 3pts, PER 11,40, OWS 0,01, DWS 0,09, on je pokazao samo jednu jedinu stvar, lupio 8 banane. 

Link to comment
Share on other sites

U Evropi izgleda deca igraju, posto su u NBA odrasli ljudi?! 

 

Kako ne moze da pravi razliku tamo, a dva od 5 igraca iz All NBA 1st team su belci, jedan od njih je MVP, a isto biran u drugoj rundi? I za njega se znalo da nece praviti razliku verovatno...

Dok ne ode tamo i ne odigra par sezona, to ne moze niko znati, mozda ne dobije ni minut, a mozda dogura do All Star statusa.

 

Mada, ti si za Luku tokom MVP sezone u EL uporno pisao da je obican prospekt i da ima mnogo boljih u njegovoj generaciji, Begli pre svega, tako da me ovo ne cudi sa tvoje strane. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Hugo Punch said:

Neki problem sa zdravljem?

 

Sa leđima, koliko se zna. 

 

 

Strašno mi žao takvih likova, pola karijere proveo u italijanskoj drugoj ligi, da ga je samo malo ranije neko skontao, mogao je da ima mnogo bolju karijeru.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Sačekao bih ja malo što se tiče statusa Mozlija.


Svakako deluje da je ozbiljno, ali mi ne pije vodu to da neko ode u penziju u 32. zbog leđa bez ikakve intervencije.

Nagađa se još od ponedeljka šta bi mogao da bude problem i do mene je došla Info da je znatno ozbiljnije od leđa i da se svakodnevno rade testovi, ali bih sačekao još nekoliko dana da klub objavi zvanično šta i kako.

Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...