Jump to content

Prison Break


Lobotomija

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

 

@Down With The Sickness iliti Denis Jašarević

60 dana i poslednje upozorenje pred trajni ban

Način komunikacije koji ti neguješ na ovoj temi je apsolutno neprihvatljiv. Konstantno trolovanje, potpaljivanje svađa, flejmovanje, parolašenje, etiketiranje, vređanje itd. jednostavno mora da prestane. Ili sa tvoje strane, ili sa naše. Nema dalje. Tvoji stavovi nisu problematični, već način na koji ih zastupaš, koji odvodi svaku raspravu u apsurd. Tužno je da se ja za ovih godinu dana ovde ne sećam nijedne diskusije koju si vodio, a koja je zaličila na diskusiju.

 

@Yoyogi

60 dana i poslednje upozorenje pred trajni ban
Tvoje pisanje se takođe vodi samo na naganjanje sa Denisom, trolovanje, flejmovanje, parolašenje i dokazivanje kako si najpametniji i najcool lik na svetu. Argumentovane diskusije ne znaš da vodiš i ne pokušavaš. Šteta zbog tvog doprinosa na temama o Aziji, ali ovo konstantno hvatanje u kolo mora da prestane.

 

@melankolic

60 dana i poslednje upozorenje pred trajni ban

Dokazano si beskrupulozno lagao u više navrata, podmetao što moderaciji, što drugim forumašima, konstantno navlačenje na ban, svađanje, etiketiranje svakog ko ima za nijansu suprotne stavove od onih za koje si ti umislio da su jedini ispravni, tvoja nesposobnost da vodiš bilo kakav oblik rasprave, te čini, kao i prethodnu dvojicu, apsolutnim otrovom za svaki forum, pa i ovaj. Pri tome si izrazio želju za pravljenjem novog, pa izvoli.

 

@mrd

15 dana

90% postova se svodi na trolovanje i kačenje sa određenim forumašima

 

@Hamilton

15 dana

Isto kao i mrd


@Honey Badger

15 dana 

Vređanje moderacije


@Darth Bane

60 dana i poslednje upozorenje pred trajni ban
Nastavak prethodne prakse trolovanja i besmislenih upisa.

 

@Amigo

15 dana 
Do pre dva dana bi ostao zbog kazne, u poslednja dva dana uobičajena prepiska i trolovanje na koje smo navikli.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
19 hours ago, vepar said:

Ovaj Mcloud se uvek javlja da tera neku kontru i troluje... ono, brate, ajde nadji neku devojku ako ti fali paznja, nemoj nas da davis

10 dana, neprimereno obraćanje drugom forumašu.

 

U dužinu kazne uzet u obzir istorijat banova.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Azazelkg said:

Hm... Ponovo uvođenje mera na Floridi, u Australiji....posledica izbora od pre tri nedelje u Srbiji....

 

Relativizacija / trolovanje na vise topika  - 7 dana

 

23 hours ago, Rajon Rondo said:

Ko si ti i na osnovu cega ti kazes da ja i moja porodica treba da odgovarmo?

Javi mi se na pm ako imas muda i zelju da nastavis konverzaciju.

 

@slobodno bacanje: sve ima svoju stranu druze, postujem tvoje misljenje i zelim ti sve najbolje ali rekao sam da necu vise pisati, samo sam hteo ovom gore da odgovorim na licne prozivke. 

 

Ovakave pretnje, tj. pozivanje na obracun sa drugim forumasem preko pm-a nije dozvoljen - 15 dana. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
5 hours ago, Yoyogi said:

 

Jesam li "baš puno slagao"?

 

Da vidimo: to su %, ne apsolutne brojke. Nije se zaposlilo (vratilo na stare poslove) 24 miliona ljudi nego 2.5 miliona. Ti to pomnožio sa 10. pa od 40 miliona koji su bili na unemployment benefits oduzeo 24 miliona pa dobio 16.3 miliona. Od baba oduzimao žabe pa dobio rezultat u mušmulama.

 

Ček da pokažemo kako si se nalupetao. Skinuće ti dnevnicu oni što te plaćaju za botovanje (ili "no sanwich today" kao Vučićevim botovima):

 

On 9/1/2020 at 12:25 AM, Yoyogi said:

Pa kada pogledaš unazad, najbezbrižniji dani života su ti bili upravo sa komunistima. Još kada ih imaš u kući, ja to nisam imao.

 

22. maja Yoyogi je dobio poslednju opomenu pred isključenje, da bi i nakon bana od 60 dana nastavio u istom ritmu. Uprkos tome, progledano mu je kroz prste u još par situacija nakon što mu je prvobitna kazna istekla, ali pošto nikakve opomene nisu urodile plodom, tolerancija na ovakve postove sa naše stvare više ne postoji.

 

Yoyogi - trajno.

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Pre svega Vjekoslavu, a i ostalim forumašima se izvinjavamo zbog zakasnelog odgovora, ipak, uzimajući u obzir specifičnost problema, neophodno je bilo prisustvo i mišljenje kompletne moderacije, pa shodno tomo i ovo zakasnelo obaveštenje.

 

@Vjekoslav je banovan na 60 dana.  (4 je već ispunio.)

 

Imajući u vidu kompletan opus nakon izricanja trajnog bana Bushmanu u kome je iznešeno više neistina, zatim uvreda na račun moderacije, pokušaja izazivanja sukoba unutar moderacije, ponovnog pokretanja već završenje diskusije, vređanja i konstantnog ometanja moderacije u vršenju dužnosti, ovo je poslednja opomena pred trajno udaljavanje sa foruma.

 

 

Quote

hapsenje jeste nasilje, medjutim legalno nasilje (drzava je aparat sile). ono sto treba primjetiti je da su pozivi na identicno nasilje (hapsenje) upravo dominantan diskurs (uz diskurs etnickog nacionalizma o kojem cu nesto kasnije govoriti) prisutni na tom topiku jos od njegovog pocetka. jedina je razlika sto se u tim slucajevima poziva na hapsenje proMilove kriminalne (i ustaske i balijske) stoke.

 

 

Quote

medjutim, kao posljedica one "sistemske greske" i ovog "odomacenog pravila", na ovom "sportskom forumu" najbolji sportas nije uopce sportas, vec najbolji navijac. ili u najboljem slucaju, onaj ko najbolje prati (tudje) profesionalne uspjehe. primjera radi, ne postoji topik posvecen biciklizmu, vec topik posvecen pracenju profesionalnih biciklista i profesionalnih utrka. isto tako ne postoji topik o plivanju, jer se na threadu koji nosi naziv "Plivanje" postavljaju tekstovi i slikice o profesionalnim plivacima, a ne o plivanju. mozes hladno ne znati plivati i plivati na tom topiku ko riba. tako je i sa "Atletikom", tako je i sa "Veslanjem", i fakticki svim drugim sportovima. najbolji sportas na ovom forumu hladno moze biti tip koji u zivotu nije pretrcao 100m, i koji sjedi ispred kompa po cijele dane ispijajuci pivkana i mlateci cevape, jer je za bavljenje sportom antitalent, ili pak lijencina koja (kroz bavljenje sportom) ne radi na izgradnji samoga sebe.

 

 

Quote


zao mi je naravno sto moderatorski tim nema ni intelektualnih ni etickih kapaciteta da objektivno sagleda kamo je poveo FB92. i da za pocetak shvati da u etnickom nacionalizmu ne postoje "ekscesi koje trebamo sankcionirati", vec da je etnicka nacija anticivilizacijski eksces sama po sebi.

 

 

 

Quote

samo potvrdjuje moju (u prethodnom postu iznesenu) tezu o dominantnom narativu etnickog nacionalizma na ovom boardu.

 

 

Quote

momak, to sto ti + rukovodstvo ovog boarda radite zove se -> srpska posla. i tu mene ne brines ti, koji ocigledno nemas iskustva u radu neke civilne udruge ili drustva, vec me brine tvoje okruzenje, iz kojeg crpis hrabrost da ovako (bahato) lupetas. 

 

Quote

u skrivene motive srpskog moderatorskog tima da s topika o Crnog Gori ocisti pristalice Don Mila

 

Quote

 

 igru srpskih asocijacija otvorila je moderacija.


 

 

 

Ovo je deo Vjekosavljevog opusa u prethodno vreme.

Shodno tome, još jednom da napomenem, svaki sledeći prekršaj biće sankcionisan trajnim udaljavanjem sa foruma. 

  • Like 9
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

uini 15 dana

 

Ovakve odluke su uvek teske. Uini je jedna od legendi foruma, kako ovog, tako i prethodnog. Najaktivniji forumas, pa sto ne reci verovatno i najpopularniji. Aktivan na svim PDFovima, gde svojim postovima doprinosi kvalitetu foruma. Svojim predlozima i savetima moderaciji i administraciji foruma pomaze da ovo mesto ucine boljim nego sto je sada. Medjutim, ponekad mu se desava da pretera u insistiranju na nekim svojim zeljama i pretera u nacinu na koji se obraca moderatorima. Nazalost, to je postalo ucestalo prethodnih dana i kulminiralo sa poslednjom raspravom. Naravno, nije nam zelja da izgubimo jednog takvog forumasa te zbog toga mu odredjujemo kaznu od samo 15 dana, jel smatramo da je sve sto je izrekao ucinio u trenutnoj ljutnji, u afektu. Na zalost, moderacija je morala da reaguje na optuzbe da tolerise fasizam, na prebrojavanje i prozivanje moderatora, a posebno na pravljenje spiska onih koji su se po njemu outovali. Takvo ponasanje nije korektno i povrh svega je kaznjivo pravilnikom koji je jos uvek u upotrebi. 

 

Da sad ne citiram sve postove, ima ih i previse na topiku Moderacija.

 

Da ne bi bilo zabune. Prvi deo rasprave koju je inicirao uini je korektan. Njegovo pravo je da postavlja pitanja u vezi dodeljenih banova. Sto je on i ucinio trazeci obrazlozenje za Vjekoslavljev ban. Medjutim problemi nastaju posle toga, jer i pored dobijenog odgovora, on insistira na daljoj raspravi, a zatim prelazi na uvrede i ponasanje koje ne prilici forumasu sa takvom reputacijom.

 

Moderacija poštuje njegovo mišljenje i razmatra svaki njegov zahtev i prigovor, mnogi od njih su na mestu, ali mora i on da shvati da ne može svaka želja i svaki zahtev da mu se ispuni, da to što njemu nešto smeta ne znači da to mišljenje dele svi i da to mora da se suzbije na forumu, nego da mora da prihvati da postoje i druga gledišta i da ako njemu lično nešto smeta, to ne smeta drugima i to ne može biti razlog da konstantno napada moderaciju, naročito ne na način na koji je to uradio sada. Ovakvo ponasanje se neće više tolerisati. Nadamo se da ce uini prihvatiti ovu poruku i da cemo nastaviti saradnju i zajedno napraviti od foruma bolje i kvalitetnije masto. 

 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Foster said:

Vjekoslav je za dosta stvari bio u pravu, zato je i dobio ban.

Ocigledno je da prochetnicki crv polako nagriza ovaj forum.

Glupo bi bilo pitati zasto to moderatori dozvoljavaju...njihova kuca njihova pravila

 

5 dana zbog nastavka priče o četničnom narativu na forumu bez ikakvog pokrića i nakon jučerašnje opomene od strane moderacije.

Edited by major josip
  • Like 8
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Quote

Ali najjace je kada lik koji siri 0815 neonacisticke parole a la "antibeli rasizam" tvrdi da ne zastupa neku ideologiju. 

 

Quote

Ne, nego imam vec decenije iskustva sa neonacistima i njihovom retorikom. To sto je ponavljas 1:1 nije do mene.

 

Dobar Los Milos 48h zbog nazivanja drugog forumasa neonacistom i podmetanja da siri neonacisticku propagandu.

 

 

Selektor=Vredni Mrav trajno zbog kloniranja.

Edited by A sad
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Fancy - 7 dana restrikcije postovanja + 1WP u trajanju od 3 meseca. Mizoginija.

 

Sporan sadržaj iz posta sa topika "O Serijama" je editovan u međuvremenu. Po važećem Pravilniku ( a i u budućnosti, neće se menjati kriterijum po ovoj tački), propisana kazna je 30 dana banovine ali je Fancy uvideo grešku i smatramo da nije postojala namera da se lepši pol uvredi ili ponizi. 

 

Uini - 24h + 1WP u trajanju od 3 meseca, za vređanje sagovornika tj. Fancyja. Post je obrisan.

 

 

Pošto je već prošlo preko 24h kazne su adekvatno skraćene. Umesto 10 i 3 dana na 7 i 24h.

 

edit: Topik "O Serijama" na KUL pdfu. 

Edited by Neme
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...