Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Ako ćemo u sitna crevca, jedino što bi trebalo popraviti je snapping...nekoliko puta je lopta imala luk, što daje pass rusherima dodatnu sekundu da dobace do Tomice...srećom to se nije desilo jer je OL držala k'o Hooverova brana...ostalo je zaista impresivno s obzirom da nismo poznati po tome da u početak sezone ulazimo ovako uigrano baš na svim linijama...no, ovo još nije put to sleep...da  ipak sačekamo

Link to comment
Share on other sites

Ili sam precenio Seattle ili potcenio Cinci. Svakako je vrlo lepo izgledao napad Bengalsa. Da Dalton nije imao brainfart kad mu je ispala lopta u ruke defanzivnog tekla verovatno bi i dobili.

 

Svi u Tampi treba da dobiju otkaz što su ostavili Winstona kao startnog QBa. GM Licht će verovatno i dobiti na kraju sezone. Ovo je smejurija, 3 INT - 2 puta PICK 6, a moglo još 2, pritom to mu nisu najgori potezi već kada je bez trunke pritiska bacio loptu za intentional grounding. Inače katastrofa utakmica, kazne na sve strane, bolja utakmica Jagodina - Zmajevi.

 

Možda zvuči smešno pored 4 izgubljene lopte, ali Josh Allen deluje solidno 😂 Konkretno mislim na intermediate pasove, preciznost deluje bolje. Barem nije zentara kao Trubisky, a trčanje je i dalje tu. Odbrana Billsa odlična, održali su tim u utakmici posle  tih TO. Šta reći za Jetse, osim sreća pa su Giantsi još smešniji trenutno. Novi GM bi mogao Darnoldu da dovede nekog hvatača višeg od 175 cm.

 

Secondary Giantsa je smejurija u ravni sa Jameisom. Dallas ću da procenim kada budu igrali sa iole ozbiljnom ekipom.

 

Ramsi fino držali Karolinu, rezultat je po mom mišljenju bliži nego stanje na terenu.

 

Tennessee fino spustio Cleveland. U suštini egal utakmica, koje na kraju dobije čvršći tim što Titansi sigurno jesu. Veoma dobar secondary takođe, Ryan, Butler, Jackson, Byard. Nerealno da Cameron Wake i dalje kida. Mayfield fino bacao, ali previše s obzirom da je bilo prostora za Chubba. Kitchens je tu podbacio. Valjalo bi da Dorsey da šta treba za Trenta Williamsa, inače može da se povredi Mayfield iza ove linije.

 

Dobro je da Mahomes nije ozbiljnije povređen. D-line Jaguara urnisao Chiefse, ali ostatak Jacksonville je prosečan u najboljem slučaju. Još sad bez Folesa, Minshew će da startuje, vidim treadeovali za Dobbsa. Nerealne hvatače ima KC uz Mahomesa, ali OL mi je nesiguran, odbrana i dalje sumnjiva.

 

Kolika je sramota trošiti 21 milion na Winstona pokazuje Case Keenum. Sa mnogo slabijim WR, dečko zamalo da iznenadi u Phily. Da Washington nije konstantna bolnica možda bi i dobili. Nesigurni Eaglesi na startu, ali D-Jax ubio, Wentz se konsolidovao, biće zanimljiva trka Phily-Dallas.

 

Ekeler ugasio Gordona. Keenan Allen zver. Chargersi su playoff tim i ovako bez startnog LT i najboljeg DBa. Valjda se i Mike Williams nije ozbiljnije povredio. Kao što sam pretpostavio, Indy dobar i sa Brissettom, jednostavno previše dobrih igrača imaju Mack, T.Y. Doyle, Ebron, Doyle, biće u trci za diviziju. Žao mi je što nisam gledao celu ovu utakmicu.

 

Neverovatno šta na kraju nije dobila Arizona i šta nije izgubio Detroit. Stafford i Patricia +18 na četvrtini do kraja ispuste, zaslužili su da izgube. Kyler počeo loše, mada OL bio očekivano užasan, kako je odmicalo vreme bio je sigurniji, a i Kingsbury je očito provalio da ga čekaju na edge sa rollout akcijama. Odbrana Arizone iznenađujuće dobra, šta je propustio Brock na kraju neverovatno. Larry Fitzgerald jebena legenda, kad ne bi bilo Bradyja mnogo bi se više pričalo o njegovoj neuništivosti. Nadao sam se na početku FA da će doći jednu sezonu u Minnesotu, home state/ball boy i ostala sentimentalna sranja, ali realno bilo bi greota da ne završi karijeru u Arizoni. Sigurno najbolji igrač u istoriji kluba.

 

Malo sam odužio, ali za kraj moji razbili Atlantu. Ne znam da li sam ikada video da je QB igrao celu utakmicu u pobedi i bacio samo 10 pasova. Dalvin Cook ako nastavi ovako, ne brinem za diviziju. Odbrana na nivou, 2 INT i fumble, pritom svaki kompletiran pas i trčanje kažnjavali su odličnim udarcima.

 

Večeras očekujem pobedu NO sa mnogo poena obe ekipe, a Denver/Oakland nemam pojma. Logično bi bilo Denver da ih dobije s obzirom na haos Raidersa, ali Flacco i OL Broncosa mi ne ulivaju ni malo poverenje. Ne bi me čudila pobeda Oaklanda.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, anfield said:

@Ikaca Patriote?

 

Steelersi izgube ovu utakmicu pre nego što počne. Ali i pored toga, dominacija, Bradyjeve godine se videle u max 2 situacije, Gordon iznenađujuće dobar, Edelman standardan. Deluje da nisu ni 5% repertoara potrošili. Bellichick očito zna da odbrana KC ne može biti loša kao prošle godine i da mora da ima eksplozivniji napad. A uz to odbrana možda najbolja od 2004. Veoma slična, veterani na LB, dubina u secondaryju, rotacija u D-line. Danas sam skontao da Jerod Mayo zove akcije, eto i njega na HC za dve godine. 

 

AFC CG ne gine svakako. Ja sam ih imao br. 1 u power rankingsu što sam pisao za neki sajt i to pre dolaska Browna. Ali da vidimo kako će da bude sa njim tj. da li stvarno može i ovu koheziju da razbije. 

Link to comment
Share on other sites

Watson sjajan TD nakon scramblea, al je ostavilo posledice. Pokupio je neku povredu, al je i dalje u igri.

 

EDIT: Previse, previse hitova. Ovim tempom nece docekati ni polovinu sezone.

 

P.S. Ova ESPN-ova grafika je konfuzna. Down se prikazuje zutom pozadinom, a Flag crnom. Koji li je mozak to smislio?

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...