Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

4 minutes ago, Manoly said:

Nek se jebu sa Maik Cirbesom ovog momenta! 

Ovo je pokazatelj neozbiljnosti, ali i besparice. Nema nista od ove price jbg...

 

Nažalost, koliko god ozbiljan bio, protiv besparice se nemože.

 

Ja sam možda previše optimističan, ali meni ovaj potez ustvari govori o tome da stvarno hočemo startnog centra i spremni smo da ga sačekamo. Očigledno je da smo u ovom momentu bili u stanju da dovedemo samo nekoga u rangu Luke i Kuzmića, sa kojima bi se jednakomerno rotirao. A to neznam koliko bi imalo smisla, jer nam nebi rešilo praktično ništa.

 

Maik je podpisan jer je verovatno jedan od retkih na tržištu koji je pristao na taj nekoliko-mesečni ugovor. Cenim da niko bolji od njega nije bio za tu šemu. A i ne verujem da če imati neku ulogu na utakmicama.

 

Koliko ja vidim, postojale su tri opcije:

 

1. Maik + NBA cut

2. niko + NBA cut

3. Neki osrednji centar tipa Gamble, Watt i koga smo još sve spominjali ovde, sa kojim bi zatvorili roster.

 

Koja opcija od ove tri je najbolja?

 

Meni ipak ta prva. Rizik je da tih prvih mesec dana sezone odradimo sa jako tankom centarskom linijom, ali je zato i potencialna nagrada velika, jer bi za preostatak sezone mogli dobiti pravu udarnu iglu na petici. A treba nam.

 

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, quentin said:

Izgleda je ispod radara prošlo da više nismo pod FIBA BAT sankcijama.

 

http://www.fiba.basketball/sanctions-violations#tab=element_2_1

 

Kome god da smo dugovali, platili smo.

Dugovali smo celafutu koji nas je ojadio.

Al opet, nije njegova krivica glavna.

Kao sto sam i predvideo maltene pre godinu dana, kostace nas dugo i sporo on.

Doduse vudu je upozorio odmah.

Link to comment
Share on other sites

oslanjanje na  NBA cut ima smisla jedino ukoliko imamo dogovor sa nekim da dodje ukoliko ne prodje tamo

cekanje radi cekanja, pa da vidimo ko ce i sta da nam ponudi je neozbiljno, i u toj varijanti ocekujem cirbesa do kraja sezone

 

ima tu svasta dobro da se probere, ali pitanje je ko ce uopste od tih igraca biti raspolozen da dolazi u evropu, i koliko ce to da kosta

 

Edited by Takeshi_Kovacs
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sam ovo najavio jos ranije, mada povreda Vajta me malo poljuljala u tom razmisljanju. 

 

  

On 9/11/2021 at 11:12 PM, Kooineeperk said:

Opste je poznato da nam je centar prioritet i ovo se Cirbesom je mirisalo na neki "Rocesti" scenario - da odigra dok ne dovedemo nekoga krstenog centra nakon Last Cut-a (a ne kao prosle godine spanskog Filipa).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jel moze neko da objasni Radonjicu da ne moze doveka da se oslanja na bisve igrace?!I da na taj nacin, nit ce on napredovati kao trener, nit ce klub napraviti bilo kakav iskorak u EL.

Kada je doveo Dangubica u Bajern pomislio sam da nema dalje sto se tice njegove konzervativnosti, ali sada me je razuverio.

Ovaj covek je apsolutno neupotrebljiv na EL nivou, jer cemo do momenta dovodjenja tog nekog cenra(mada je sada pitanje da li ce i doci) imati neki skor tipa 2-7 i onda vadi kestenje iz vatre.

Pa kakav je to plan?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Radonjić ima svoje bubice ali definitivno nije neozbiljan čovek. Jedno je da je konzervativan prilikom izbora pojačanja pa više voli vrapca u ruci sa kojim je sarađivao (Wolters, Mitrović, pa i Simon kao čuvar svlačionice Udonis Haslem style) nego goluba na grani ili mačku u džaku, ali Zirbes pitanje da li je u ovom trenutku centar za podrum ABA lige, a sigurno nije u godinama kad se može očekivati neki napredak tokom sezone.

 

Sa druge strane, dolazak Kalinića postaje sve veća misterija. 

 

Nama je raspored na startu sezone brutalan, razumem da dobro dođe još jedan čovek u rotaciji nakon što je White otpao, razumem da je možda Radonjić procenio da može više da se dobije od Kuzmića i naročito Mitrovića od onoga što je inicijalno planirano ali ovo sa Zirbesom je baš sprdnja jer je situacija takva da će on hteo - ne hteo morati da dobije minute, u takvoj smo situaciji. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...