Jump to content

ABA liga


Knipex

Recommended Posts

U derbiju 6. kola ABA 2 lige u dvorani kraj Morave sastali su se Borac i Sutjeska. Nakon 40 minuta odlične košarke na semaforu je stajalo 81:69 u korist domaćina. Na taj način tim Marka Marinovića je ostao neporažen na domaćem parketu. Takođe, ne manje važno je i to što su se ovim trijumfom Čačani zadržali u samom vrhu regionalnog takmičenja. Inace na tabeli Borac i Mzt sa 5-1, deluju najozbiljnije od svih ekipa.

Link to comment
Share on other sites

Izgleda niko ne gleda FMP-Mornar pored evrolige večeras, a dobra utakmica 🙂 prvo poluvreme nisam toliko detaljno pratio jer sam gledao Fener-Bajern, vodio FMP 42:29 pa je Mornar stigao poenima Rosa i Markote na 44:42 i na kraju poluvreme završeno 49:46. Radanov vrhunska partija u svim segmentima, kod Mornara Bjelica glavni igrač. 

 

Ipak najveći utisak mi je Pulenova faca dok se Pavićević dernja na njega zbog toga što nije pravio faul nad Radanovim kad ga je ovaj lagano okrenuo i zakucao :lol_2: To je drugi put da se derao na njega na utakmici i ako tako nastavi brzo će Puldn pobeći odatle. Nije da ne razumem Pavićevića, teško lelemudanje Pulena.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Matador said:

Radanov bas standardno dobar, all-round partija ponovo.

Dobri i Uskoković i Đorđević

 

Pot je bio najbolji, ali namerno pominjem mladje, jer su oni ono što treba Zvezdi ubuduće

Videlo se nekoliko puta tokom prenosa da Jovanović upravo na njih trojicu obraća najviše pažnje, što je dobro. Priča sa njima pri skoro svakom izlasku iz igre ili tokom pauze za bacanja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...