Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

18 hours ago, Bobby Axelrod said:

SF dominira

 

SF odbrana je izdominirala, nula primljenih poena i QB protivnicke ekipe drugu nedelju zaredom sveden na manje od 80 bacenih jardi. Sa druge strane Jimmy G uopste ne ispunjava ocekivanja niti odradjuje masnu platu koju je dobio. 

Link to comment
Share on other sites

Sta se ovo desava? NE demolira sve redom, a iz njihovog kopa niko ni rec da napise. Sad im slede dva meca protiv timova iz severne divizije AFC-a, kod kuce protiv Klivlenda i protiv Baltimora u gostima. Mogli bi bas i da izgube od Rejvensa u Baltimoru.
Sto reko Myta Nikolic " Ovo je sve normalno " ahhaha.

Salim se, odbrana je prva klasa bas a napad samo solidan. Videcemo u onih 5 vezanih meceva kako cemo proci.

Idemo Baltimoru i Fili pa dolazi Dalas pa idemo Hjustonu i dolaze Cifsi na kraju ovog niza od paklenih 5 tekmi. Ovde mozemo imati skor 5 0 nije sporno al ne bi me cudilo ni 2 3 da imamo, iskreno. Nakon tih 5 meceva bice jasnije koji su realni dometi.
Link to comment
Share on other sites

Ono kad ukapiraš da imaš turnir, na kom ti učenici mačuju, u novembru, u Milvokiju. Potom ukapiraš da ti niko ne mačuje u nedelju. Rešiš da skokneš u Green Bay, čisto da vidiš Lambeau. Onda ti padne na pamet da pogledaš da li je GB kod kuće taj vikend. Jeste, dočekuje Karolinu. Šta drugo da radiš, osim da kupiš kartu za utakmicu?

Go Pack!

(Ko će da izdrži do 10. novembra :D )

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Pribojavao sam se ove utakmice, jer "je red" da se izgubi jedna divizijska utakmica u sezoni, al odigrase brutalno. Iako protivnici nisu bili jaki, defanzivni nivo je brutala.

 

Sad krece tezi deo sezone.

 

Dobrodoslica Sanuu. Dobra akvizicija. Verujem da ce se brzo uklopiti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...