Jump to content

Rat u Ukrajini


Doc Holiday
Message added by Lobotomija,

Ovim disclaimerom označavamo temu o Ukrajini kao "ozbiljnu". Sve što se od forumaša traži je da joj tako pristupaju. Zabranjeno je:

 

- Kačenje lažnih informacija.

- Relativizacije.

- Negiranje ukrajinske nacije.

- Izvrtanje činjenica.

- Floodovanje linkovima i tvitovima.

- Zabranjeno je kačenje uznemirujućih fotografija i videa.

 

Moderacija će zauzeti neutralni stav, što znači da su sva pisanja dozvoljena ako su u skladu sa tačkama iznad. Stavovi moderatora koji učestvuju u diskusijama se smatraju kao "lični" i nemaju veze sa obavljanjem moderatorskog posla. Potrudite se da vesti budu istinite i iz relevantnih izvora. Ako se desi da nešto imate neprovereno, samo naglasite to u postu. Zadržaćemo mogućnost nekih izmena ako bude bilo neophodno.

 

Moderacija Politike

Recommended Posts

Navodno je taj sektor trebala da preuzme 47. brigada što se i desilo juče ali su se slepci iz 115. brigade povukli sa položaja uz prugu i zato su Rusi prešli kao kroz sir do Očeretina. Danas stižu vesti da je i Novobahmutovka skoro cela okupirana. Najverovatnije će se morati povući Solovjeve. Očeretino moraju držati po svaku cenu jer posle njega 5km zapadno i severno nema naseljenog mesta a izvan urbanih sredina Ukrajinci neće moći da uspostave jaku liniju bar još mesec dana dok ova pomoć što se šalje ovih dana ne dođe do fronta.

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, ters said:

 

Upravo tako - Evropa je smatrala da su vremena ratovanja prosla i nije racunala da nekadasnji dijelovi mongolskih kaganata  (RIC iz bRICs-a + Iran) nikada nisu civilizacijski odmakli od Dzingis kana. 

U principu to je pravi smer razvoja covecanstva, ali eto uvek se nadju neki koji zaostaju u razvoju. :(

 

US Senate votes overwhelmingly to advance Ukraine, Israel aid legislation

The Senate voted by an overwhelming 80 to 19 in favor of advancing the package of four bills passed by the House, far more than the 60 needed to pave the way for a vote on final passage as soon as Tuesday or Wednesday.

 

Edited by Dragan
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Izgleda da nisu u pitanju rafinerije, već skladišta. Kad je rafinerija u pitanju, obično se pogađa najranjivije mesto, ne skladišni prostor.

 

Dodajmo da je izgleda pogođena i neka metalurgija u novolipecku.

Edited by 033zero330
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...