Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

2 hours ago, Sprivel said:

 

Covece, Inkognito je pretio zaposlenima da ce ih upucati i lomio inventar kad je isao da ugovara caletovu sahranu. :classic_laugh:

 

Ja sam pročitao celu tu priču. Incognito je više puta doživljavao breakdown, padao, plakao, pa divljao i tako naizmenično. Incognito ne treba da igra, najviše zbog toga što su mu potresi mozga očigledno ozbiljno ugrozili zdravlje. A naravno i pre svega toga, imao je incidente različitih vrsta i nikom nije simpatičan.

 

Antonio je jednostavno mentol, toliko isfrustriran iz nekog razloga da je izgubio razum. Ali čovek je toliko dobar da će Raidersi ovo da trpe, a možda i zbog toga što se sele posle ove sezone.

 

Nigde još nisam videoo nijedan tekst o tome je ovo poslednja sezona u Crnoj rupi. Sve se vrti oko ove budaletine kad su Raidersi u pitanju. Čak sam propustio da su potpisali Liugeta.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, L' Imperatore said:

 

Pa teško bi rekli da su overrated s obzirom da se ne smatraju favoritima u ovom obračunu. Odbrana je još uvek dosta slaba, ali Rodgers iza zdrave linije je uvek opasan.

Ma,mediji ih hajpuju bez ikakvog opravdanog razloga,u pripremnom periodu,odbrana i pored dovodjenja par igraca,losa,tackling uzasan vec godinama,napad nema jedan jedini snep zajedno,a igraju protiv najjace odbrane lige,i povrede,ni Jones,Alison,Graham,Bulaga niko ne moze da ostane zdrav duze,pritom i kvalitet pojedinih igraca je upitan.9-7 i to je pitanje

Edited by Bobby Axelrod
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Bobby Axelrod said:

Ma,mediji ih hajpuju bez ikakvog opravdanog razloga,u pripremnom periodu,odbrana i pored dovodjenja par igraca,losa,tackling uzasan vec godinama,napad nema jedan jedini snep zajedno,a igraju protiv najjace odbrane lige,i povrede,ni Jones,Alison,Graham,Bulaga niko ne moze da ostane zdrav duze,pritom ni kvalitet pojedinih igraca je upitan.9-7 i to je pitanje

 

Za odbranu se slažem. Osim Alexandera na corneru nula. Pass rush planirali da pojačaju, ali ne verujem da im je to uspelo dovođenjem ovih igrača. Možda Za'Daraius još nekako, ali Preston SMith je meni baš onako prosječan igrač at best.

 

Napad je skoro da nepromenjen, tako da neznam kako oni nemaju snep zajedno. Jedino ako si mislio u LeFleurovom sistemu, mada i to nije tolika frka. Uigravalo se to kroz training camp.

 

Da, ovi su injury prone, ali su trenutno svi available. Ne verujem u neko rutiniranje ni sa jedne ni sa druge strane. Mada priznajem da to i nije neki bold prediction 😅

Link to comment
Share on other sites

Ma,ima u napadu overrated igraca,jos potpuno novi sistem koji mnogo zavisi od trcanja,a oba RB injury prone.Odbrana tanka,Preston imao uzasan kamp,promasen pik prve runde,barem po meni,u vidu R.Gary-a.Secondary gde King ne moze ostati zdrav,a posebna  prica je da na poziciji ILB imaju Martineza i neke anonimuse.I da li ce takodje injury prone AR hteti da igra u ovakvom sistemu.Nije mi jasno sto su mu dali nov ugovor umesto da su ga trejdovali,pa sve ispocetka.Mada tamo nema vlasnika pa nije ni cudo sta rade.

Edited by Bobby Axelrod
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...