Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Jimmey!

 

Tekma kao i cela sezona, jedan deo sve funkcionise fantasticno, onda krene shitshow i borba do poslednje sekunde.

 

9ersi ce verovatno da nas razvale, ali nema veze, 13-3 i pobeda u divisional rundi su mnogo vise nego sto sam ocekivao, odlicna sezona.

 

Davantae je odigrao fenomenalnu tekmu, izneo je ovo opasno.

 

Lepo je videti Kerola kako gubi kontrolu.

Link to comment
Share on other sites

Sada jedna vest koja je zanimljiva nama koji ne pratimo na SK-u...

Romu ističe ugovor sa CBS-om. Glasina je da mu ESPN nudi avione kamione, brodove, kule i gradove da pređe kod njih, pošto je valjda i njima jasno da je njihova ekipa na nivou muzičkog tobogana. Kako sam ja razumeo, situacija je slična onoj u NFL-u kad je u pitanju restricted free agent. Romo može da pregovara sa ESPN-om, može da dogovori uslove, ali CBS ima pravo da izjednači ponudu, ali navodno će ESPN toliko da se otvori da su male šanse da CBS to isprati. 

Nadam se da će tu ostati status quo, jer su on i Nantz fenomenalan tandem, a oni na ESPN-u su toliko loši da ih čitav roster Romo-a ne može izvući.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Uf šteta, obožavao sam da ga gledam i nekad pisao o tome ovde...ajd što je bio savršen spoj brzine i snage, toga ima mnogo, ali kad se doda na to igračka inteligencija dobija se Luke Kuechly, jedan od najboljih linebackera mog  "nfl detinjstva"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  U stvari, fanbase deluje prilično OK s ovim angažmanom. Smatraju da može biti jako dobar OC. Bitno je da nije HC. 

 

Pa ono, nikad se njemu nesto posebno i nije zameralo kako Dalas izgleda u napadu. Negde sam cini mi se procitao podatak da za vreme njegovog mandata nikad Dalas nije bio losije plasiran od 7og mesta po ucinku napada. E sad neki pripisuju to uvek solidnom kadru na skils pozicijama i vanserijskom kadru na OL pozicijama. Medjutim, dobar skor svakako. Njegove kritike sy uvek isle u pravcu autoriteta, donosenja odluka u kljucnim momentima, igra odbrane itd. Ako mu daju samo napad da radi, moze on dosta dobrog doneti, videcemo. Dosta zavisi od toga kako ce se razvijati mali QB i da li ce Sakuon biti zdrav. Zanimljivo pojacanje za vas svakako...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Garrett je ok trener, ali on ide u ekipu sa lošijim QB i mnogo lošijom OL, pritom nije zvao akcije x godina. Nisam siguran da je on taj koji može da podigne taj napad. Baš me zanima šta će oni uraditi na FA i draftu.

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...