Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Možemo mi da se šalimo sa delgadom, ali on uglavnom preleti na pobedničku stranu, barem nije kao Drakaris koji ljude navodi da stave kuću na Milvoki. 😂  DakleM, Atlanta u 6!

 

Evo jedne zanimljivosti, Trae je ornitofobičar - ima strah od ptica. Srećom to ne utiče na njegovu igru za Atlantu. 😄 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Jebote zivot, ne mogu ni da se radujem pobedi Hoksa nakon one povrede Janisa.

Jeste da smo ga zvali rukometas ovde, ali to je momak sila, bice velika steta za ligu ako propusti sledecu sezonu, bas mi je krivo.

 

Nesto sam bas razmisljao pre par dana, zovemo coveka rukometas, ali njegov sut je esencija kosarke za ono sto je Simons (ne)radio, malo smo se ogresili o njega iskreno.

 

Rekoh ja pre par dana, finale ce da bude izmedju spojenih timova finalista istoka i zapada, jer rUster se lepo ispraznio skoro svima. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Od cega je bese imao fobiju Royce White?

Valjda letenja avionom. Pa je trazio da psiholoski problemi budu tretirani kao fizicke povrede, to jest, da kad mu se ne ide na gostovanje jer ga strah, da ne ide kao da ima injury.

Link to comment
Share on other sites

@Evo kao jedan aclovac drugom, da ti kažem da nešto ne bih rekao da će se to desiti... Ne mislim da Janis ili Simmons nisu imali vremena do sada da naprave koliko toliko dobar šut pa da sad neka pauza može da učini da dobiju vremena na pretek koje bi onda iskoristili da postanu dobri šuteri... Pri tome je za pravljenje kompletnog šuta, znači ne pričamo o relativno sitnim ispravkama tipa preveliki skok pri šutu ili nedovoljna ekstenzija šake, potrebno da se krene baš od nogu, a nogu ako je u pitanju kidanje ligamenata i sam znaš da neće baš mnogo moći da koristi jedno duže vreme... 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, gggggggg said:

kada phx prodje clipperse ja tu definitivno prestajem sa pracenjem utakmica do oktobra. fokus prebacujemo™ na ofsezonu.

 

Skroz te razumem, isto sam primenjivao u sledecim godinama: 2014, 2015 i 2018-2020. Da nije bilo LeBrona i kasnije Coach Lua, mozda bih od 2011 bio na pauzi. Floridu kao drzavu gotivim, iako kad su doveli Seka mi je taj Majami bio jedan od najomrazenijih timova u pretprosloj deceniji i sreca pa je kratko trajao, pa kad sam prosao kroz to ovaj Big3 mi je bio ok. Uz to sam gajio hejt prema Klivlendu i Ohaju, pa sam pozdravio LeBronov prelazak u Floridu. Zato sam 2014 pizdeo kada je napustio Majami i vratio se u isti taj Klivlend, zbog Coach Lua ja sam svoje stavove korigovao i krenuo sam vise da gotivim Ohajo kao drzavu i ceo Midwest region.

 

Nema veze sto se sada radi o Finiksu.

 

Vise sam to praktikovao u finalima LS, ali tu su stvari manje neizvesne pa zato.

Edited by Ta'veren
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, gggggggg said:

kada phx prodje clipperse ja tu definitivno prestajem sa pracenjem utakmica do oktobra. fokus prebacujemo™ na ofsezonu.

 

 Nevernice. Kouc Lu u ovom trenutku crta specijale i u istom trenutku cita "Bas Celik" PG-ovom i Danijelinom detetu, bice tu nating izi

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto, proslogodisnje finale je bilo odlicno, posebno legendarni G5 i battle izmedju Kinga i Butlera. Proslogodisnji plejof bio je bar za 3 klase kvalitetniji i bolji od ovogodisnjeg. Ziveo bubble!

 

  Pa pazi, Kouc Lu ne gubi gejm sevene, a mislim da je nasao dobitnu kombinaciju za Finiks -> sto manje Zupaca, sto vise Morrisa, RJaxa, Batketa...  Onaj choke PG-a i buzzerbeater alejap Ejtona & sudijska kradja u G4 samo nagovestavaju da su i Kawhiless Clippersi bolja ekipa od Sunsa i da ce ih proci u sedam utakmica. A kako drugacije kad je Lue u pitanju, nego preokreti i cupanje 😉  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...