Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

 У суштини, чини се да је то 2. мјесто зацементирано, прво недостижно, па би ова крађа и пораз баш могао да их мотивише

 

Може више пораз да значи него побједа, колико год глупо звучало

 

 

Link to comment
Share on other sites

Previše očigledan poslednji napad, mada realno ni ne može drugom igraču da veruje Brady u toj situaciji, nema nikog od poverenja osim Edelmana. Ovi rookie igrači Meyers i Harry mogu da uhvate loptu samo ako su slobodni 5 jardi, TE ne postoje, Dorsett je smešan, Sanu kao da je ostao u Atlanti. Ne može ići svaka druga lopta na Whitea.

 

Očigledne dve greške na štetu Patriota, ali jbg dešava se svima u poslednje dve godine, pa se jednom zalomilo i njima. To ne opravdava smešan napad 3/4 utakmice, pitanje je da li bi uopšte bilo ovako neizvesno da ponovo punt block team nije odradio svoj posao.

 

Odbrana je fantastična. Sa nepostojećim napadom posle prvog drivea održali su ekipu u igri, bez obzira što Mahomes očigledno nije bio 100%. I održavaće ih i u playoffu, a na Bellichicku i McDanielsu je da pronađu barem neku reprektabilnu 3. opciju u napadu. OL će Scarnecchia već pokrpiti.

 

Ovo bi mogao biti rematch u divizijskoj rundi i to na istom terenu, pošto ne verujem da će izgubiti NE od Buffala. Biće ponovo dobar meč, ali ako Mahomes bude 90-95% zdrav i napad Patriota ne bude raznovrsniji, mislim da će opet KC dobiti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...