Jump to content

NFL - Season 2019


Xpert

Recommended Posts

Na koju foru je vraćen Gordon i to već sad, prosto neverovatno. Drago mi je jer ga je milina gledati, ali ne bi me čudilo da ostali timovi postave neko pitanje. Ovo u decembru mu je bila koja po redu suspenzija za vutru, tipa šesta? 

Link to comment
Share on other sites

Nije uopste iznenadjenje, samo odlican prikaz koliko je ovo surov posao. Allen je pokidao SB, odigravsi jednu od najboljih utakmica u karijeri, ali nije docekao narednu utakmicu u dresu Patsa. Al dosao, mladji i lepsi (jeftiniji) i cao.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

pa tako i treba. stoposto sam siguran da će Bili tako ispratiti i Tomu onog momenta kad zaključi da je recimo ovaj Stidham tu negde, bez emocija i puno ljubavi..... a ne ko ovi moji koji drže faking Iliju kao da isti poseduje kompromitujuće fotke Johna Mare i Steve-a Tisch-a kako vode ljubav strasno...

Link to comment
Share on other sites

Iz ove perspektive, deluje kao potpun pogodak trejd Jimija. Previse je podlozan povredama, da bio pouzdana opcija na duze vreme.

 

Ali da, Tom nije kao i svi drugi igraci. Ima protekciju Krafta i mislim da moze ostati koliko god zeli. Al kapiram, kad uvidi da nije vise to, to, da ce se povuci sam.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Ikac said:

Meni deluje da će ovu i sledeću, da zaokruži na 20.

 

A onda će biti prezanimljivo da se gleda Bellichick koji hoće da osvoji bez Bradyja kako bi dokazao da je zapravo sve bilo do njega. 

Nije sve, ali mnogo toga jeste...čista spekulacija, ali mislim da bi Bill uzeo koji SB i da nije bilo Tomislava... uzorak toga imamo u onoj sezoni kad je bio povredjen ili one 4 tekme kad je bio suspendovan

Edited by Kolbas
Link to comment
Share on other sites

On 8/20/2019 at 10:00 PM, Yi Sun Shin said:

Rapoport izveštava da su Dalas i Džejlon Smit dogovorili ekstenziju. Fin način da se Zeku kaže da se zajebao još u vrtiću kad je odabrao da bude RB  :lol_2:

 

najpre ga uzeli sa #4 overall, pa će sad da mu pričaju bajke kako igra nebitnu poziciju?

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...