Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

12 minutes ago, Kooineeperk said:

Ne znam sto napadate @realno *w kad covek napisa nesto sto je i par nas ovde pisalo?

Hajde prvo da vidimo da li cemo dovesti nekoga nakon last cut i da li ce Cirbes ostati i dalje... 

To ce dati odgovor ko je ovde bio upravu. Nije mi problem da nakon nove godine i ostanka Cirbesa kazem "ok, lose sam procenio, ipak je sranje"...

Ma sve ok brate ali to tesenje oko Cirbesa a oni su nalazili mane i Panteru samo da bude što jeftiniji ili sta god. Mislim volim ja Cirbija ali u ovom trenutku nije to igrac za klub sa iole ambicijama, daj boze da neko dodje ili da kažemo Cirbi izvini ali teško. Borićemo se, tu smo na tribinama ali i mi kao navijači sada treba da smanjimo ambicije .

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Losmi17 said:

Taj je dobio vecinu igraca koje je hteo, a jedan je od uzroka sto su finansije u buli sad.

Krivica je pre svega na vd predsedniku koji iz nekog razloga pomera izbore 2 puta vec.

Taj nije dobio prvog centra, vec je morao da juri kasnije i nije dobio pleja

2 hours ago, Dropkick Murphys said:

kad salo prevara dovede terija, to je zato sto nikad gori skautingtm  a ne zato sto nema para (ili zato sto dogovoreni centar nije prosao lekarski) , a kad radonja potpise cirbesa, onda salo sve pare uzeo...ali ostavio dovoljno za kalinica? : D 

Dopunio sam ti ovo... 

51 minutes ago, Šarac said:

Jel ti stvarno mislis da je on zasluzan za rupturu kosti kod Lazarevicu u stopalu ima veze sa fizickom spremom. 

Ja mislim da je kriv onaj ko ga je doveo jer nije znao u kakvom je stanju i sto nije dozirao njegove nastupe, u dogovoru sa dr Lukmanom. 

24 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ne moze kondicioni da ga spremi za 5 dana da nadoknadi propusteno i stigne saigrace po spremi, ali moze da se potrudi da se igrac ne povredi jer je nespreman. Ne samo kondicioni, vec ceo strucni stab. 
 

Napisah svoje misljenje gore kao komentar na Sarcev post, a odnosi se i na to sto ti pises... Meni ovo lici na amaterizam. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gde je na timskoj slici onaj glavonja, vozač i dodavač peškira i top powera, a po potrebi nasrće i na protivničke trenere?

 

Al kako iskusno sačekan momenat za potpis Maika, zajedno sa saopštenjem da su Deda, Dobrić i Lazarević povređen. Kao manje će da boli, a u stvari kao da su te išutirali na ulici i na kraju zalepili šlajmaru. 

 

Ako Radonjić sa ovim sastavom bude imao kompetentan skor u EL do nove godine, da se sruši ledena dvorana i umesto nje spomenik Radonji u veličini Stefana Nemanje.

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Sector said:

Nešto razmišljam, u ovoj situaciji bez Arona, Dobrića, Davidovca, Lazarevića, start sezone će biti jeben sve i da smo doveli Mirotića a ne Zirbesa.

 

Baš teška situacija.

Bice tesko, no nek bude sto biti ne moze, neka bude borba neprestalna, na muci se poznaju junaci...(ovako bi se komsije hajpovale).

Link to comment
Share on other sites

Treba staviti u paralelu i uporediti dve situacije sta nam se vise isplati:

- Plata za Cirbesa plus plata za novog centra od januara i skor 5-12 u El u odnosu na:

- Plata samo za recimo Monroa/Bleka od oktombra i 2-3 pobede vise u EL

 

Nisam siguran da cemo biti igracki potentniji i da dodje taj igrac u odnosu na opciju2, jer ne verujem da ce taj biti nesto specijalno kvalitetniji a bice i neuigran sa ekipom. Tako da bi ja pre opciju 2.

Link to comment
Share on other sites

Prezadovoljan sam potpisom Zirbesa,uklapa se u nas The Last Dance...kupite sezonske i sprmite se da korona sjebe sve.... 🙂

 

Covek toliko voli Zvezdu da je to nemoguce, ako ga doteramo fizicki bice on solidan centar za nas, svakako u ABA niko nema bolji centarski tandem..

 

VINTAGE ZVEZDA SPECIAL ADDITION 2021!!!

 

LET'S GO!!

  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Misterija Organizma said:

Ali kakav promašaj, dok vi pregovarate sa Lesorom nas ubeđujes da je Cirbes legit rešenje za ambicije aktuelnog šampiona Aba lige. Cak i kao privremeno rešenje ovo je pokazatelj i budžeta posto verujem da bi Radonjic pre uzeo Lesora od Cirbesa da ima pare. Budi zaista realan, da vama vrate Bircevica umesto Lideja ili ko vam je već četvorka sumnjam da bi tako pričao.

 

Da li si uopšte pročitao šta sam pisao?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...