Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Majstorsko hvatanje Sandersa! Hteli 2pt conversion, al bio delay of game! 😄

 

I sad Mcmanus promasio XP. Al je bio offsajd! 😂 I sad ponovo idu na 2 pt conversion. Haos.

 

I uspeli su! Vodi Denver, 14:13. 31 sekunda do kraja, Bersi imaju 1 TO.

 

Luda sekvenca! 😄

Edited by Xpert
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ovi moji su toliko loši, da su neophodna dva vrhunska drafta i free agency-ja + da se Jones pokaže kao pravi pick, pa da bi tek onda bili u konverzaciji za PO.

 

Strašno je koliko pick no.17 i pick no.30 smrde na bustove posle dve utakmice. Dal su oni stvarno loši ili je defanzivna šema i playcalling loša, ili je kombinacija tih faktora, ne znam...ali ovo što oni pokazuju nije NFL nivo.

S druge strane fudbala, Ilija jednostavno odavno nije čovek koji može da povuče ekipu. Napad bi hipotetički bio dovoljno dobar da ne izgubi utakmicu u situaciji u kojoj imaš odbranu koja lomi kosti...neki Baltimor 2000 nivo, ali pošto to nije slučaj, ne postoji teoretska šansa da napad može trpati koliko odbrana može biti natrpana, pogotovo sa third string hvatačima koji su silom prilika promovisani u prvi tim.

 

Wild guess, Ilija igra i sledeće dve. Posle dolazi Minka i ide se Patriotoama. Mnogo jake odbrane i mnogo teški protivnici, nije mesto da se gurne Ruki, znači Ilija igra i te dve. Nakon 0-6 ( eventualno 1-5 )  starta dolazi Arizona u sedmom kolu. To će verovatno  biti DJ vatreno krštenje.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, greenenvy said:

Kakav call ovog senilnog majmuna. Pa pusti play pa onda gledaj snimak. Cak sad i ako bude fumble, nista od TD.

 

15 hours ago, Sprivel said:

Sta rade idioti u LA. Imbecili u prugama.

 

Kad god vidim Walta Andersona i ostale dinozavre od 80 godina, povrača mi se. Pa penzioniši se majku mu, dosta ti je 30 godina.

 

Ali taj call je stvarno bio težak brainfart. Ajde da su odma prekinuli akciju, pa i nekako (mada se je videlo iz aviona da je fumble). Ali akcija je prekinuta kad je Jordan bio na 40 yardi od touchdowna, sa sve blokerima oko sebe.

 

Iako je na kraju izgledalo kao lagana pobeda Ramsa, ta odluka je totalno promenila tok. Umesto 10-3, Saintsi su počeli drive u svojih 20 i onda isfrustrirani, išli na 4th&1 na svojoj polovini i izgubili loptu.

 

Raidersi još nismo rekli zadnje. Jbg, ona  druga četvrtina Mahomesa je bila nestvarna, ali bilo je tu dosta pozitivnih stvari na kojima može da se grade kroz sezonu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...