Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Blokirao mi mozak, ne mogu da se setim kako se zove onaj lik što je prvi pustio buvu da će OBJ biti trejdovan dva meseca pre trejda....E kad njega čujem da ovako nešto pusti, onda ću verovati, do tada sam skeptičan. 

 

edit: Kako sam kliknuo "submit reply" setim se da je u pitanju Jay Glazer

Edited by Charlie Foxtrot
Link to comment
Share on other sites

Austin Ekeler dobio fin ugovor 4 godine za 24,5 miliona, 15 zagarantovano. Sviđa mi se ovaj potez LA. Verovatno će pokupiti i nekog u 2/3. rundi drafta, a ima dobrih RB koji će biti dostupni u drugoj rundi. Neki skauti su mislili da će možda svi da padnu u drugu rundu, ali combine koji je odradio Jonathan Taylor bi trebalo da bude dovoljan za neku poziciju koju je imao Jacobs prošle godine (20-32). Tu su i D'Andre Swift, Clyde Edwards-Helaire, J.K. Dobbins i Zack Moss, a videli smo na primerima Singletaryja, Macka, Lindsaya da ima vrhunskih RB koje možete pronaći kasnije u draftu. Uz to će verovatno potpisati nekog veterana za minimum.

 

Ostajem pri tome da je Melvin Gordon najgluplji igrač u ligi što izgleda misle i Chargersi. Baš se pitam ko će njemu dati ugovor i kakav.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Miki28 said:

 

 

Ja ne mogu da verujem da je ovo prošlo. Vlasnik Texansa treba da otpusti ovu budalu O'Briena pre nego što tradeovi mogu da postanu zvanični.

Gospode kakva budaletina, top 5 WR za pik druge runde i dobrog, ali polomljenog RB koji je u declineu, a ima ozbiljnu platu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Indy se vrzma oko Riversa kao što je bilo očekivano.

 

Patriote frachise tagovale Thuneyja, a Dallas Prescotta, tako da su Tom Brady i Amari Cooper fair game od ovog momenta. Chargersi i Tampa navodno žele TB12.

 

Vikingsi u poslednji čas tagovali Anthony Harrisa. Shaq Lawson u Miamiju isto 3 za 30, Blake Jarwin ostaje u Dallasu 3 za 24, ali po garantovanom novcu u principu jedna godina. LB Kwiatkowski u Las Vegasu.

 

Ovo je sve po Rapoportu i Garafolu.

 

Baltimore trejdovao TE Haydena Hurst u Atlantu za pik druge runde, a zamenili su 4. za 5 rundu. Baltimore se dobro izvukao ovde. Hursta su uzeli u prvoj rundi pre dve godine, 7 pikova pre Lamara Jacksona.

Edited by Ikac
Link to comment
Share on other sites

Just now, Charlie Foxtrot said:

 

Navodno nije zadovoljan ugovorom, a Zona je spremna da razgovara, za razliku od Texansa. 

 

Za razliku od Texansa koji su pukli 2 pika prve runde i jedan druge runde na Laremy Tunsila i Kennyja Stillsa i sad moraju da plate Tunsila i drže Stillsa, umesto da imaju znatno jeftinije i mlađe igrače sa tih pikova.

 

A moraju da se spremaju i za ugovor za Watsona, ako ga naravno ne tradeuju pre toga.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Charlie Foxtrot said:

 

Navodno nije zadovoljan ugovorom, a Zona je spremna da razgovara, za razliku od Texansa. 

 

Mislio sam pored toga što traži novi ugovor. To po mom mišljenju nemože biti glavni razlog da trejduješ arguably najboljeg igrača u timu, koji je uz to u svom prime-u i top 5 u ligi kad se gleda njegova pozicija.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Lineker said:

Diggs u Bafalu.

 

4 hours ago, Charlie Foxtrot said:

I to je Minka bolje prošla nego Hjuston za mnogo boljeg igrača. 


Pa kad Rick Spielman zna kako da radi. Nažalost, on i Zimmer više nisu hteli da se bave Diggsom i odlučili su da ga tradeuju. Iskreno, ne znam što je Diggs toliko želeo da napusti Minnesotu. Za vreme njegovih 5 sezona bili smo jednom u NFC CG, u playoffu 3 od 5 godina. Izgleda da zaista ne želi da igra sa Cousinsom.

Mnogo mi je krivo što je otišao + imamo 9 miliona dead cap ove sezone. U principu otvorili su samo 5,5 miliona što mogu iskoristiti za tog rookieja prve runde i nekog low-key veterana. Pretpostavljam da će iskoristiti jedan od dva pika prve runde na WR, možda i dodaju 2. rundu da skoče u prvoj i uzmu Lamba ili Jeudyja, mada Spielman nikad ne radi trade-up na draftu. Pritom, Thielen mora da ostane zdrav ove godine.

Osim što su produžili Cousinsa, očito je ovo znak da žele da zadrže i Dalvina Cooka. A ako su se već odlučili da idu linijom sa Rođom, mogli bi da vide da zamene Reiffa sa Trentom Williamsom i ojačaju taj OL.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...