Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Ispravna je odluka, pre nego što je udario kolenom niko ga nije ni pipnuo, prvi kontakt je bio kad je bio u letu, znači kad je pao drugi put tu je lopta.

 

Na kraju krajeva, ni jard nisu mrdnuli posle toga, a Hauschka je pogodio.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Xpert said:

Kratak je bio. Za malo, al kratak.

http://prntscr.com/qjgw9b

 

Opa izgleda da su svejedno sjebali. Ja gledao da li ga je neko dirao pre spuštenog kolena, zaboravio da svejedno pogledam lance.

 

Ali opet kažem, mislim da nije uticalo mnogo, Hauschka je dobar bio za traj dodatan jard, jedino bi Houston imao 30ak sekundi i 1 TO, sumnjam da bi rizikovali mnogo.

 

Realno, oba coaching staffa se takmiče ko je luđi, ali i ja mislim da su više Billsi zaslužili prolaz, McDermott nekako vuče Allena, a O'Brien uspeva da sjebava Watsona.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ikac said:

Druga akcija i odmah se ne svira intentional grounding Bradyju. Ista stvar je svirana Allenu malopre.

White je bio tu.

 

Vise je bilo elemenata da se dosudi fumble.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Pa po tom principu bio je i Singletary malopre, 2 koraka iza Forda koji je dirao loptu. Ovo je i najveći problem sa sudijama, različito tumačenje istih situacija, kardinalne PI greške zbog kojih je uveden challenge su retke.

 

I treba pooštriti to. Ne bi smelo da se baci neuhvatljiva lopta 5 jardi od RB u zemlju i da se računa da je to bila ruta, pogotovo kad nije ni pozvan screen. Ako možeš postavi sliku da vidim gde je bio White kao malopre Beasley situaciju što si našao.

 

Evo sad i Tannehill, baca kao screen za Lewisa koji se nije još ni izvukao iz blokiranja. Barem su u okviru ove utakmice dosledni.

Edited by Ikac
Link to comment
Share on other sites

  Како је лаган распоред у првом дијелу сезоне заварао да се ради о некој спектакуларној одбрани. Једноставно, мораће напад много, много добро одигра

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...