Jump to content

GRUPA F (FRA, POR, GER, HUN)


Grupa F, grupa smrti...  

14 members have voted

  1. 1. Dalje prolaze:


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/16/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Just now, Chaos Is Me said:

Što ne igra Joao Felix? 

 

Nešto su objašnjavali u studiju kako nema mesta i za njega i za Ronalda. Kaže Ivan Ivković iz studija u Zagrebu da je Portugal najbolje odigrao utakmicu protiv Hrvatske kad je umesto Ronalda igrao Felix. 

Link to comment
Share on other sites

Fudbalski savez Portugala pod hitno treba da odstrani Santosa. Mogu da mu uplate 15 dana ljetovanja. Na klupu da postave nekog pomoćnika, bilo koga ko će da makne jednog zadnjeg veznog i da ubaci dodatnog kreativca u vezni red. Da prestane više tortura nad Bernardom Silvom, stalno ga izbacaju iz igre posle 45 minuta. Kod prvog gola lik je dao savršenu loptu, a ovaj starac ga izvodi na poluvremenu. Vjerovatno ga je pobrkao sa nekim drugim igračom. I da se konačno pruži šansa Feliksu. Gledao sam neke utakmice Portugala u LN, tamo je Feliks bio najbolji igrač na terenu.

Edited by Betolingar Misdongard
Link to comment
Share on other sites

Koliko losa izmena da izvadis Bernarda koji je bio najbolji igrac Portugala u prvom... Sances je mogao i da pocne, ali totalna glupost da pri negativnom rezultatu vadis Bernarda koji je izmislio prvi gol i koji potezom moze da ti resi tekmu.

 

Nemci su top. Za mene prvi favoriti na turniru, uprkos tome sto nemaju klasicnog spica. Ekipa koja ima glavu i rep. I Francuze su nadigrali.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...