Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

13 hours ago, Ikac said:

 

Trenutno dvojicu, Filip Vlajić, RB koji i živi u Tirolu i Stefan Drecun, verovatno naš najbolji ofanzivni linijaš, što automatski potvrđuje tvoju priču o OL koja je apsolutno tačna. U mom klubu imali smo ozbiljan problem na RT i morali smo da prebacimo igrača iz DL, a nezgodno je bukvalno svakom srpskom timu uključujući i šampione. Momci se mole da odlažu penziju, vraćaju iz penzije itd.  Evropske ekipe kao što su Swarco i nemački timovi, uz neke švedske, dovodili su godinama linijaše sa naših prostora (Mutić, Jordanov, Graovac...), mogu da odrade jake treninge svaki put. Kod nas slavimo kad je 5 OL na okupu za trening. Jbg to je realnost. Ko ima punačkije drugare, pošaljite ih u lokalni klub, veoma brzo će dobiti šansu da igraju 😄

 

Inače, jednog klinca 2001. izrodiše u Zrenjaninu, igrao pola godine i pokupi ga IMG Academy pošto je nestašica OL čak i u Americi. Nadam se da će mali kroz godinu dana ubosti stipendiju za ozbiljan koledž. On bi mogao biti naš igrač u NFL pre nego što dođemo do mesta preko Pathway programa.

 

Josović igra i dalje u Vukovima i za reprezentaciju, jesenas je postigao naš jedini TD protiv prvaka Evrope Francuske u Lilu (13:7 smo poraženi). Zeka je takođe igrao na safetyju i kao returner. All-Defence GFL lige za Schwabischer Hal Unicorns. Tamo imamo i defanzvnog enda Dušana Novakovića.

 

Ali igrač koji je najviše žario i palio je Miloš Lišanin, popularni Malina, defanzivni end. Posle niza godina u Vukovima, bio je najbolji stranac švedske lige, lider GFL u sekovima 2017. godine sa ukupno 18 za Hamburg Huskies, a imao je i 29 TFL. Nadam se da će moći da igra za reprezentaciju ponovo, prethodne 2 godine radi u SAD.

 

Bravo, da. Vlajić, ne Pejić. Ma da, u manjim klubovima nije neobično da neki linijaši igraju both ways.

 

Nisam iznenađen. Velikih ljudi, koji nisu totalno operisani od sporta nema puno i potražnja za takvima je velika. Tako da uopšte ne sumnjam u to da če mali završiti u nekom solidnom programu ako ima te idealne "mesurables". Ovaj slučaj me podsjeti na Menelika Watsona, koji je rođen u engleskoj, pa otišao u Ameriku da igra basket. Pa onda tamo prvi put zaigrao američki fudbal 2011te, a 13-te draftovan u drugoj rundi.

 

Da, sječam se Lišanina. Najviše po onome kad je skoro ubio onog jadnog turskog novinara u jednom drillu 😵 . Strašan igrač.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ja sam čitao da se to još nezna, pošto je valjda u originalnoj priči upotrebljena reč "brotha". A pošto afro-amerikacni taj pojam koriste malo šire, se sad nezna dal je u pitanju brat ili drugar.

 

off topic: ukida se PI review. Jeste da nije bilo sve idealno u prošloj sezoni, ali ja bi opet zadržao taj review i to sa sličnim primenjivanem, a to je da se reversuju samo nedvoumne greške. Mislim ono, s obzirom u koju smer ide tehnologija u sportu, ionako če to morati ponovo da uvedu za par godina

Link to comment
Share on other sites

Lol. Meni je još jači front office Giantsa. Baker verovatno nije od juče postao glupan, nego je takav biio več ranije. Znači u cjelom tom draft procesu verovatno saznaš sve i svašta iz njegove prošlosti, u intervjuima vidiš da nešto nije skroz OK. Povrh svega, cjepanica na corneru. Ma nema veze, daj da ga uzmemo u prvoj rundi.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Koliko sam razumeo, ukoliko Oliver dobije samo jednu utakmicu suspenzije, automatski mu se skida garancija sa 6,8 miliona dolara preostale plate. Eto šta čovek rizikuje da bi popio pivo dok vozi. Mada, i pored ovoga, verovatno će ostati u Bafalu ceo rookie ugovor ako nastavi kao u prvoj sezoni.

 

Mene je iznenadilo za Dunbara. S obzirom da je Minnesota ostala bez Rhodesa, Waynesa i Alexandera, nadao sam se da ćemo tradeovati za njega i baš sam se iznervirao kad je otišao u Seattle. Ni dva meseca kasnije, čovek krade sat od 600 dolara. Neverovatno zaista.

Link to comment
Share on other sites

Teško je razumeta šta se dešava u glavama ovih likova. Večina je odrasla u skupnostima, gde su im pogrešni ljudi postali uzori i gde su pogrešne stvari bile cool. Pa zato mislim da se oni ne čine ispunjenima ako malo ne prođu kroz te krimi variante, uprkos svim parama što dobiju kroz sport.

 

Meni je još uvek najjači onaj primer Javarisa Crittentona. Pick prve runde u NBA, igra za Lakerse i izvodi drive by-ove po rodnoj Georgi. Osuđen na 23 godine zatvora

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...