Jump to content

U Zvezdu,pa gde će?!


Kankkunen

Recommended Posts

7 hours ago, HAMMER said:

Brat Pantela

 

Alo eee, el vam treba funkcioner saveza kategorie prvi čovek?? Pitam za ortaka

 

:lol_2:

pre bih stavio koze armandija iz caffe zale, deluje kao veci intelektalni kapacitet

Edited by SunZero
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, MrTripleDouble said:

Hollins je za 2 klase slabiji igrac od Loyda, ali verujem da ce i takav da zabode neki malo jaci ugovor od onog sto mi mozemo da mu ponudimo. 

 

Jeste slabiji kao napadač, ali zato ima drugih kvaliteta. Ja sam malo iznanđen da je Zenit odlučio da ga pusti. Meni je izgledao dobro kod njih. 

 

Ako budemo dovodili nešto na tim 2/3 pozicijama, ja mislim da če to biti ovakav tip igrača. Neki davitelj u odbrani, koji bi uz Lazu dozvolio nekom PG umetniku da odmori malo dušu, na toj strani terena.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Markoss said:

Da li zadrzati Halla kao bekapa na pg, posle ove serije?

Jedino ako se dovede baš ekstra kvalitet za startnog pleja. U tom slučaju Dobrivoje na poziciju Lojda i umesto Voldena neki vodja drugog napada koji isto mora biti mamojeb.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Markoss said:

Da li zadrzati Halla kao bekapa na pg, posle ove serije?

 

Ja sam verovatno medju retkima ovde koji ceni Halla i njegovu igru ali najzasluzniji za ove njegove napadacke partije je Jovan Novak. U EL dogodine bi opet imao identicne ucinke, ali ukoliko se proceni da nam je potreban igrac koji zna da kontrolise ritam i pored sebe u second unitu bude imao izrazitog skorera, nemam problem da ostane.

Link to comment
Share on other sites

Jeste Lojd odličan igrač i mnogo dobar momak, ali meni je i dalje draži Bili. Njega bih vratio i ne bih pitao za cenu, kad bi bilo realno...

 

Nadam se da Radonja ne planira da računa ozbiljno na Simona i Kuzmića. To su bivši igrači koji bi samo zauzimali mesto. Nervirali su i pokazali svoju beskorisnost na 90% utakmica. Ako ćemo ozbiljno da igramo EL, da se ne zezamo sa njima. Simon je pod must za zahvalnicu, a Kuzmić više nije za ozbiljnu košarku, što je pokazao, najviše u EL, a i tokom ABA. On posle 3 minuta više ne može da skoči, a kamoli da trči. Možda bi bio ok za KLS, ali za EL ni govora. Mada sam prilično siguran da će Radonja obojicu ostaviti.

 

Rit i Kuridža mislim da neće ni biti produženi, Radonja ni ne računa na njih, što se videlo u finišu KLSa. 

 

Radanovu bih dao još godinu dana, pokazao je znake života na kraju sezone, pa ako ni Radonja ne uspe da ga opravi, bolje i za njega i za nas da ide dalje.

 

Hola bih ostavio, kao backup pleja (apsolutno je pod obavezno naći prvog pleja za EL), jer Uskok nije taj kalibar. Neće ni biti, da se ne lažemo. Hol sasvim dobro prenosi loptu, pokazao je da može i da poentira kad ima samopouzdanja, solidan je asistent i odbrambeni igrač. Njegov slučaj je specifičan, zbog korone, povrede, a onda i činjenice da su hteli da ga Holuju. Pa kad nisu imali nikog drugog sem njega, vratili ga a on izgubio samopuzdanje i skoro da nije ni gledao na koš u većini utakmica. Ali na kraju nam je doneo KLS skoro sam sa Dobrićem i Nokom. Solidan je bio i protiv Budućnosti. Jeftin a zahvalan igrač, koji kad ima tačno definisanu ulogu može da bude koristan. Jbg, ako hoćemo jednog mamojeb pleja, moraćemo i da se isprsimo finansijski, a u tom slučaju bolje Hol nego Uskok kao backup. Juče su nas gotovo stigli i prestigli kad je izašao. 

 

Voldena bih takođe ostavio, pokazao je da može u EL da isporuči dobre partije. Mislim da je do povrede bio i više nego dobar.

 

U vezi pojačanja, prvi plej je najvažnija stavka, uz pozicije 4 i 5. Iskreno se nadam da se Luka Mitrović neće vraćati...

Edited by Issey
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...