Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

4 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

 

 

Nikako. Sa njim treba odmah produziti ugovor za narednu sezonu.

Ima ugovor za sledecu sezonu valjda.

Nisam siguran za terminologiju tokom prenosa jos sveze informacije ali ako je podlaktica a ne saka/zglob to je bas ozbiljan prelom.

 

Necemo dovesti nekog igraca na 4 sada sigurno,ima ko da popuni,problem je sto je Vajt kao smisljen za nas sistem. 

Link to comment
Share on other sites

Ako su obe kosti, operacija, pa 6 nedelja gipsa, pa fizikalna. U najboljem slucaju sa nama je oko NG.

Pise italijan da je Lesor U BG i da potpisuje. 

Zaboravljamo svi da je tu i Dobric. Kalina ce vise igrati sada na 4 uz Davidovca. Nije savrseno, ali se nadam da ce se Vajt vratiti bar ovakav kakav je bio.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovo sa Vajtom nećemo skoro izbaciti iz glave...kako mi, tako i igrači. U ABA ligi nadam se da Radonja neće nastaviti sa tendencijom forsiranja nosioca do zadnjih par minuta. Dobiješ tekmu na tom levelu tako što ih izlomiš momački i onda privodiš kraju sa second unitom-om. Sa koronom i ovim sad pozamašnim deficitom u rosteru kao i totalnom devalvacijom ABA titule nema nam luksuziranja a ni smisla nabijati ikog stoka razlike.

Ne bi rekao da je za Vajtovu povredu presudan taj kontakt. Moguće da ga je upravo to nateralo da instiktivno toliko dugo zadrži obruč jer nije video gde će mu biti čuvar u doskoku...ali ič usporio nije pre skoka tako da su noge otišle previsoko...i eto belaja.

A radio je ovo hiljadu puta...

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

Kalinic je nenormalno dobar igrac, all-around, sve radi, sve stize, bukvalno moze da bira klub. A izabrao je Zvezdu. 🙂

 

On i Dzoni ce definitivno biti udarne igle ovog tima, kao i Vajt kad se oporavi, prosto su se izdvojili nekako. Holins mi se isto svidja, bar ovako fizicki (no homo), ima rucerde do kolena, podseca na Kinzija, mackast je. Prijatno me je i Luka iznenadio, kad ukljuci mozak, i ne usere se, stvarno moze dobro da deluje. Lazarevic ce da hasluje svoje, drago mi je sto je tu. 

 

Uskok je tolko tezak za gledanje, pogotovo posle Dzonija i Nejta. Ja sam ulivao neke nade u njega, svidjao mi se kao klinac, ali nema ljeba. Cirbes, nadam se, nece ostati, moze kao treci centar, ako ce da igra za dz i doprinese atmosferi.

 

Nadam se sto pre toj petici. Skrpicemo se nekako bez Vajta do nove godine, iako nam je to uvek kljucan deo sezone kad je EL u pitanju, al sta je tu je. Nek se proba sa Lukom, Lazarevic, Davidovcem, pokrpice i Kalina i jebes ga. 

  • Like 7
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Pre svega bih Aaron-u pozeleo sto bolji oporavak, da se nakon toga vrati i nastavi da igra kosarku.Gledacemo ga mi jos u nasem dresu,verujem u to.

Sto se meca tice, odbrana je bila za 10, malo bolja organizacija napada i odlucnije u zavrsnici je nesto sto je falilo posebno u prvom, pa smo imali dosta los izbor i procenat suta, al kapiram da je potrebno vreme.

Slozio bi se da cemo se skrpiti na poziciji AW, ima igraca koji to mogu da odigraju bez problema, falice nam neke njegove karakterisike i tu pre svega fizicke, ali ok.

Mislim da se nista prakticno ne menja sto se dovodjenja igraca tice, samo jos ta pozicija 5.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mišljenja sam da Kalinu ne treba pomerati na poziciju 4, osim iz taktičkih razloga. On je naš glavni igrač i najproduktivniji je na svojoj prirodnoj poziciji.

Simon, Davidovac i Luka da krpe, dok se Vajt ne vrati.

Kakva šteta za Arona. Utisak je da još od Kvinsija nismo imali takvu četvorku, iako je drugačiji tip igrača od pomenutog.

 

edit: što ne znači da sam protiv dovođenja još jednog beka (ko je rekao Stefan Jović? 🙂)

Edited by harmonajzer
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

bas mucna scena, jos ne mogu onaj njegov pogled iz glave da izbacim..

ja sam nekoliko puta izvrcao skocni zglob i kidao ligamente, poslednji put mi je i pukao vrh lateralanog maleolusa, i uglavnom to je neopisiv bol, odnosno preciznije receno, to su 2 minuta agonije(gde je svaka sekunda kao vecnost), a ovo njegovo je duplo gore, u tom momentu verovatno nije ni bio svestan da je razbio arkadu, zbog agonije koju je osecao od preloma..

vratice se on, nije sporno, al ocekivati da ce on moci da pruzi neki doprinos ove sezone, bilo bi neozbiljno, najblaze receno..

 

uglavnom velika steta i za njega, i za ostatak tim, jer su delovali da su se povezali brze nego sto je trebalo.. i vedelo se na igracima posle utakmice koliko su potreseni..

u svakom slucaju, zelim mu sto brzi oporavak, a treba pohvaliti i starijeg i mladjeg pesice koji su odma obezbedili pregled u bolnici..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teško je sročiti bilo šta nakon one povrede. Vrlo je teško zbiti redove dok se Dobrić ne vrati, ogromna je sreća što je još pripremni period. Voleo bih sada igrača koji može popuniti i poziciju 4 i 5, radi još lakšeg uklapanja, a ako ne dođe takav igrač, mislim da će onda doći i neko spolja, priželjkujem Jovića koji se do sada verovatno oporavio.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:


stvarno nema potrebe ni za ovim

Sta bre nema potrebe, pa licitira se vec sa duzinom oporavka,mora se dovesti, sta misle itd.cak je neko napisao nadam se da ga nece oterati zbog ovoga a bas me zanima koga smo mi to oterali iz kluba zbog povrede.

Ponavljam, emocije su u pitanju i izvinjavam se , ali neka udje u zapisnik licitiranjem sa imenima kao i prozivkima kada ce nazad na teren. Jos ovde i dalje stoji gtr smece od komentara i niko za shodno da obrise.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt doživeo je tokom pada na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedelju. Eron Vajt prilikom teškog pada nije povredio, ni slomio zglob i šaku, a pauza nakon ovakve vrste operacije je šest nedelja.

Eron Vajt će nakon hirurškog zahvata napustiti bolnicu u Minhenu najkasnije u ponedeljak.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom izražava veliku zahvalnost lekarima Bajerna i Marku Pešiću, direktoru kluba, kao i Svetislavu Pešiću koji su se angažovali i pomogli da Eron Vajt brzo bude zbrinut i primljen u bolnicu u Minhenu nakon povrede koju je doživeo.

O toku oporavka Vajta KK Crvena zvezda mts blagovremeno će obaveštavati javnost.

Takođe, naš klub primoran je da iskaže i veliko nezadovoljstvo neprimerenim ponašanjem  i upadicama pojedinih članova KK Panatinaikos tokom utakmice, a posebno nakon izuzetno grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja i lekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač.

Crvena zvezda mts želi Eronu Vajtu brz oporavak i povratak na teren.

 

 

  • Like 23
  • Love 20
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...