Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

Malo sam čitao juče posle Panate, oduševljenje, kratko ćebe, BBIQ, jebemo-karamo...24h kasnije, kamenjari, menjaj Holinsa...
 
nodding-seinfeld.gif
 
Biće ovo odlična ciganska sezona

U suštini si u pravu. Jesmo takvi. Možda samo malo skepticizma da posle Pantera, Berona i Lojda, dovedemo Holinsa, za koga ne verujem da će biti clutch-er poput njih trojice. Ali Radonja ne bi doveo Berona, jer ne igra dobro odbranu, pa je zato Holins njegov izbor. Ajde da mu verujemo, kao i do sad. Plus, ovde je malo više domaćinsko sudjenje, ali navikli smo na to.
Link to comment
Share on other sites

Sreća da Kalina pokriva za dvojicu i to radi s lakoćom i da Dzoni ima jaje i ne voli da gubi...ali Nejt i Holins su munch mallow igrači na ovaj roster. Nejt ebogaotac ima 193cm a glava mu vazda u ramenima. Treba Laza i Cirbonja malo da ga izvedu u kurve...da probamo bar da ga izbezobrazimo.

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Takeshi_Kovacs said:


ne bih rekao da bajern igra neku super vrhunsku odbranu
pre da smo potpuno bezidejni u napadu

Bayern igra vrhunsku odbranu. Tako je bilo i prosle sezone, tako je i sada. Koncipirani su da mogu da preuzimaju sve, brane dobro ulazna dodavanja, a visoki igraci mismatch na perimetru. Stoji i da mi nemamo previse ideja.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, suptil said:

Holins crna rupa, stetocina. Mislim da onaj koji ga je doveo zasluzuje finansijski bonus kao nagradu za strucnost.

Dobro bre covece pripreme su, jesi ikad gledao Holinsa pre Zvezde, nije mu ovo prvi meč u karijeri pa da be znaš kako igra. Nadam se da kad krene da igra kako zna nećeš prvi ovde hvaliti, malo strpljenja lako je napadati i kritikovati,  polako.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...