Jump to content

Australian Open 2021.


zoe Bg

Recommended Posts

8 minutes ago, stray_cat said:

Ja kol'ko vidim, direktno u videu Španci isprozivali Rafu što ćuti ko mulac, a indirektno prvo španska Federacija, a onda i  Busta.

Tu si u pravu za federaciju ,komentarisali smo kada su objavili zahtev za Alkaraza I Martineza. Bustu nisam  jos citala .. .Ruzno je sto se Nadal sluzi podmetanjima 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Keira said:

Tu si u pravu za federaciju ,komentarisali smo kada su objavili zahtev za Alkaraza I Martineza. Bustu nisam  jos citala .. .Ruzno je sto se Nadal sluzi podmetanjima 

 

Rafa se vadi ko malo dete: nije tačno da ništa nisam uradio, jesam, al' vi to ne znate (jer nije javno). Mislim, ništa nije uradio niti će da uradi, boli njega uvo za ostale tenisere (sasvim legitiman stav), nego mora nešto da odgovori na direktnu prozivku.

Link to comment
Share on other sites

Nije mogao da cuti kad su ga direktno pitali al je mogao drugacije da sroci odgovor. Ovako je opet zavarao gonice i poslao ih na Novaka, a zaboravio je da se blizi Atp kup i da je Novak tamo na domacem terenu i da posebno dobro igra protiv onih koji mu stanu na zulj :smiley2:

Nego ima li sanse da na AO Novaku Kirios padne u prvom kolu? Nesto mi se javlja da ce tako biti :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, CheshireCat said:

Ma Nadal je pametan čovek što brine svoju brigu a ne rasipa energiju na gluposti.

Delimično tačno.

Brine svoju brigu, izmedju ostalog

https://www.tennis.com.au/news/2017/01/27/tennis-australia-teams-up-with-rafa-nadal-academy

 

Netačno, nakon što je pre 7/8 godina istupio iz Players Councila radi neslaganja sa politikom koju je zastupao tadašnji predsednik, sa istim je ponovo ušao a posle valjda i bio izabran da zastupa interese igrača , nebitno da li u pitanju GS, Masters, t. niže kategorije . 

Peljine npr nije ni u Cincinatiu mrdnuo prstom. Nije imao želju za privatnošču kada je usred Finala javno izašao  kada je rejting najviši sa porukom o "zajedništvu" ,

Na  AO takodje nije učinio ništa, valjda bi čovek rekao da jeste. I tačno, Busta ga je baš za to indirektno prozvao . A ima problem kada neko pokuša.

Link to comment
Share on other sites

Pospisil rekao na njegovom IG, produzili su im karantin za jos jedan dan, ali nije rekao koji je razlog.

 

Nadjoh objasnjenje:

 

According to the Melbourne Age and Sydney Morning Herald, because flights arrived at different times into Melbourne, the release of players in quarantine was always intended to be staggered. Players are also due to be released individually, while their hotels remain “red zones” until everyone is allowed to leave. New Zealander Artem Sitak revealed on Twitter that he has been told he will not be allowed to leave until midnight Friday.

 

 

While Sitak was understanding of the situation, others, including Tennys Sandgren, were less patient.

“I just found out we’re not going to be able to leave the room until midnight tomorrow,” Sandgren said on an Instagram post. “That will put us at close to 15 days in this room. It’s also another day we can’t practise. We play Saturday, Sunday, Monday, play a match on Tuesday. A competitive tennis match. “16 days off, three days hitting. Tennis match.”

Players have been tested daily throughout their quarantine period and must have tested negative on day 13, and have no symptoms, to be allowed to leave the hotel.

Edited by Boxy
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, alcesta said:

Mislila sam da svi moraju da budu u određenim hotelima, je li ovo nešto novo? Ili se to odnosilo samo na period karantina?

 

Ja mislim da je to bilo samo za period karantina, da su sad slobodni kao ptica na grani :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Mogu misliti kako im je ovaj dodatni dan karantina pao😱

Sad kad su sve to prosli neka ostanu ove godine tamo i odigraju sve turnire u Australiji:lol_2: kad je mogao Sinsinati da se igra u Njujorku sto ne bi Wimbldon u Australiji, trava brzo raste :smiley2: 

Obzirom kakva je situacija u Evropi, a tamo se normalno zivi, mnogima ce bice zao kad dodje kraj ekskurziji. 

Edited by Milica
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...