Jump to content

Wimbledon 2021


Милица

Recommended Posts

Paaa bude i toga često :classic_biggrin:

 

Fučovič i nevezano za vremenske prilike ima baš neki loš uticaj na Novakovu igru, obavezno u njihovim mečevima Novak ima prazne periode gde vola ne može da ubode. Ali ajde, pobede se pišu.

Link to comment
Share on other sites

I ja mislim da se Hurkac uopste nece uplasiti, ni stadiona ni Feda ni situacije, bas mi odaje utisak smirenog momka koji zna sta treba da radi.
 
Ja sam siguran da Federer ovo nece dobiti u tri seta, Hurkaz ima igru na travi i ovo je daleko najozbiljniji teniser sa kim se Federrer sastao do sada na W.
Mada ovo sto radi Federer sa 40 je meni fascinantno, ja licno mislim da ce finale da bude Djokovic Berentini zbog zaista dobre forme Italijana, ali me ne bi zacudilo da Federer na ime prodje u finale.
Bas komentarisem sa drugom i malo se salim, ako bi doslo do tog finalnog duele, ja da sam na mestu ATP-a oduzeo bih rekete ovoj mladjoj gardi [emoji1].

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Kad sam bila u Stuttgartu na turniru, tamo sam bila sa nekom Madjaricom i Fucovic igrao turnir, mozda smo ga cak i malo gledale. Kako je ona to procitala, terala sam je 5 pta da ponavlja, ali ja to nisam uspela da izgovorim, najmekse moguce ć koje mozete da izgovorite, pa jos mekse [emoji16]

Link to comment
Share on other sites

Gledala sam samo zadnjih 5 gemova, Novak genijalan :thumbup: a i Londonska publika se opasuljila, shvatili da ne vredi da navijaju protiv njega. Bili su skroz Ok 👍

Ali koliko Novak uziva u svom "prirodnom stanistu" 😍 meni se cini da se ovde oseca ugodnije nego na AO, bice ovde jos titula :18:

 

 

Boze zdravlja! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...