Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Auu kakav sudar titana u najavi Vuletic vs Tegeltija ( ili Teletija kako rece Milojko) i Milojko na KTV televiziji. Milojko kaze da je prstalo na sve strane izmedju Vuletica i Ostojine Pudlice:s_d: Jedva cekam kad ce to da izadje na netu:default_coffee:

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Zvezdinho said:

Auu kakav sudar titana u najavi Vuletic vs Tegeltija ( ili Teletija kako rece Milojko) i Milojko na KTV televiziji. Milojko kaze da je prstalo na sve strane izmedju Vuletica i Ostojine Pudlice:s_d: Jedva cekam kad ce to da izadje na netu:default_coffee:

Pogrešan izbor Pantića. Da je tu bio Željko to bi postala kultna emisija koja bi mogla da se gleda kao sabrana dela Dejana Anđusa. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, berti said:

Jeste, bas skandiraju protiv kretena jer su nezadovoljni zbog korupcije, propadanja ekonomije, pljackanja drzave, kradje na izborima.. Veliki broj skandira jer u njihovim glavama je AV glavni krivac sto ne osvajaju titule, sto Zvezda dominira... Kao sto skandiranja protiv uprave nisu bila jer tu sedi zlikovac Vucelic kao jedan od bitnih srafofa zlocinackog rezila Slobe, vec nezadovoljstvo rezultatima. Nije bilo ni skandiranja kada je Dacic bio tu, a simbol je zla.

Naravno, ima i ljudi kojima je AV dokurcio zbog svega u drzavi i njima svaka cast. Ima i onih koji hapsenje Belivuka smatraju za represiju nad sirotim grobarima.

Dobro, nećemo vše da skandiramo, da ne remetimo mir&ljubav koji vladaju na jugu i na stadionu par stotina metara niže.

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dolce gusto said:

Na JNA se protiv Vucica skandira od mislim 2014, zato je psiho i doveo belivuka. Pa sta @berti mislis ciji su ovo olosi?

2014. su bili vizionari pa su znali da ce kretem ovako da vlada i sjebe zemlju. Skandirali su jer su ga povezivali sa Zvezdom, jebe se njima za stanje u drzavi. Isto kao sto psuju Covica jer je u Zvezdi, a ne zbog muljanja po Kosovu i slicno. Sto ne pominju Dacica kad je i taj ogrezao u lopovluku.

Ciji je Belivuk? Nek razjasne to Belivuk, Danilo i onaj sto sipa kamaru para u KKP.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Barkley#34 said:

Dobro, nećemo vše da skandiramo, da ne remetimo mir&ljubav koji vladaju na jugu i na stadionu par stotina metara niže.

 

Ok, samo ti veruj da na JNA skandiraju protiv AV jer su nezadovoljni stanjem u drzavi, da reaguju zbog korupcije, pljacke, stanja u medijima, izbornih skandala, kriminala. Da sve to nema veze sa rezultatima Partizana, da nema veze sa stavom da je AV omogucio Zvezdi sve tutule, da unistava Partizan...

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Brimstone said:

@Cooper

Tako je, samo preko ovih donacija koje su podeljene zbog i za vreme pandemije. 

Uz te sponzore sto si naveo dodaj i lutriju, Postansku stedionicu, Ideu... 

Pritom sve te sponzorske ugovore trose unapred. 

Pored toga pare su potrosene na preplacene strance i trenere da bi se nahranio ego i kompleksi koje im je napravio kosarkaski velikan KK Partizan, i sve to da bi osvajali ABA bez konkurencije i drzali fenjer u EL. 

A sada kada se vratio Zelimir ponovo ne biraju sredstva da bi dosli do cilja, izmisljaju afere, transfere, sastanke, smisljaju pogrdna imena i jos mnogo toga iz nadaleko poznate rsb kuhinje. 

Mada uvek je prvi znak da radis nesto dobro predstavljao to da su Nebojsa Covic i njegovi simpatizeri protiv tebe. 

 

 

 

Jos jedan u nizu koji deli dijagnoze... 

 

btw, mi znamo da 90 i vise % prihoda dolazi od drzave ( na ovaj ili onaj nacin) , i toga smo svesni , dok vi i dalje verujete u Cika Deda Branka i slicne price za decu.

 

 

7 hours ago, Cooper said:

Laki, moze li komentar na ova 4.2 miliona od drzave, pranje para preko FMPa i ugovor za Kalinu od 2.4 miliona?

 

Dobro, znamo, do kraja nedelje ode ugovor na 5M € 

 

5 hours ago, Jakob Aman said:

Kad govoris o najvecoj srpskoj, sportskoj instituciji KK Partizan, treba da ustanes i govoris sa postovanjem.

 

Zbog cega je KKP najveca srpska sportska institucija,  a ne, npr FKCZ?

Link to comment
Share on other sites

FKCZ u trci sa KKP za najveću sportsku instituciju...stiže sobajle na cilj, naručuje zeleni čaj...čeka das oladi...umače već peti keksić...i tek onda se nazire ulazak komšie u ciljnu ravninu.

 

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bezveze je ovako manipulisati ovim decijim dogadjajem, pa cak i na Tati. 

 

Dosli su tu jer vole fudbal. Verovatno su tu na nekom turniru ili pripremama.

 

Kao sto puno nasih ode dole na more, jer vole more, da osole guzu, da se cvare na suncu - jebe im se za Albaniju i odnose sa Srbijom. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...