Jump to content

NFL - Season 2021


Xpert

Recommended Posts

Aaron Rodgers turned down a two-year extension offer from the Packers this offseason, sources told

@AdamSchefter

. The deal, sources said, would have tied the reigning MVP to Green Bay for five more seasons and made him the highest-paid player in football.

 

 

Link to comment
Share on other sites

jedan od dva trenera ofanzivne linije, cole popovich, odlučio je da posle šest sezona na žiletu napusti patse. američki mediji spekulišu da je razlog to što popović neće da se vakciniše protiv kovida. očigledno da tupanima sa espn i sličnima još uvek niko nije dojavio da je beličik poreklom hrvat, a popović srbin. lako je zamisliti kakav bi to bio skandal, cenim da bi kaznili patriotse nešto novčano i, recimo, oduzimanjem jednog pika iz treće runde drafta (po tradiciji).

meni se čini da je ovo odlična prilika da i bilova ćerka započne trenersku karijeru. kad mogu ova dvojica klipana, šta njoj fali, a i bilo bi dobro za imidž franšize.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, de Havilland Mosquito said:

 

 

giphy.gif

kad je 29. aprila beličik izabrao meka na draftu rekao je "kem je naš prvi kvoterbek", a danas je izjavio da će to biti rešeno posle trening kampa. meni se čini da kem počinje sezonu kao startni qb ali da je sve izvesnije da neće tako ostati do kraja. od ostalih vesti devin asijasi je bio pozitivan na kovid što je vrlo zajebano za njega jer će se za poziciju trećeg tajt enda voditi epska bitka

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ljudi, ni sa SK ni sa arene za sada nema zvanicne objave da ce prenositi. Ako to bude slucaj, moram uzimati game pass. Vidim da je 205 dolara da kupis sve do kraja. Ima li neka sema da se tu prodje povoljnije ili tako uzimate svi vi koji gledate preko game pass-a? Hvalaa

Link to comment
Share on other sites

Imate to, a imate i onu foru preko naseg lika koji to zavrsava za mnogo manje para. Naravno, tu niko ne garantuje da nece provaliti i blokirati nalog, al ja tako koristim vec 5-6 godina i nema problema.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

soni mišel trejdovan u Remse
https://www.patriots.com/news/report-patriots-trade-sony-michel-to-rams

meni je ovo odličan potez. nadam se da će se za te pikove birati nešto normalno (kao što je to bio slučaj na ovogodišnjem draftu), a ne kao prošle godine onog nesrećnog kikera u valjda 5. rundi ili, recimo, asijasija i kina u trećoj. trejdovanje mišela znači da su zadovoljni sa ovim ramondreom stivensonom, momak zaista izgleda kao da će biti opasan rb. još da nekog zajebu i trejduju n'kila, ali teško je naći baš tolike budale. 

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...